Yleinen

Ihohuokosten kevätsiivous

26.02.2014, Katja Kokko

Helmikuun viimeistä viikkoa viedään – Joliessa uskotaan sen olevan myös talven viimeinen viikko. Julistammekin täten kevään odotuksen virallisesti alkaneeksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jutta kirjoitti viime viikolla inspiroivan oppaan ihon kevätsiivoukseen. Valon määrän lisääntyessä pölisevä totuus kirkastusta kaipaavasta ihosta totisesti paljastuu. Mutta oletteko kurkistaneet ihohuokosiinne? Allekirjoittanutpa on. Ja voin kertoa, että nenän päästä pilkisti jotain ei niin kaunista. Tarkemmin kuvailtuna tyyppejä, jotka olivat kovaa vauhtia tulossa ulos ihohuokosista, odottivat vain, että niille näyttäisi hieman kuorintavoidetta ja ihomatorautaa. Nyt jos koskaan oli aika käydä ihonpuhdistuksessa. Putsausoperaation jälkeen ihmettelin, miksen ollut tehnyt sitä aikaisemmin. Ero oli aivan huikea, nenänpään huokosia tuskin huomasikaan enää!

Ja koska konseptiimme kuuluu tätä nykyä myös oma spa, suosittelen myös teitä kanssasisaria varaamaan ajan puhdistavaan ja kirkastavaan Lemon Therapy -kasvohoitoon. Sitruksinen hoito antaa kyytiä kuolleelle ja pölisevälle ihosolukolle, inhottaville ihomadoille ja supistaa samalla ihohuokosia. Sitruksen tuoksut virkistävät myös mieltä antaen huutia vanhoille, pinttyneille ajatuksille tehden tilaa kepeydelle ja kaikelle uudelle. Täydellinen aloitus keväälle!

Kaikkia Jolie span hoitoja pääset tarkastelemaan täältä ja ajan voit varata nyt kaikista kätevimmin netissä, kas tästä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
heilukka
heilukka
10 years sitten

Oi, kun kuulostaa ihanalle tuo kevätsiivous. Tuntuu, että muutoksen tuulet alkavat hiljalleen puhaltaa ja kuoria vanhoja kerroksia pois. Miksi ei siis kasvoiltaakin? Jolie span alusta alkaen olen ollut kiinnostunut sen hoidoista.. Yksi asia kuitenkin jäänyt mietityttämään. Että mitä tarkalleen ottaen noihin hoitoihin kuuluu? Selostukset kotisivuilla ovat ihanat ja suorastaan houkuttelevat varaamaan aikaa, mutta niistä ei käy tarkasti ilmi, mitä hoitoon kuuluu. Itse kun kosmetologilla käyneenä tottunut siihen tuttuun ja turvalliseen litaniaan, mitä on luvassa. Esim. tässä kyseisessä puhdistavassa hoidossa, kuuluuko siihen mekaaninen ihonpuhdistus? Itse tiedän omasta kokemuksesta, että pelkällä kuorinnalla ja naamiolla leuastani ei näppylät lähde vaan tarvitsevat tuhdimmat otteet.

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Heippa! Hoidoissamme ei tarkoituksella ole tarkkoja kuvauksia mitä ne sisältävät, koska jokainen hoito on aina omanlaisensa kokonaisuus, joka räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan ja hoitoa valittaessa halutaan huomioida myös muitakin asioita kuin vain ihotyyppi. Mutta, kyseessä on kuitenkin kosmetologin palvelut ja hoitolatuotteet, joten on toki selvää, että kasvohoitoon kuuluu puhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja aina jotain ekstraa (se voi joskus olla vaikkapa kynsien lakkaus, jalkojen tai pään hieronta, äänimaljat… sitä ei tiedä etukäteen), joka vaihtelee asiakkaan mukaan. Ja tietenkin meillä on käytössämme myös mekaaniseen ihonpuhdistukseen tarkoitetut välineet ja sen lisäksi tujummat hedelmähappokuorinnat. Eli kyllä, kun halutaan tehdä kunnon puhdistus iholle, tartutaan… Lue lisää..

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.