Yleinen

From Finland with Love – Suloisia unia Supermoodilta

14.08.2015, Hannamari Rahkonen

Pohdimme Supermoodin Annen kanssa, millaisella teemalla Supermood olisi mukana Jolien elokuisella kotimaisen luonnonkosmetiikan teemaviikolla ilahduttamassa parhaan luonnonkosmetiikan ystäviä. Hurjan kiireisen vuoden jälkeen hieman kesälomailemaan ehtineen Annen ajatus oli Beauty Sleep –linja ja siihen liittyen levon ja unen ihanuuden maksimointi.

Holistisen Supermoodin tavoite ja ideologia on palvella käyttäjänsä kauneustarpeita kokonaisvaltaisesti. Jos Egoboost -tuotelinja pelastaa nopeasti kiireen ja stressin keskellä, on Beauty Sleepin tarkoitus rauhoittaa ja palauttaa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Anne toteaa olevansa itse herkkä ärsykkeille ja kamppailevansa usein nukkumatin kiinnisaamiseksi, varsinkin jos tietää, että aamulla puheen tulisi kulkea nasevasti ja olemuksen säteillä kauneutta ja energiaa.

nu3_slider_03

Ylipäätään unettomuus on iso kansanterveydellinen haaste ja Supermood on halunnut Beauty Sleep –linjan avulla ideoida, mitä hyvälle yöunelle olisi mahdollista tehdä kotikonstein.

Frantsilan tunnettu luomuyrttitila on kehittänyt Supermoodille yötuoksun liinavaatteille. Beauty Sleep Pillow Scent on rauhoittava ja uneen tuudittava yrttinen tuoksu, jota käytetään nukkumaan mennessä. Vegaaninen ja turvallinen tuoksu sisältää laventelia, vetiveriä ja appelsiinia. Tuoksua voi laittaa liinavaatekaappiin sekä tyynylle ja liinavaatteisiin ennen nukkumaanmenoa kenelle tahansa vauvasta vaariin. Sitä voi käyttää myös ihanana huonetuoksuna kotona iltaisin.

Supermoodin Beauty Sleep –valikoimasta löytyy uutena tuotteena myös trendikäs öljypohjainen kasvojenpuhdistustuote Beauty Sleep Oil Ritual Wash, joka emulgoituu helposti veden kanssa pesten hellävaraisesti, mutta erittäin tehokkaasti. Helppokäyttöinen öljy on nopea tapa puhdistaa kasvot ja poistaa meikit ihoa kuivattamatta. Korkealuokkaiset auringonkukansiemen-, granaattiomenansiemen- sekä neitsytkookosöljyt ravitsevat ihoa luonnollisesti ja tehokkaasti.

supermood_beautysleep_jolie_hannamarirahkonen_jolieshop2

Beauty Sleepin Absolute Bliss on Supermoodin suosittu yöseerumi. Sen taustalla on Anne ajatus luoda helppokäyttöinen tuote, jolla kuivaihoinenkin pärjää käyttämällä vain yhtä kosteuttajaa iltaisin. Vaikka seerumi imeytyy nopeasti, se jättää iholle pitkäkestoisen kostean ja pehmeän pinnan. Beauty Sleep – tuotelinjan pääraaka-aine on merifenkolin kantasolu-uute. Kantasoluteknologiasta ammennetaan nykykosmetiikkaan tehokasta apua ihon uudistamiseen ja palauttamiseen. Supermoodin tuotteissa kantasolu-uute on kasviperäinen. Beauty Sleepin silmäympärysseerumi puolestaan on hajuton ja kosteuttava. Jos silmänympäryksesi kaipaavat kesän jäljiltä pehmeyttä ja harakanvarpaita hävittävää kosteutusta, Youth Restoring Eye Serum auttaa varmasti.

Kotimaisen luonnonkosmetiikan teemaviikolla Jolie shopissa ja webshopissa tarjoamme yhdessä Supermoodin kanssa kaksi loistavaa tarjousta:

1. Ostaessasi nyt Beauty Sleep Absolute Bliss -yöseerumin, saat Beauty Sleep – silmänympärysseerumin kaupan päälle. Beauty Sleep Absolute Bliss Serum & Youth Restoring Eye Serum yhteishintaan 89 € (etu 69 €)

2. Beauty Sleep -linjan ihoa hellivä, mutta tehokkaasti puhdistava öljypesu Beauty Sleep Oil Ritual Wash ja unen tuloa jouduttava yrttinen yötuoksu Beauty Sleep Pillow Scent yhteishintaan 59 € (etu 39€)

Teksti Molla Jelkänen

Kuvat Supermood ja Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.