Yleinen

Jolie kolme vuotta – Estelle & Thild Bergamot -tuotteet -30 %

07.06.2015, Hannamari Rahkonen

Mintunvärisen rakkauskonsernimme matka käynnistyi virallisesti 7.6.2012, jolloin webshopimme ja verkkomediamme avattiin teille ihanille ystävillemme. Haluamme kiittää teitä mitä lämpimimmin soljuvan kesäisestä juhlaviikostamme, jonka aikana ei ole naurulta, ilolta, tärkeiltä kohtaamisilta tai liiemmin onnen kyyneleiltäkään vältytty. Juhlapäivänä tuntuu tärkeältä muistuttaa vielä Jolien alkuperäisestä ajatuksesta, josta Molla aiemmin tällä viikolla kirjoitti hyvin kauniisti: “Edelleen horisontissamme loistaa kirkkaana ja kauniina tuo alkuperäinen visio tinkimättömän rohkeasta konseptista, joka on tehty rakkaudesta ja sydämen intohimosta, ja joka on kotoisin yksiön lattialta. Haluamme olemassaolollamme muistuttaa teitä kaikkia siitä, että itseensä uskova pieni voi olla suuri. Uskallusta, unelmia ja tahdonvoimaa ei ole koskaan syytä väheksyä tai unohtaa!”

ET5-670x508

Tarjoamme teille vielä tänään luonnonkosmetiikkaa superalennuksella, tällä kertaa ruotsalainen Estelle & Thild -sarjan muodossa. Pernilla Rönnbergin käsissä syntyneet tuotteet näkivät päivänvalonsa vuonna 2007 ja sarja on nimetty hänen tyttäriensä, Estellen ja Mathilden mukaan. Estelle & Thildin filosofia perustuu luonnosta saataviin ravintorikkaisiin kasviöljyihin, vitamiineihin, antioksidantteihin sekä rasvahappoihin. Sarja haluaa tarjota mahdollisimman puhtaat, laadukkaat ja tehokkaat ihonhoitotuotteet, jotka suojelevat itsemme lisäksi myös tulevia sukupolvia turhilta synteettisiltä kemikaaleilta.

ET12-670x463

Bergamot -tuotelinjan raikkaan sitruksinen kavalkadi sisältää käsivoiteen, shampoon, vartaloöljyn, suihkugeelin ja hoitoaineen. Tarjoamme teille tämän päivän ajan -30% alennuksen kaikista Estelle & Thild Bergamot -tuotelinjan kaunokaisista Jolie webshopissa. Saat alennuksen käyttöösi koodilla ”bergamot30″.

Kaunista sunnuntaita, muistamme teitä vielä tänään pienellä yllätyksellä!

Kuvat Jutta Ruonansuu

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.