Yellowmood

Kjaer Weisin huulisävytteet

10.11.2014, Hannamari Rahkonen

Lupaukseni Kjaer Weisin huulisävytteistä viivästyi parilla päivällä, ette varmastikaan pahastu. Viikonloppuni pyörähti ohitse kuin lähi-idän pikajuna, niinhän se aina hyvässä seurassa tuppaa menemään. Mieheni veli perheineen matkusti meille perjantaina, ehkä muistattekin Antin, Iiriksen ja Jooan? Arvokkaista yhteisistä hetkistä on nautittu oikein olan takaa ja uusi viikko on helppoa aloittaa hyvillä mielin.

kjaerweis_jolie_hannamarirahkonen_luonnonkosmetiikka1

Otin tänään kuvat kaikista viidestä Kjaer Weis Lip Tint-huulisävytteestäni huulilla. Huulisävytteet on levitetty huulille siveltimellä, sormilla levitettynä lopputulos on hieman kevyempi. Tämän postauksen tuotteista sävyt Bliss Full ja Sensuous Plum ovat CCPB-sertifioituja, mutta muut huulisävytteet sisältävät synteettisiä väripigmenttejä.

Sarjan perustaja on tehnyt poikkeuksen näiden muutamien huulisävytteiden kohdalla kirkkaampien lopputulosten aikaansaamiseksi. Tuotteissa ei ole milloinkaan yli 2 % synteettisiä väripigmenttejä ja tämä poikkeus koskee vain huulisävytteitä. Alla olevien kuvien sävyistä kolme ensimmäistä ovat ehdottomia suosikkejani, sillä pidän vaaleista ja raikkaista sävyistä. Olen kommentoinut sävyjä kuvien alle vielä siltä varalta, että jonkun näyttö vääristää sävyjä. Tältä Kjaer Weisin huulisävytteet siis näyttävät:

kjaerweis_jolieshop_yellowmood_hannamarirahkonen5

1. Sweetness

– hehkuvan korallinen ja raikas sävy

kjaerweis_jolieshop_yellowmood_hannamarirahkonen4

2. Bliss Full

– hennon vaaleanpunainen sävy, joka saa huulet näyttämään terveiltä

kjaerweis_jolieshop_yellowmood_hannamarirahkonen3

3. Romance

– viileän ja pirteän pinkki sävy, jonka läpikuultavuus tekee lopputuloksesta kuitenkin luonnollisen

kjaerweis_jolieshop_yellowmood_hannamarirahkonen2

4. Sensuous Plum

– maanläheinen, hieman ruskeaan taittava sävy

kjaerweis_jolieshop_yellowmood_hannamarirahkonen1

5. Lover´s Choice

– tummanpunainen sävy, jossa runsaasti pigmenttiä

Kjaer Weisin huulisävytteet ovat koostumukseltaan kevyitä, helposti levittyviä ja ne pysyvät huulilla moitteettomasti. Tuotetta voi kerrostaa peittävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi, muutoin lopputulos on noin puolet siitä mitä näissä kuvissa.

Toivepostauksia on tulossa vielä Kjaer Weisin ripsiväristä sekä Zuiin uutuuksista ja toiveita saa esittää muidenkin uutuustuotteiden suhteen, pyrin toteuttamaan niitä nyt marraskuun aikana.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mari Vee
Mari Vee
9 years sitten

Kiitos tästä! itselläni on tuo Sensuous Plum ja se on todella raikas eikä yhtään liian tunkkainen. Ja mielestäni tuossa sinunkin huulillasi näyttää kuvassa oikein raikkaalle. Hieman “pelkäsin” tuota Sweetness väriä kun pelkäsin olevan liian räikeä, mutta on todella kaunis. Se on varmaan seuraavana hankintalistalla. Tosin uudet Zuiin puikotkin kiinnostavat. Katsotaan nyt mihin päädyn…

Sarita
Sarita
9 years sitten

Sweetness on paras! 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Sweetness on hillitty ja kaunis, pidän siitä itsekin todella paljon. Zuiin huulipunissa on enemmän pigmenttiä, erinomaisia nekin. Laskin juuri, että tämän syksyn aikana Kjaerilta ja Zuiilta on tulkut 39 uutuussävyä, joten valinnanvaraa ainakin riittää! 🙂

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Olen samaa mieltä!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.