Yleinen

Jolie span sokerointi on luonnollinen ja pitkäkestoinen vaihtoehto ihokarvojen poistoon

01.06.2015, Hannamari Rahkonen

Hei kaikki ihanat naiset, on aika paljastaa talvifarkuista kuoriutuvat sääret! Suomen suhteellisen äärimmäisissä sääolosuhteissa valoa vartoneet raajamme tarvitsevat todennäköisesti pientä kevätkohennusta ennen verhoutumista ohuisiin juhlasukkahousuihin tai hulmuaviin helmoihin. Myös bikinit, hihattomat paidat ja mekot sekä shortsit alkavat olla vihdoinkin ajankohtainen ilo. Kalenterissa lukee nimittäin tänään KESÄ.

Kuluvan vuoden alusta lisäsimme asiakkaiden pyynnöstä Jolie span palveluvalikoimaan yksilöllisen kulmapalvelun sekä ihokarvojen poiston sokeroinnilla. Sokerointi on ihoystävällinen ja tehokas tapa poistaa niin vahvoja kuin hentoja ja pieniäkin ihokarvoja karvatuppea myöten. Sokerointi sopii karvanpoistomenetelmänä kaikenlaisille kehonosille ja erilaisille ihotyypeille.

bed13 jolieshop3

Jolie span sokerointiin käyttämä hieno ja laadukas sokerimassa on 100 % luonnontuote, jonka avulla voidaan poistaa karvat sekä kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti ja huolellisesti. Sokerointi heikentää ihokarvojen kasvua ja vähentää niiden sisäänkasvamista, joten hoidattamalla esimerkiksi sääresi nyt, saat pitää ne siloisina pitkälle kauniiseen kesään.

Jolie span ajanvaraukseen pääset tästä. Kirjoitathan aikaa varatessasi lisätietokenttään, millaista sokerointia tarvitset. (Esim. reidet, sääret, kainalot, brasilialainen, bikinirajat, kasvojen alue, käsivarret tai muu keskivartalo). Jos haluat sokeroinnin kasvo- tai vartalohoidon yhteyteen, varaathan sille ylimääräisen ajan ennen tai jälkeen hoidon.

beach_summer_Rovaniemi_yellowmood_hannamarirahkonen 3 bed6

Sokeroinnin hinta on asiakkaan yksilöllisestä tarpeesta ja sokeroitavista alueista riippuen 49-105 euroa. Esimerkiksi säärten sokeroinnin listahinta on 57 euroa, kainaloiden sokeroinnin 28 euroa ja bikinirajojen sokeroinnin 28 euroa. Voit sopia Jolie span kanssa myös pakettihinnasta halutessasi suursiivouksen, jolloin kosmetologit laskevat sinulle alennuksen ohjehinnoista.

bed9

Jolie span kulmapalvelu puolestaan on ihana ja ylellinen mahdollisuus kunnostaa kulmasi ammattilaisten avustuksella kasvojasi ja persoonallisuuttasi parhaalla mahdollisella tavalla korostaviksi. Saat palvelun avulla tyyliä ja huolettomuutta sekä ilmeeseen että kesään.

Kulmapalvelumme sisältää yksilöllisen kasvojen ja kulmakarvojen kartoituksen, kulmien muotoilun toivottuun malliin, muotoilu- ja meikkiopastuksen sekä kestovärin kulmiin ja ripsiin haluttaessa. Kotihoitotuotteina palvelun hintaan kuuluu asiakkaalle sopiva ja henkilökohtaisesti valittu laadukas luonnonkosmetiikan kulmakynä tai vastaava kulmaväri sekä kulmaharja tai -sivellin. Kulmapalvelun hinta ensimmäisellä kerralla 79 e.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Jolie span lämpimästä tunnelmasta ja yksilöllisestä hoitokokemuksesta!

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat Jolie paitsi kolmas kuva Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.