Meikit

Jolien kevätlook 2013: Sleeping Beauty

12.04.2013, Katja Kokko

Jolien ensimmäinen kevät-kesä-look on nimeltään Sleeping Beauty. Prinsessa Ruusunen, joka on juuri heräämässä talviuniltaan kukkakedon keväiseen väriloistoon.

Molemmat lookit on kuvannut Paavo Lehtonen. Jälkimmäinen look julkaistaan toukokuussa.

sleepingbeauty2

Sleeping Beauty-meikin pääpaino on jadenvihreässä luomivärissä, joka taputellaan intensiivisesti koko yläluomelle. Väri saa seuraa lämpimän persikkaisena hohtavasta pinkistä ja alaluomen sisäpinta valaistaan valkoisella rajauksella. Haalean pastellinen ja persikkainen poskipuna tuo raikkauden lisäksi kasvoille hentoa valoa. Huulet ovat luonnollisen persikkaiset. Kynsissä loistaa kirkas mintunvihreä, joka on yksi Kure Bazaarin uusimmista kevätväreistä. Meikki on nopea toteuttaa eikä vaadi tarkkaa ja vakaata kättä rajausten ja häivytysten suhteen!

sleepingbeauty4 slpeeingbeauty3

Sleeping Beauty-tuotteet

Iho

Terre d’Oc BB-Cream 951

Couleur Caramel Irtopuuteri o1

Zuii Mineraalimeikkipuuteri Pecan (varjostuksiin)

Zuii Poskipuna Mango

Silmät

Zuii Luomiväri Rose Mist

Zuii Luomiväri Jade

Couleur Caramel Meikkikynä Blanc

Terre d’Oc Mascara Noir Bengale 32

Huulet

Zuii Huulipunat Sheer Peach ja Mandarin

Kynnet

Kure Bazaar Caicos

sleepingbeauty1

Meikki: Katja Kokko

Hiukset: Piia Hiltunen

Kuvat: Paavo Lehtonen

Malli: Matleena/Paparazzi

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
19 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Päivi
Päivi
10 years sitten

Käsittämättömän upeita kuvia, mun suosikki tähän mennessä! Kaunis, kaunis, kaunis!!! Ja että otitte Matleenan näihin kuviin (joo, täällä on katsottu Huippikset tarkasti!), ihan paras valinta. Matleenan katse ja hymyn häivä ovat vangitsevat ja meikin värit upeat! Kokonaisuudessaan häikäisevä look 🙂

MR
MR
10 years sitten

Matleena on nappivalinta, hänen katseensa on lumoava. Näyttävä meikki!

Katariina
Katariina
10 years sitten

Ihanat kuvat ja toi kynsilakka, oh!

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Kiitos! Tuo kynsilakka on aivan syötävän herkullinen!

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Matleena on ihana!!!

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Ihana kuulla Päivi! Minulle selvisi vasta kuvauksissa, että Matleena oli Huippiksissa! Hän on täydellinen ja kaiken lisäksi ihana persoona muutenkin 🙂

Sannie
Sannie
10 years sitten

Ihania ja energisiä voimakuvia tähän pitkittyneeseen kevääseen! Huulipuna(t) oli erityisesti juuri mitä olen kaivannut,eli harkinnassa tuon Zuiin Mandarin-sävyn tilaaminen:)

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Mandarin, Sheer Peach ja Coral Red on allekirjoittaneen suosikit!

Maarit
Maarit
10 years sitten

Taivaallisia kuvia ja värejä! Matleena sopii täydellisesti teidän kasvoksenne. Ihanaa nähdä jotain erilaista ja niin silmiä hivelevää:)

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Kiitos, kiitos, kiitos! Olen itsekin niin tyytyväinen näihin kuviin, että joudun tuon tuosta käydä tarkistamassa, että ovatko ne oikeasti niin ihania 🙂 Kiitos kyllä todellakin ihanalle mallille, loistavalle valokuvaajalle ja koko tiimille!

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
10 years sitten

Katja kuules, olet aikamoinen meikkivelho. Aivan upeita kuvia, todella säväyttävä meikki ja freesi malli. Ja juuri tuota kynsilakan sävyä olen odotellut viime kesästä asti!

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Kiitos Hannamari <3 Kynsilakkoja odotellaan täällä täysin malttamattomina!

Tuulikki
Tuulikki
10 years sitten

Ihanan värikkäitä kuvia ja raikas meikki! 🙂 Itse en kyllä koskaan saa tuolla Terre d’Ocin BB voiteella kovin tasaista pohjaa aikaan. En tiedä onko ongelma sitten tekniikassa vai omassa liian epätasaisessa ihossa. Olisi tosi kiva joku postaus oikeaoppisesta pohjan teosta tuolla BB-voiteella 🙂 Itsellä se aina leviää epätasaisesti levitin sitten sormin tai meikkisienellä.

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

BB-voide rullaa silikonia tai esim. mehiläisvahaa sisältävien voiteiden päällä. Eli semmoisten voiteiden, jotka jättävät kalvon tai vahamaisen pinnan iholle. Tämä problemos on luonnonkosmetiikassa yleinen, kun meikkivoiteissa ei voi käyttää silikoneja. Mutta tärkein ohje levittämiseen on se, että kannattaa levittää voide niin ettei mene “hinkkaamaan” jo kuivunutta kohtaa. Eli huolellisesti ja järjestelmällisesti kasvoilla edeten, suhteellisen hellävaraisesti hieroen 🙂

OP
OP
10 years sitten

Onko kevätlookin kuvat käsitelty kuvankäsittelyohjelmalla?

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Kyllä on 🙂 Tosin esimerkiksi luomivärien, poskipunan ja huulipunan sävyt ovat luonnossakin samanlaiset.

OP
OP
10 years sitten

Oletteko harkinneet käsittelystä mainitsemisesta käsiteltyjen kuvien yhteydessä? Käsittelyn toki arvaa melko hellposti, mutta mm. lapset ja nuoret, jotka myöskin saattavat ajutua lukemaan juttujanne, eivät välttämättä ole niin tietoisia kuvienkäsittelystä.

Katja Kokko
Katja Kokko
10 years sitten

Olemme erittäin tietoisia siitä, että nuoret lukevat mediaamme – ja myös erittäin iloisia siitä. Toivomme, että kauneuskäsityksemme voi muuttaa pienen palan maailmaa, sillä liputamme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja paljon luonnollisemman kauneuden puolesta, kuin mitä valtamedioissa ihannoidaan. Rehelliselle sisällölle on tarvetta, jotta kauneuspaineet eivät kasvaisi nuorilla niin suuriksi ja ajattelemme tätä kaikessa tekemisessämme. Kun puhutaan tällaisista editorial-tasoisista meikkilook-kuvista, on selvää, että kuvankäsittelyohjelmaa käytetään – kysehän on silloin meikki- ja valokuvataiteesta. Emme käsittele kuvissa värejä kirkkaammiksi emmekä tee malleille mitään radikaaleja kuvankäsittelytoimenpiteitä. On monia tapoja käsitellä kuvia – meillä toteutetaan tietoisesti paljon naturalistisempaa otetta tässä kohtaa, kuin monissa muissa lähteissä. On mielestämme hyvinkin… Lue lisää..

OP
OP
10 years sitten

Mielestäni jutun loppuun esim. lauseen “jutun kuvat ovat käsiteltyjä” lisääminen ei ole kankeaa vaan herättäisi minussa erityistä arvostusta Jolieta kohtaan. Se että kuvankäsittely on “laadukkaassa sisällössä myös ilmiselvä fakta” lienee käytänteiden luoma fakta, ei pysyvä asiaintila. Täten esim. Joliella on halutessaan mahdolliuus muuttaa tätä käytäntöä. Tiedän. että liputatte “kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja paljon luonnollisemman kauneuden puolesta, kuin mitä valtamedioissa ihannoidaan”. Kyseenalaistin kyvankäsittelyn nimenomaan teidän sivuillanne, koska ajattelin Jolien olevan hedelmällinen maaperä kritiikilleni 🙂 Hyvää kesää teillekin!

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.