Yleinen

EDIT: TÄYNNÄ. Jolie shopin akneihon teemailta 31.1.2018 – ilmoittaudu – mukaan mahtuu 10 nopeinta

08.01.2018, Jolie

Tuntuuko sinusta, että et oikein löydä ”sitä oikeaa” hoitomuotoa epäpuhtaalle iholle? Oletko kokeillut lukuisia erilaisia tuotteita ja hoitokeinoja, ja joutunut aina pettymään, kun ihmettä ei löydy? Epäpuhtaan ihon hoitoon on maailma tuotteita täynnä, niitäkin, jotka lupaavat kadottaa finnit yhdessä yössä.

Yksin voi olla vaikea löytää sopivien tuotteiden yhdistelmää vaativalle iholle. Jokaisen iho on erilainen ja ainutlaatuinen. Jokaisen elämäntilanne on erilainen ja ainutlaatuinen. Antaisitko meidän auttaa? Istahtaisit kanssamme hetkeksi teekupin ääreen, niin mietitään yhdessä luonnollisen ihonhoidon mahdollisuuksia parantaa ihoa ja oloa.

Iho ja etenkin kasvojen iho on se, jonka näemme ja jonka muut meistä näkevät. Jos iho on finneistä kipeä, tulehtunut, ärtynyt ja punainen, itsetunto on väistämättä koetuksella. Uskallanko lähteä juhliin? Voinko mennä ilman meikkiä saunailtaan? Epäpuhtaan ihon kanssa kanssa koetaan yksinäisyyttä ja ahdistusta. Se saattaa musertaa ja vaikuttaa arkipäiväiseen elämään mittavassakin määrin.

Jolien akneillassa pureudutaan juuri sinun ihosi tilanteeseen ja pohditaan keinoja, miten iho voisi voida paremmin. Käydään pienessä ryhmässä ja luottavaisessa vertaishengessä voimaannuttavaa keskustelua siitä, kuinka hyväksyä tilanne ja päästä luonnonmukaisen hoidon alkuun. Tutustutaan yhdessä erilaisille akneihoille sopiviin tuotteisiin ja perehdytään muun muassa tasapainon ja terveyden vaikutuksiin ihonhoidossa.

Illassa jokainen osallistuja saa mukaansa tuotepussin ja arvomme osallistuneiden kesken runsaan tuotepakkauksen, johon räätälöimme voittajan iholle sopivia tuotteita. Lisäksi Jolie span osaava kosmetologi Suvi antaa suosituksia kotihoidon tukemiseen ammattilaisten keinoilla ja vinkeillä.

Olet lämpimästi tervetullut Jolie shopiin keskiviikkona 31.1.2018. Tapahtuma alkaa kello 19.00 ja kestää noin kaksi tuntia. Illan emäntänä toimii Jolie shopin Heidi, joka kokemuksen syvällä rintaäänellä auttaa sinut alkuun uudessa ihonhoitorutiinissa. Iltaan mahtuu noin 10 osallistujaa. Sinun ei tarvitse kärsiä aknesta sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan riittää että ihosi epäpuhtaudet häiritsevät sinua, ja haluat tilanteeseen muutosta. Illassa ei ole pääsymaksua eikä ostopakkoa. Olet lämpimästi tervetullut!

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan omasi pian. Ilmoita osallistumisesi lähettämällä sähköpostia info@jolie.fi tai puhelimitse Jolie shopiin p. 040 562 4843.

EDIT: Ilta on täynnä. Lämmin kiitos kaikille osallistujille!

Kuvat: Unsplash

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.