Yleinen

Balmuirin pellavapyyhkeet ja Seasidet saapuneet – kahden Balmuirin ostajalle ilmainen kasvopyyhe

22.05.2016, Jolie

Balmuir on Oulussa vuonna 2007 perustettu sisustusta, vaatteita, asusteita ja ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa valmistava luksusbrändi. Perustajansa Heidi Jaaran rakkaus aitoihin upeisiin materiaaleihin ja perinteiseen käsityötaitoon loistaa Balmuirin laadussa jokaista yksityiskohtaa myöten. Balmuirin tuotteet valmistetaan käsin pienissä tuotantoerissä tuottajia kunnioittaen. Materiaaleina käytetään esimerkiksi hienointa ja parhainta pellavaa, cashmiria, kid mohairia ja vesipuhvelin nahkaa.

seasidet2

Balmuirin valikoimaan on tänä keväänä lanseerattu myös ekosertifioitua (Ecocert) luonnonkosmetiikkaa. Tyylikkäät ja suurehkot 300 ml:n pumppupullot nestesaippuaa ja käsivoidetta sisältävät tuoksujen ja raaka-aineiden synnyttämät ylelliset fiilismaailmat metsästä, vuoristosta, merenrannalta tai niityiltä. Käsisaippuat ja käsivoiteet sopivat hyvin niin lahjoiksi, kotikylpyhuoneeseen kuin työpaikoille. Balmuirin kosmetiikkatuotteiden pakkausdesign on selkeä ja yksinkertainen. Käsisaippuat ja käsivoiteet sopivat eleettömyydessään moneen tilaan ja ovat visuaalisesti kätevästi yhdisteltävissä. Tyyli vahvistaa sisällön loppuunhiottua eleganttiutta ja ylellisyyttä.

Jolien valikoimassa on jo jonkin aikaa ollut Balmuirin saippuoita ja käsivoiteita. Nyt kuitenkin Forest, Mountains ja Meadow ovat saaneet seurakseen uutuuden, sitruksisen raikkaan Seasiden. Seasiden tehokas koostumus on peräisin luontaisista kasvipohjaisista ainesosista, joita on rikastettu mineraalipitoisilla levillä ja ihoa vahvistavalla vesikrassilla. Se piristää mieltä raikkaalla, merellisellä tuoksullaan, jota Välimeren rannikko on innoittanut. Viilentävät, merelliset sävyt yhdistyvät dynaamisiin, elinvoimaisiin katajan aromeihin, joita täydentää harmoninen mäntymetsäinen pohjatuoksu.

Balmurin kosmetiikan lisäksi Jolien valikoimaan kuuluu Balmuirin unelmanpehmeitä käsipyyhkeitä ja kasvopyyhkeitä. Balmuirin pellavapyyhkeet ovat kylpyhuonetekstiilien parhaimmistoa. Pellava on laadukas ja ekologinen materiaali, jolla voi hemmotella helposti itseään tai muita. Pellavainen pyyhe sopii hyvin ihanaksi lahjaksi luksusluonnonkosmetiikan kanssa. Jolien valikoimassa on Balmuirin parasta vohvelikuvioitua laatupellavaa klassisissa väreissä. Balmurin eurooppalainen laatupellava on erittäin ihoystävällistä.

Nyt ostaessasi kaksi Balmuirin tuotetta Jolie shopista tai Jolie webshopista, saat 30 x 30 kokoisen Balmurin luksuskasvopyyhkeen kaupan päälle. Lahjojen värit ovat harmaa ja valkoinen. Lahjoja on rajoitettu määrä.

Mountains_5 Forest_1 Meadow_4

Mountains_4
Kuvat: Balmuir

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sarianne Pirinen
Sarianne Pirinen
7 years sitten

Balmuirin tuotteissa on ihanat tuoksut ja tyylikkäät pullot. Suosittelen lämpimästi!

Reno
Reno
7 years sitten

Eikö olekin? <3 Neljästä eri tuoksumaailmasta jokainen löytää varmasti omansa, ja tyylikkäät pullot sopivat jokaisen kylpyhuoneen sisustukseen.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.