Yleinen

Jolie kolme vuotta – kaikki Absolution -tuotteet -15 %

06.06.2015, Hannamari Rahkonen

Ystävät, kiitos kun kävitte ilahduttamassa meitä eilen Jolie shopilla! Jatkamme juhlaviikkoamme vielä tänään ja huomenna mahtavilla luonnonkosmetiikan tarjouksilla ja löytyypä takataskuistamme vielä yksi odotettu yllätyskin.

Saatte tänään lauantaina kaikista pariisilaissarja Absolutionin tuotteista -15 % alennuksen Jolie shopissa ja webshopissa, löydät alekoodin postauksen lopusta.

Absolutionissa on alusta saakka kiteytynyt kaikki se, mitä me luonnonkosmetiikkamarkkinoilla halusimme nähdä. Estetiikka, laatu, innovatiivisen hieno pakkausdesign, persoonallisuus sekä urbaani, aito trendikkyys. Absolution henkii niitä kaikkia elementtejä, joiden takana Joliekin seisoo.

absolutioncosmetics_vartalonhoito_jolie_hannamarirahkonen4

Absolutionin designin ydin on ehdottomasti pakkauksissa – ja siinä, mitä tällä uniikilla pakkausmetodilla halutaan viestiä. Ideana on, että voiteita ja seerumeita sekoitellaan itse, jotta tuotteista saadaan kootuksi mahdollisimman räätälöity kokonaisuus. Pakkausmenetelmät tukevat tätä räätälöintiajatusta niin nerokkaasti, että tuotteiden käyttö saa hymyilemään kerta toisensa jälkeen. Kahta samanlaista ihoa ei ole, eikä kahta samanlaista päivää, siksi Absolution tarjoaa mittatilaustuotteiden kokonaisuutta, joka on made to measure.

absolutioncosmetics_jolieshop_hannamarirahkonen11

Mikäli et pääse noutamaan omia Absolution -suosikkejasi Jolie shopista Uudenmaankadulta, voit piipahtaa ajan kanssa Jolie webshopissamme, näppäillä tilaukseen koodin ”abso15″.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.