Yleinen

Jolie shopin Tähtivierasilta 1.10. – Rosa Nenonen

10.09.2015, Jolie

Jolie shopin palveluihin on kuulunut viime syksystä saakka suositut Jolien Ystäväillat. Jolien Ystäväillassa asiakkaamme voivat tulla Jolie shopiin viettämään iltaa shopin sulkemisajan jälkeen ystävien kesken, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä. Illan aikana tutustutaan luonnonkosmetiikkaan ja Jolien monipuoliseen valikoimaan osallistujien yksilölliset tarpeet ja kiinnostus huomioiden. Ystäväillassa voi esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin ja etsiä itselle sopivia tuotteita.

jolie

Jokaiselle ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopivaa sisältöä, jota voivat olla esimerkiksi huulipunabaari, meikkityöpaja tai yksilölliset pikameikit. Järjestämme myös pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Jolie-lahjan. Ystäväillan hinta on 160 euroa. Ystäväilta ei sisällä ostovelvoitteita, mutta Jolie tarjoaa illan aikana -10% alennuksen omien sarjojensa, Iroisien, Absolutionin ja Patykan tuotteista.

Jolie shopin viihtyisä myymälä ja sen tilava takahuone Helsingin Punavuoren sydämessä tarjoavat illanvietolle keskeisen sijainnin ja tunnelmalliset puitteet. Lämpimän kynttilänvalon ja lempeiden tuoksujen sylissä on nautinnollista rentoutua ja pysähtyä nauttimaan hyvästä seurasta ja ihanasta kosmetiikasta.

tila

Tänä syksynä Jolien Ystäväillat ovat varattavissa yhä entiseen tapaan, mutta ne ovat jalostuneet myös muutamiin uusiin muotoihin. Yksi näistä uusista palveluista Jolien ystäville on 8.9. alkaneet Jolie shopin Tähtivierasillat. Tähtivierasilloissa esiintyy eri alojen asiantuntijoita vaihtuvina teemoina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät aihealueet, esimerkiksi hormonit, liikunta, ravinto, terveys, stressi, itsetuntemus, rakkaus, unelmat, mieliruoka, raakaravinto, ravitsemus, raskaus, vauvat ja lapset, kemikaaliton elämäntapa, suorituskyky, jaksaminen, immuniteetti, superfoodit, kemikaalit kosmetiikassa, ympäristön hyvinvointi, naisyrittäjyys sekä jooga.

Rosa

Torstaina 1.10. klo 19.00 olet tervetullut tapaamaan Rosaa. Rosa Nenonen (ent. Korhonen) on tunnettu suomalainen huippumalli maailmalla, joka jo hyvin nuorena tyttönä tempautui mallintyön mukana kotikaupungistaan Rovaniemeltä Milanon ja Pariisin kautta New Yorkiin ja lopulta San Franciscoon. Kesällä 2015 hän palasi Suomeen.

Oletko koskaan miettinyt, miksi jokin maa tai yksilö pärjää toistuvasti toista paremmin vaikkapa urheilukilpailuissa? Rosan kiinnostus optimaaliseen elämään ja ihmisen oman potentiaalin täyttämiseen heräsi jo vuosia sitten. Asuessaan 15 vuoden aikana useissa eri maissa ja tehdessään töitä satojen, jopa tuhansien lahjakkaiden ihmisten kanssa, hän huomasi usein pohtivansa: Miksi juuri he ovat päässeet niin pitkälle? Miksi juuri he ovat niin hyviä omassa lajissaan? Mitä erityistä heissä on? Kyse ei ole vain lahjakkuudesta tai onnesta, eikä ainoastaan kovasta työstä.

Rosa on suorittanut sertifikaatin positiivisen psykologian Capp-ohjelmasta New Yorkissa vuonna 2014. Tällä hetkellä hän pitää blogia https://www.rosanenonen.com/, joka käsittelee positiivisen psykologian aiheita. Erityisesti Rosaa kiinnostaa yksilön vahvuudet ja se, mikä saa ihmisen kurkottamaan parhaimpaansa. Jolie shopin Tähtivierasillassa Rosa aikoo puhua yksilön vahvuuksien löytämisestä ja niiden valjastamisesta käyttöön:

  • Miksi meidän tulisi kiinnittää omaan ajatteluun huomiota?
  • Mikä ero mielenlaaduilla on?
  • Mikä merkitys itsearvostuksella on menestyksen kannalta?
  • Omien vahvuuksien ja voimavarojen hyödyntämisestä hyvinvointia ja tyytyväisyyttä elämään.

Rosan osuuden jälkeen osallistujat voivat esittää kysymyksiä ja kommetteja.

Pääset mukaan ainoastaan kymmenellä eurolla, joka sekin hyvitetään mahdollisten luonnonkosmetiikkaostosten yhteydessä illan aikana. Jolie tarjoaa Tähtivierasiltojen aikana -10% alennuksen omista tuotemerkeistään Patykasta, Irosiesta ja Absolutionista kosmetiikasta kiinnostuneille.

Sinun tarvitsee vain lähettää sähköpostia Jolien myynti- ja markkinointiassistentille Miialle osoitteella miia@jolie.fi ja ilmoittautua mukaan 1.10. Rosan Tähtivierasiltaan Jolie shopissa. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Mukaan pääsee 30 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tervetuloa inspiroivaan teemailtaan iloisessa seurassa!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.