Yleinen

Jolie shop täyttää 5 vuotta – synttäriohjelman kuusi kohokohtaa

02.10.2017, Jolie

Jolie shop 1

Uudenmaankatu 26 on yhä lippulaivaputiikkimme Jolie shopin kotiosoite. Kauniiden Jolie shopien perään huhuilevat myös Punavuoren ulkopuolinen Helsinki sekä monet muut kaupungit. 5-vuotiaan Jolie shopin tulevaisuudenhaaveisiin kuuluu toki kasvaa ja levitä, mahdollisesti ihan kansainvälisille vesille saakka. Mutta kaikki aikanaan!

Tällä hetkellä maailmaa kiertää Jolie pop up, joka tuo ihanat tuotemerkit ja ainutlaatuisen konseptin lähelle Jolien vanhoja ja uusia asiakkaita muuallakin kuin omassa kivijalassamme. Joulun alla Jolie pop up hyppää esimerkiksi Helsingin Töölöntorille suloisen ja suositun kahvila-kierrätyskirppari Reloven tiloihin. Tiedotamme Töölön vierailustamme lisää lähempänä.

Jolie shop täyttää lokakuun ensimmäisellä viikolla mahtavat viisi vuotta, ja juhlimme tapahtumaa asiankuuluvan suureellisesti. Synttäriohjelma on nyt julkaistu, ja voit tutustua sen kuuteen kohokohtaan tässä:

1. Sata tuotetta -20%

Löydät Jolie webshopista synttärilahjakategorian, joka sisältää 100 tuotetta valikoimastamme -20% alennushintaan. Lahjalaari on auki koko synttäriviikon, ja tarjoukset ovat voimassa viikon ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Alennukset saat luonnollisesti myös Jolie shopista. Löydät lahjalaarista niin klassikoita kuin uutuuksia Absolutionista Rahuaan ja Patykasta The Ohm Collectioniin.

2. In Fioren lanseeraus

Ensimmäinen hehkeä loikkari kansainvälisen kauppamme Jolie Beautyn puolelta Jolien Suomi-putiikkeihin on In Fiore. Botaaninen, Japanista inspiraationsa ammentava luksussarja sisältää kompaktin määrän tuotteita täpötäynnä kasviterapian transformaatiovoimaa. Sarjan lempeät ja kohdennetut hoitotuotteet ja -rituaalit perustuvat vuosisatoja vanhoihin kauneudenhoidon toimintamalleihin, joiden on todettu optimoivan ihon toimintaa sekä kiihdyttävän sen paranemista. In Fiore lanseerataan synttäreiden kunniaksi, ja huippubrändiin voi seota kanssamme paikan päällä Jolie shopissa.

3. Klassikkoarvonta Jolien somessa ja shopissa

Jolien historia on pullollaan rakastetuimpia luksusluonnonkosmetiikan tähtiä. Mikä on sinun Jolie-suosikkien suosikkisi? Klassikkokattaus ja -äänestys julkistetaan synttäriviikon tiimoilta. Jolien asiakkaat ovat tuotteidemme parhaita asiantuntijoita ja saavat äänestää omia tähtituotteitaan. Klassikkoäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan setit historian helmiä.

4. Ilmainen toimitus

Juhlaetuna Jolie webshopissa on käynnissä ilmaisen toimituksen päivät, jotka kestävät synttäriviikon loppuun aina 8.10. sunnuntaihin saakka. Toimitamme siis reilun viikon ajan kaikki Jolie webshopin pienimmätkin tilaukset ilman toimituskuluja.

5. Jolie shopin Tähtivierasilta 3.10. – Anna Taipale

Synttäriviikon tiistaina 3.10.2017 klo 19.00 alkaen Jolie shopin Tähtivieraaksi saapuu valmentaja, kirjailija, sisällöntuottaja ja elämästä nautiskelija Anna Taipale. Annan esikoiskirja “Sydänjuttu” on ilmestynyt Otavan Hidasta elämää -sarjassa elokuussa 2017. Tähtivierasillassa Annan aihe on “Tämä on sinun elämäsi. Mitä jos riittäisit itsellesi?” Rakkaudellisen elämän avain on suhde omaan itseen. Illan voi ostaa ennakkoon Jolie webshopista. Tähtivierasillan sisäänpääsymaksu on 10 € ja se hyvitetään illan aikana tehdyistä tuoteostoista. Paikkoja iltaan on rajoitetusti.

6. Juhlat Jolie shopissa perjantaina 6.10.

Shopin varsinaista juhlapäivää vietetään tänä vuonna perjantaina 6.10. Tuolloin Jolie shop tarjoaa kaikille kävijöille kakkua ja kuohuvaa. Jokainen perjantain asiakas saa myös pienen paketoidun lahjan kiitokseksi kanssamatkustamisesta. Olette rakkaat ystävät lämpimästi tervetulleita Jolie shopin synttäriviikolle sekä perjantain riehakkaaseen juhlahumuun!

Kuvat: Kaisu Jouppi

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.