Yleinen

In Fiore – ylellisen kasviperäisen ihonhoidon edelläkävijä

03.10.2017, Jolie

Ensimmäinen hehkeä loikkari kansainvälisen kauppamme Jolie Beautyn puolelta Jolien Suomi-putiikkeihin on In Fiore. Kuten aikaisemmin kerroimme, Jolie Beautyn tuotevalikoimaa testattiin perusteellisesti koko viime talvi. Olemme etsineet ja valinneet aitoa ja esteettistä luonnonkosmetiikkaa ehdottomalla laatutasolla ja käyttömukavuudella.

In Fiore sattui olemaan siitä(kin) harvinainen brändi, että se vilahti läpi testiryhmän tiukasta seulasta ennen kuin ehdimme kissaa sanoa. Jotakin aivan spesiaalia on tämän japanilaiseen traditioon perustuvan tuotemerkin harvoissa ja huippulaadukkaissa tuotteissa. Testiryhmä raportoi aaltona välittömistä pehmentävistä ja kirkastavista vaikutuksista sekä näkyvien ihohuokosten katoamisista. In Fioren todettiin silminnähden uudistavan ihoa ja parantavan sen hyvinvointia.

In Fiore

In Fiore hyödyntää ihonhoidossa kasviterapian transformaatiovoimaa. Sarjan lempeät ja kohdennetut hoitotuotteet ja -rituaalit perustuvat vuosisatoja vanhoihin kauneudenhoidon toimintamalleihin, joiden on todettu optimoivan ihon toimintaa sekä kiihdyttävän ihon paranemista.

In Fioren perustaja Julie Elliott on nykyaikainen apteekkari. Hän on paljon kokenut maailmanmatkaaja, jolla on laaja tietämys niin kasvilääkinnästä, parfyymien valmistuksesta kuin aromaterapiasta. Hän myös opiskelee antroposofiaa. Vanhan maailman apteekkareista ja alkemisteista inspiraatiota ammentava Julie harjoittaa toimintaansa perinteiden kautta. In Fiore on uskollinen sen alkuperäiselle visiolle, jonka ajatuksena on edistää vuosisatoja vanhaa viisautta ja sieltä kumpuavia terveyshyötyjä.

In Fiore käyttää tuotteissaan ainoastaan kaikista korkealaatuisimpia raaka-aineita, luomusertifioituja tai villinä kasvaneita eteerisiä öljyjä, kasviöljyjä, yrttejä ja kukkaisvesiä. Näitä se hankkii luotettavilta ja eettisiltä tuottajilta ympäri maailmaa. Raaka-aineet valitaan selektiivisesti alueilta, joissa viljelyn tuntemus on yhtä syvää kuin siellä elävien ihmisten historia. Raaka-aineet sisältävät ravinnerikkaita vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä, proteiineja sekä tietysti elinvoimaa ja energiaa.

Sarja tunnetaan parhaiten 4-2-4 -puhdistusmetodista, joka on In Fioren koko ihonhoitofilosofian perusta. Neliosainen rituaali tasoittaa ihon sävyä sekä hoitaa, silottaa ja valmistaa ihoa seuraavia hoitotuotteita varten. Rituaalissa yhdistyvät tehokkaat öljyt, perusteellinen kasvohieronta sekä verenkierron stimuloiminen. Sarjan aromaterapeuttiset aisteja hivelevät tuoksut viimeistelevät tehokkaan kauneusrituaalin. Jolie-tiimiläiset pitivät puhdistusmetodia ensin hieman työläänä, mutta testattuaan sitä tovin, ääni muuttui kuorossa. Puhdistus tapahtuu seuraavasti:

4 minuuttia: Ota 3-5 pumppauksellista In Fioren homeopaattista puhdistusöljyä ja hiero kasvoja, kaulaa ja dekoltee-alueen ihoa neljän minuutin ajan. Tämä rasvahakuinen hoito työntyy syvälle ihohuokosiin poistaen epäpuhtauksia.

2 minuuttia: Levitä suoraan öljyn päälle 3-5 pumppauksellista puhdistusemulsiota ja hiero kahden minuutin ajan. Tämä tehostaa puhdistusta sekä auttaa emulgoimaan öljyn iholta saattamatta ihon pH-arvoa epätasapainoon tai kuivattamatta ihoa.

4 minuuttia: Huuhtele ihoa ensin kahden minuutin ajan lämpimällä vedellä ja sen jälkeen kahden minuutin ajan kylmällä vedellä. Tämä elvyttää ihoa, stimuloi verenkiertoa ja lymfa-aineenvaihduntaa. Voit käyttää veden sijaan myös lämmintä ja kylmää musliiniliinaa. Jatka hoitoa In Fioren kuuluisalla kauneusbalmilla sekä kasvovedellä, joka auttaa lopuksi supistamaan ihohuokosia sekä ravitsemaan ihoa.

In Fiore Fleur Vibrante Healing Floral Essence/Face Balm Concentrate -kauneusbalmi on In Fioren energisoiva tehohoito. Pieni nokare aromaattista ja ravitsevaa balmia painellaan ja hierotaan ihoon. Vitale Toning Floral Essence -kasvovedellä voi tehostaa balmin upeiden ravintoaineiden imeytymistä.

Seerumin ystäville In Fiore tarjoilee tehokkaan kauneuseliksiirin – Complexe de Fleur Cellular Renewal Complexin. Mineraalirikas yhdistelmä kasviöljyjä parantavat ja uudistavat. Seerumi tuo iholle ihanaa nuorekasta hehkua, joten se sopii hyvin myös ikääntyvälle iholle. Seerumia voi täydentää halutessaan Crème de Fleur Complexe Rejuvené -kasvovoiteella. Kasvovoide on ravinnerikas, intensiivinen tehohoito, joka silottaa ikääntyvää ihoa. Se herättää väsyneenkin ihon uuteen hehkuun. Yli 30 synergiassa toimivaa ainesosaa ja proteiinia antavat pitkäkestoista kosteutta sekä optimoivat ihon kykyä säilyttää kosteustasapaino. Voiteen säännöllisen käytön myötä ihon elastisuus paranee ja rakenne vahvistuu. Kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus sopii käytettäväksi aamuin illoin ja on ihanteellinen myös meikin alle.

Öljyhoitoa kaipaaville In Fioren valikoimasta löytyy vielä kolme erilaista öljyseerumia erilaisiin tarpeisiin – kirkastava, puhdistava ja rauhoittava.

Kuvat: In Fiore

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.