Yellowmood

Kesäillan juhlameikki

18.06.2014, Hannamari Rahkonen

Osa Zuiin meikkituotteista saatu ilmaiseksi.

zuii_makeup_yellowmood-luonnonkosmetiikka 2

Julkaisin viime viikolla kesäisen meikkilookin, jossa viihdyn hyvin usein arjessani. Mutta entäs sitten, kun on kiire ja täytyisi rientää melkein suoraan töistä pirskeisiin? Oma juhlameikkini on tehty samalle pohjalle kuin tuo aiemmin nähty kevyt kesämeikki. Vaihdoin vain huulipunasävyä, lisäsin poskipäille kevyesti hieman hedelmäisempää poskipunaa ja käytin silmämeikissä astetta tummempia luomivärisävyjä.

zuii_makeup_yellowmood-luonnonkosmetiikka 6

Siinä missä aiemmassa kesämeikissä luomiväripareina toimivat luonnonläheiset ja huomaamattomat Chestnut ja Mustard, pääsivät iltameikin parrasvaloihin astetta tummemmat Fudge sekä Tawney. Fudge on täyteläisen ruskean sävyinen olematta kuitenkaan tunkkainen ja Tawney puolestaan on sävyltään jotain ruskean ja beigen väliltä.

ZUII_yellowmood_hannamarirahkonen

Meikkipohja: Zuii Olive light-meikkivoide, Zuii Latte-peitevoidekynä, Couleur Caramelin peitevoide sävy 11, Zuii Ivory-kivipuuteri, Zuii Diamond Sparkle Blush Melon-poskipuna

Silmät: Zuii Tawney– ja Fudge-luomivärit, Couleur Caramelin Brun-kulmakynä, ripsiväri Lily Lolo Lash Alert

Kulmat: Zuii Taupe-kulmakynä

Huulet: Zuii Berry-huultenrajauskynä, Zuii Coral Red-huulipuna

zuii_makeup_yellowmood-luonnonkosmetiikka 5

Olen tykästynyt tuohon Zuiin huultenrajauskynään, joka on aivan ehdoton silloin kun punaa on tarkoitus pitää huulilla koko päivä. Se on koostumukseltaan tarpeeksi kova ja kuiva, jolloin kirkkainkaan puna ei lähde leviämään rumasti huulten pystyjuonteisiin, vaan pysyy visusti paikoillaan.

Itselläni on tapana pohjustaa huulteni reunat ja itse huulet kevyellä peiteaineella ja laittaa siihen päälle erittäin kevyt kerros irtopuuteria, jonka jälkeen rajaan huulet ja levitän punan. En tiedä onko tämä kikka kaikkien meikkisääntöjen mukainen, mutta ainakin se on taannut itselleni pysyvämmän huulimeikin.

zuii_makeup_yellowmood-luonnonkosmetiikka 4

Sellaiset lookit tällä kertaa. Pyysitte aiemmin vinkkejä ja meikkikuvia Couleur Caramelin kirkkaiden rajauskynien suhteen. Tuo mintun sävyinen rajauskynäni oli hyvän tovin hukassa, mutta nyt olen löytänyt sen ja seuraava meikki voisikin liittyä rajausasioihin.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
satunnainen lukija
satunnainen lukija
9 years sitten

Kyllä sinulla on kauniit silmät! Ja hymy.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Kiitos kauniisti tästä kohteliaisuudestasi!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.