Yleinen

Jolie span palveluvalikoima laajenee

29.12.2014, Jolie

Pian 1-vuotias Jolie spa omaa runsaasti tyytyväisiä kanta-asiakkaita, joiden toiveita hoitolan toiminnan kehittämiseksi olemme synttäreiden kynnyksellä tarkasti kuunnelleet.

Yhdestä Jolie span ilouutisesta ehdimmekin kertomaan jo, kun joulukuun alussa saimme tiimiin uuden, erityisesti kasvohoitoihin erikoistuneen kosmetologin Miian, joka hoitaa ja hemmottelee teitä jatkossa Jonnan lisäksi Jolie spassa suurella sydämellä. Toisen kosmetologin liittyminen tiimiin helpottaa myös ajanvarausta, sillä hoitoaikoja on nyt aikaisempaa enemmän ja monipuolisemmin tarjolla.

Asiakkaiden pyynnöstä olemme lisänneet palveluvalikoimaan myös Jolie span yksilöllisen kulmapalvelun sekä ihokarvojen poiston sokeroinnilla.

_DSC0050

Sokerointi on ihoystävällinen ja tehokas tapa poistaa niin vahvoja kuin hentoja ja pieniäkin ihokarvoja karvatuppea myöten. Sokerointi sopii karvanpoistomenetelmänä kaikenlaisille kehonosille ja erilaisille ihotyypeille.

Jolie span sokerointiin käyttämä hieno ja laadukas sokerimassa on 100 % luonnontuote, jonka avulla voidaan paitsi poistaa karvat ja kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti ja huolellisesti, niin säännöllisellä käytöllä myös heikentää ihokarvojen kasvua ja vähentää niiden sisäänkasvamista.

Jolie spassa sokerointiin varataan aikaa kerrallaan tunti. Kirjoitathan aikaa varatessasi lisätietokenttään, millaista sokerointia tarvitset. (Esim. reidet, sääret, kainalot, brasilialainen, bikinirajat, kasvojen alue, käsivarret tai muu keskivartalo). Jos haluat sokeroinnin kasvo- tai vartalohoidon yhteyteen, varaathan sille ylimääräisen tunnin ajan ennen tai jälkeen hoidon (sokeroinnin tuntihinta 89€).

_DSC0092

Jolie span uusi kulmapalvelu sisältää yksilöllisen kasvojen ja kulmakarvojen kartoituksen, kulmien muotoilun toivottuun malliin, muotoilu- ja meikkiopastuksen sekä kestovärin kulmiin ja ripsiin haluttaessa. Kotihoitotuotteina palvelun hintaan kuuluu asiakkaalle sopiva ja henkilökohtaisesti valittu laadukas luonnonkosmetiikan kulmakynä tai vastaava kulmaväri sekä kulmaharja tai -sivellin. Kulmapalvelun hinta ensimmäisellä kerralla 79€, huolto hoidon yhteydessä 29€.

Kulmakarvat ovat niin meikin kuin meikittömienkin lookien trendien ykkönen, ja samaan aikaan monien meistä haasteelliseksi kokema osa-alue kotimeikkauksessa. Siksipä haluammekin tarjota Jolie spassa mahdollisuuden kunnostaa kulmasi ammattilaisten avustuksella kasvojasi ja persoonallisuuttasi parhaalla mahdollisella tavalla korostaviksi. Saat palvelun avulla lisäksi ihanaa tyyliä ja huolettomuutta sekä ilmeeseen että kiireisiin talviaamuihin.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Jolie span kokonaisvaltaisesta hoitokokemuksesta!

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat Mikko Rasila

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Päivi
Päivi
9 years sitten

Voihan vimpula, kun nyt tuli tuo kulmapalvelu mulle kuin tilauksesta! Kasvattelen itse parhaillaan näitä puskia takaisin aikomuksena laitattaa ne ns. uudelleen nollista kuosiin! Olisin joka tapauksessa kysynyt teiltä tuollaista palvelua.

Miia Rantonen
Miia Rantonen
9 years sitten

Hei Päivi, No sehän kuulostaa sitten enemmän kuin erinomaiselta! Tervetuloa meille Jolie spahan!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.