Yleinen

Jolie-brändien shop Stockmannilla avataan perjantaina 5.1.

02.01.2018, Jolie

Stockmann

Vihdoinkin moi, Helsingin ydinkeskusta ja samalla Stockmann.com! Olemme Punavuoren kätköissä useita vuosia saaneet kuulla siitä, että Jolie shop on osalle luonnonkosmetiikan ystävistä kaukana. Jos myymälämme olisi cityssä, meille olisi helpompi poiketa myös kiireisellä ohikulkumatkalla. Pari vuotta pohdittuamme toista myymälää ja sen paikkaa, saimme sopivasti yhteydenoton Stockmannilta.

Uudistuva Stockmann on tietenkin kallistanut korvansa selektiiviselle luonnonkosmetiikalle, ja halusi vastustamattomat brändimme Helsingin keskustan tavaratalon perinteiselle ja arvokkaalle kosmetiikkaosastolle. Jolie-brändien shop Stockalla avataan perjantaina 5.1., ja viivymme shopissa puolisen vuotta.

Jolie-brändeistä Stockmannille laskeutuvat itseoikeutusti ranskattaremme, Jolien menestyksen klassikkotekijät Patyka, Absolution ja Iroisie. Mukana on täydellisesti Stockmannille solahtava Kjaer Weis, ja kerrottakoon jo tässä vaiheessa, myös itse tähti Kirsten Kjaer Weis on tavattavissa kohteessa myöhemmin keväällä. Lisäksi shopissa on valikoima Alima Purea, Little Butterfly London sekä Warpaint.

 

 

Shopissa on tarjolla koko kevään huikeita aktiviteetteja parhaan luonnonkosmetiikan tiimoilta. Luvassa on esimerkiksi ihonhoitokonsultaatioita, meikkiopastuksia ja luonnonkosmetiikan maailmantähtien vierailuja. Jotta jolielainen naisenergia ja inspiraatio välittyisivät juuri oikealla tavalla, shopissa työskentelevät Jolie-tiimiläiset. Stockan shopin vastaavana toimii Rachel Soininen. Hänen oikeana kätenään tammikuun puolivälissä aloittaa Hanne Koskinen. Rachel ja Hanne palvelevat teitä aidolla ilolla, josta voitte napata itsellenne jolielaista ihanuusenergiaa ja hyvinvointia vaikkapa viikonlopun ruokaostosten yhteydessä tai työmatkalla. Muitakin Jolie-kasvoja Stockmannin shopista voitte toki bongata, pyrimme olemaan paikalla ja tavoitettavissa aina kuin vain mahdollista!

Rachel on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2009 ja työskennellyt kosmetiikan parissa yli kymmenen vuotta. Hän on erityisen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta kauneudesta ja hyvinvoinnista. Rachel uskoo varmasti, että elämäntavat, hyvä ruoka ja runsas vedenjuonti ovat kosmetiikan lisäksi tärkeä osa ihonhoitoa.

Stockmann

 

Rachel kiinnostui luonnonkosmetiikasta raskauden myötä. Hän kuuntelee ja tunnustelee ihoasi tiedolla ja taidolla, ja voit keskustella hänen kanssaan mistä tahansa ihonhoitokysymyksistä. Ihonhoidon lisäksi saat Rachelilta meikkausvinkkejä. Hän tietää pienet salaisuudet, kuinka oikeanvärinen huulipuna heleyttää ihoa ja kaunis poskipuna raikastaa kasvoja. Rachel on syntyjään britti, ja palvelee tarvittaessa myös huomattavan kauniilla englannin kielellä.

Hanne Koskiselle Stockan kosmetiikkaosasto on tuttu juttu, sillä hän vastaa Stockmannilla toistaiseksi Sisleyn shopista. Hannen vahvuus on häikäisevä asiakaspalvelutaito, vuosikymmen premium-kosmetiikan parissa on opettanut skannaamaan nopeasti erilaisten asiakkaiden tarpeita ja palvelemaan vaativia kosmetiikan kuluttajia. Hanne on kosmetiikan laadusta äärimmäisen tarkka, ja haluaa olla siitä rehellinen myös asiakkaalle. Alusta loppuun täydellisen luonnonkosmetiikan löytäminen on tehnyt tulevaisuuden sävelet selviksi: selektiivinen luonnonkosmetiikka on naisen uusi elämä. Hanne haluaa tehdä työnsä jokaisen asiakkaan kanssa aina parhaalla mahdollisella osaamisellaan.

Jolie-brändien shop sijaitsee Helsingin keskustan tavaratalon selektiivisessä kosmetiikassa La Merin, Originsin, MACin ja Clarinsin sylissä, Bulevardi-käytävällä Delin ja koruosaston kulmilla sekä vastapäätä melko uutta mehu- ja smoothiebaari Joe & The Juicea. Joe & The Juice tarjoaa asiakkailleen tuoreita ja terveellisiä hedelmä- ja vihannesmehuja, smoothieta, kahveja ja leipiä. Tavataan siis Stockmannilla!

Kuvat: Stockmann

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Emmi
Emmi
6 years sitten

Hei! Onko Stockmannin shopissa tuotteiden hintataso yleisesti ottaen korkeampi kuin Jolie Shopissa Uudenmaankadulla? Olin innoissani tästä uudistuksesta, sillä Stocka sattuu paremmin matkani varrelle ja kävinkin eilen siellä ostoksilla. Huomasin kuitenkin vasta kotona, että ostamani tuote oli ollut tuntuvasti kalliimpi kuin Jolie shopissa. En huomannut Stockan hyllyissä hintalappuja enkä tullut sitä itsekään kysyneeksi, koska oletin, että hinta olisi sama kuin Jolie shopissa, josta olen tuotetta aiemmin ostanut. Mikähän tässä on taustalla? Pienen hintaeron toki ymmärtäisin, mutta sellaisesta ei mielestäni tässä tilanteessa voida puhua (ostamani tuote on Jolie shopissa 31,9 ja Stockalla täysin sama tuote oli 39,9). Minulle jäi tämän seurauksena todella… Lue lisää..

Jolie
Jolie
6 years sitten

Kiitos viestistäsi Emmi! 🙂 Olemme vastanneet sinulle sähköpostitse. Kyseessä Stockalla oleva virheellinen hinta.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.