Yellowmood

Sneak peak meidän teollisuushenkiseen keittiöön

10.06.2014, Hannamari Rahkonen

keittioremontti_teollisuustyyli_teollisuushana_sisustus_yellowmood 3

Keittiömme on vielä vaiheessa, mutta muutamat oleelliset asiat ovat onneksi jo valmiina. Pidämme teollisuustyylisestä sisustuksesta ja otimme tämän aspektin vahvasti huomioon myös keittiötämme suunnitellessamme.

Kokeilimme tehdä kaikki työtasot betonista, mutta ne epäonnistuivat ja päädyimme sitten toiseksi parhaimpaan vaihtoehtoon: täyspuuhun. Remontti on välillä kompromisseja, mutta tässä tapauksessa ihan hyvä niin, koivutasot raikastavat tilaa paljon.

keittioremontti_teollisuustyyli_teollisuushana_sisustus_yellowmood 1 keittioremontti_teollisuustyyli_teollisuushana_sisustus_yellowmood 2 keittioremontti_teollisuustyyli_teollisuushana_sisustus_yellowmood 4

Visioimme keittiötämme pitkään ja yksi asia, jonka tiesimme molemmat haluavamme sekä käytännön että tyylin puolesta, oli teollisuuskeittiöistä normaalisti löytyvä suuri suihkuhana.

Seuraavina askeleina keittiön suhteen on keittiölaatikoiden rakentaminen vanerista. Inhoan sitä, että kaikki tavarat ovat vieläkin työtasoilla, mutta tilanne on nyt tällainen mikä on — vuorokauteen kun on mahdotonta ostaa lisätunteja. Laatikko-operaation jälkeen maalaamme hanan taustaseinän mustalla ja jos se näyttää hyvältä vielä vähänkin ajan päästä, hankimme mustat laatat ja laatoitamme välitilan niillä. Katsotaan!

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.