Yellowmood

Valo, kiva nähdä sinuakin välillä

20.01.2015, Hannamari Rahkonen

sunlight_interior_lifestyle_winter_yellowmood4 sunlight_interior_lifestyle_winter_yellowmood1 sunlight_interior_lifestyle_winter_yellowmood2 sunlight_interior_lifestyle_winter_yellowmood3

Ensin silmiini osui pieni, lattialle langennut säde. Hetken päästä huoneet oikein tulvivat keltaista, lämmintä valopilveä. Koen tuon olleen yksi kauneimmista hetkistä tänä vuonna. Niin kaunis, etten välttynyt liikutukselta.

Muistin miltä valo näytti samoissa paikoissa vuosi sitten, kun olimme juuri päässeet takaisin kotiin – sain todella vahvoja flashbackeja, joihin liittyy paljon isoja tunteita.

On jopa vähän surullista, ettei ihminen voi edes muistaa miten kauniilta valo näyttää. Olen kuitenkin niin kiitollinen tunteikkaasta muistutuksesta. Aurinko ei ole unohtanut meitä, se on vain vähän hidas liikkeissään näin talvisin. Nyt uskon, että sieltä se tulee.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Seija-Sofia
Seija-Sofia
9 years sitten

Tänä aamuna ennen kahdeksaa kun kaarsin Savonlinnan keskussairaalan pihaan, oli taivas kauniin petroolin värinen ja kun pääsin toimistooni 11 kerrokseen, alkoi aurinko värjätä itätaivasta upeilla väreillä. Ymmärrän tunteesi oikein hyvin. Valo on lisääntynyt ja Se tuntuu mahtavalta.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.