Yleinen

Arjen aromaterapiaa Jolien tyyliin: Sensuelli jasmiini

10.11.2014, Hannamari Rahkonen

Elinvoimaa ja luovuutta lisäävä, mielialaa kohottava, kipuja lievittävä ja tunteita syventävä. Jasmiinin luonne omaa voimakkaat piirteet ja sen vallitsevat ominaisuudet tekevät siitä mitä sopivimman kumppanin marraskuun hulinoihin. Vallitseva vuodenaika yhdistettynä kiivaaseen loppusyksyn elämänrytmiin ei välttämättä tue sisäisen elinvoimamme kukoistusta, joten onkin ihan paikallaan varata tällaisille hetkille muutamia ässiä hihaan.

Erilaiset tiivistetyt kasvi-, kukkais- ja yrttiöljyt kantavat sisällään hyvin alkukantaista voimaa sekä ulottuvuutta, joiden ansiosta voimme tuntea niiden fyysiset, psyykkiset sekä henkiset vaikutukset kehossamme ja mielessämme hyvin nopeasti. Eteeristen öljyjen monivivahteisien ainesosien yhdistelmät huokuvat vanhaa viisautta, johon on syytä turvautua silloin tällöin.

Tuoksuilla voidaan saada aikaan voimakkaita tunteita rauhoittumisesta kiihtymiseen tai piristymisestä rentoutumiseen. Jasmiini on yksi niistä eteerisistä öljyistä, jonka vaikutukset perustuvat hyvin pitkälle tuoksun luontaisesti herättämiin tunteisiin, sillä sen kukkainen ja itämainen tuoksu vapauttaa sisäisen naisellisuutemme voimaa ja auttaa syventämään tunteitamme silloin, kun sille on tarvetta.

nealsyardremedies_aromaterapia_jolie (1)Jasmiiniöljyn vaikutukset ovat suotuisia erityisesti meille naisille, sillä mielialaa kohottavien ominaisuuksiensa lisäksi öljy hillitsee myös PMS-oireita sekä siihen liittyviä kiputiloja. Jasmiinia on hyödynnetty myös laimentuneen rakkauselämän herättelemiseen, sillä se stimuloi seksuaalisuutta.

Olemme varmoja, että te siskot tiedätte hyvin ne päivät, kun luovuus pyörii nollan tienoilla, mieli tuntuu raskaalta eikä oikein mikään innosta. Olipa elämämme yleisesti ottaen miten ihanaa tahansa, kyllä senkin pyörteissä käydään välillä mahalaskujen partaalla. Joinakin aamuina ei tarvitse olla ennustaja tietääkseen, että tänään on alkamassa varsinainen höpöhöpö-päivä, jolloin ei saa kummempaa aikaiseksi. Silloin on lupa lieventää olotilaa ottamalla hieman omia vapauksia rutiinien sekä aikataulujen keskelle, ihan jo luovuuden nimissä.

Kaivatessasi tunteiden instant-kohotusta suosittelemme sipaisemaan sensuellia jasmiininkukkaöljyä kehosi pulssikohtiin korvien taakse, ranteisiin, navanseudulle sekä nivustaipeisiin. Mikäli sinulla on aikaa omalle spa-hetkelle, sytytä kynttilät, laita rauhallista musiikkia taustalle ja hiero kehosi luffalla jasmiinin kera.

(Äläkä unohda suklaakeksejä.)

Kuva Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.