Luonnonkosmetiikka

Kristallikivien ja kasviöljyjen lumoavaa voimaa: Wesak Paris -tuoksuöljyt nyt Joliesta

13.12.2022, Jolie

Jolien uutuusbrändi Wesak Paris kutsuu sinut maagiselle retriitille, jonka määränpäänä on sinun kokonaisvaltainen hyvinvointisi. Hurmaavat tuoksuöljyt yhdistettynä mieltä energisoiviin kristallikiviin kietovat kehosi, sielusi ja mielesi yhdeksi kokonaisuudeksi.

Wesak Parisin tuoksuöljyt pohjautuvat antioksidanttirikkaaseen aprikoosi-, makadamia- ja arganöljyjen sekoitukseen, joka hoitaa kehoasi ja vie sinut rentouttavaan aistien maailmaan.

Innovatiivisen ja ainutlaatuisen tuoksusarjan parfyymiöljyt rullataan vartalon iholle tai hiuksiin roll-on kristallikiven avulla. Kehosi pääsee nauttimaan kivien ainutlaatuisista värähtelytaajuuksista ja energisoivista ominaisuuksista. Kristallikivi löytyy roll-on:in lisäksi myös pullon pohjalta.

Wesak Parisin 100 % luonnolliset parfyymiöljyt muodostuvat korkealaatuisista ECOCERT-sertifioiduista kylmäpuristetuista kasviöljyistä ja eteerisistä öljyistä sekä Reilun kaupan sertifioiduista ja eettisesti louhituista kristallikivistä. Vuonna 2021 perustetun Wesak Parisin tuotteet on valmistettu ekologisesti Ranskassa.

Wesak Parisin tarina syntyi intohimosta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Wesak Parisin syntymiseen vaikutti suuresti muinaisen kreikkalaisen filosofi Platonin sanat ”kehoa ei tulisi hoitaa sielusta erillään, vaan terveenä kokonaisuutena”.

Terveen mielen ja kehon yhteys vaikuttaa Wesak Parisin perusarvona. Se inspiroi brändiä tarjoamaan jokaiselle laadukasta rentoutumista, joka auttaa sekä kehon että mielen hyvinvointiin.

Wesak Parisin tiimi on toiminut vuosien ajan ylellisen kauneudenhoidon ja kylpylätoiminnan parissa. He halusivat hyödyntää kristallikivien energeettisiä ominaisuuksia kauneudenhoidossa, mutta kokivat jonkin asian puuttuvan täydellisestä mielen ja kehon elämyksestä.

Yhteistyö maailmankuulun hajuvesiasiantuntija Mina Gaultierin kanssa tuotti hedelmää. Kristallikivien ja kasviöljyjen mieltä harmonisoivat voimat ja niiden heijastuminen kehoon on tunnettu läpi vuosisatojen. Kristallikivien energeettiset ominaisuudet vahvistuvat oikein valittujen kasviuutteiden kanssa ja tuovat uudella tavalla esiin valtavan potentiaalinsa.

Tarkan kehittämistyön seurauksena syntyi Wesak Paris Elixir Luneaire -tuoksusarja, joka pohjautuu kasviöljyihin ja lumoaviin eteerisiin öljyihin sekä kristallikivien energiatasoja säätelevään voimaan.

Wesak Parisin tuoksuöljyt ovat uniikkeja

Wesak Paris -tuoksusarja onnistuu vastaamaan monien hyvinvointia etsivien toiveisiin kerrassaan uniikilla tavalla. Tasokas kehitystyö teki kristallikivien ja aromaterapeuttisten tuoksujen yhdistelmästä täysin ainutlaatuisen verrattaessa muihin luonnonkosmetiikan ihonhoitoöljyihin ja parfyymeihin.

Taianomaisen kauniit lasipullot ovat kuin arvokkuutta henkiviä taideteoksia, joita haluaa pitää esillä. Lasipullon kristallikivet ovat viimeistelty huolellisena käsityönä. Kristallikivet ovat luonnontuotteita, jolloin niiden muoto ja värit saattavat vaihdella kappaleesta toiseen – kuitenkaan tinkimättä vaikutuksistaan. Lasipullot ovat uudelleentäytettäviä ja kierrätettäviä.

Nimi Wesak tulee kyseistä nimeä kantavasta täydenkuun juhlasta, joka juhlii maapallolle laskeutuvaa hyvää energiaa. Kuun vaikutukset, kuten vuorovesi, vaikutus ihmisten tietoisuuteen ja tunteisiin sekä valovoima, on tunnettu tuhansia vuosia. Kuun uskotaan lisäävän valolle alttiiden mineraalien värähtelytaajuutta. Wesakin roll-on-kivet on muotoiltu täydenkuun muotoon. Yhdistettynä arvokkaisiin öljyihin ne välittävät kuun kaltaista energiaa, kun parfyymiöljyä sivellään iholle pyöreällä kristallikivellä.

5 luonnollisten tuoksujen ja kivien yhdistelmää

Wesak Paris uskoo, että sisäisen harmonian avulla löydät reitin takaisin voimasi äärelle. Sarjassa on viisi erilaista ja eri tavalla harmonisoivaa kristallikiven ja öljyjen yhdistelmää, joista voit valita mieleisesi. Näistä neljä on tarkoitettu vartalon ja hiusten käsittelyyn. Viides vaihtoehto on neutraalin tuoksuinen öljy, joka sopii myös kasvojen käsittelyyn.

Jokainen kristallikivi symboloi omaa chakraansa eli eri kehonosassa olevaa energiakeskustaan, joilla jokaisella on oma hoitava vaikutuksensa kehoon.

Wesak Paris Elixir Lunaire -sarjan kristallikivien ja tuoksujen yhdistelmät

Violetti Ametisti (50 ml ja 10 ml) – Puuterinen tuoksumaailma koostuu valloittavista iiriksen, bourboun-vaniljan, vadelman ja mirhan luonnollisista tuoksuista!

Violetti kristallikivi harmonisoi aktiivista mieltä ja se on yhdistetty viisauteen, nöyryyteen ja luovaan inspiraatioon. Se myös inspiroi rauhan tunnetta ja maltillisuutta. Ametisti liittyy seitsemänteen chakraan, kruunuchakraan, joka sijaitsee päälaella.

Musta Obsidiaani (10 ml) – Neutraalin tuoksuinen öljy sopii hajusteherkille!

Musta kristallikivi vahvistaa intuitiota ja selkeyttää ajatuksia. Obsidiaani on tehokas totuuden kivi, jota on käsiteltävä huolellisesti ja kunnioittavasti. Optimistisuus ja turvallisuuden tunne kuuluvat obsidaanin ominaisuuksiin. Obsidiaani yhdistetään ensimmäiseen chakraan, eli juurichakraan, joka sijaitsee selkärangan tyvessä.

Vihreä Aventuriini (50 ml ja 10 ml) – Kukkainen tuoksumaailma koostuu nerolin, ruusupuun, tuberoosin ja valkoisten kukkien tuoksuvivahteista!

Vihreä aventuriini on yhteydessä mielen tasapainoon, uudistumiseen ja harmoniaan. Se antaa itsevarmuutta, myötätuntoa ja avoimuutta maailmaa kohtaan. Vihreä aventuriini liittyy 4. chakraan, eli sydämen chakraan, joka sijaitsee rintakehän keskellä.

Vaaleanpunainen Ruusukvartsi (50 ml ja 10 ml) – Sydäntä lämmittävä tuoksumaailma koostuu ruusupuun, Damascena-ruusun sekä bulgarialaisen ruusun tuoksuista!

Vaaleanpunainen ruusukvartsi lohduttaa murheellista mieltä ja sitä on pidetty kautta aikain rakkauden ja rauhan kivenä. Itsestä välittäminen ja suvaitsevuus liittyy tähän sydämen kiveen. Ruusukvartsi on yhteydessä neljänteen chakraan, eli sydänchakraan, joka sijaitsee rintakehän keskellä.

Sininen Sodaliitti (50 ml ja 10 ml) – Puinen tuoksumaailma hellii aisteja meripihkan, jasmiinin, geraniumin, santelipuun sekä oud-puun maanläheisillä tuoksuvivahteilla!

Sininen kristallikivi antaa myönteistä elämänasennetta ja helpottaa ahdistunutta mieltä. Sodaliitti yhdistetään kuudenteen chakraan, eli kolmannen silmän chakraan, joka sijaitsee kulmakarvojen välissä.

Näin käytät parfyymiöljyä

Sipaise tuoksuöljyä kehon pulssikohtiin ranteisiin ja kaulalle, hiusten latvoihin tai ympäri kehoa. Parfyymiöljyt sopivat valloittavan ihanasti kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen, jossa lepää niin mieli kuin kehokin. Hemmottelevat kylmäpuristetut öljyt hoitavat ihoasi ja hiuksiasi, samalla kun kristallikivet tasapainottavat kehosi chakroja.

Näitä ylellisiä ja luonnollisia parfyymiöljyjä käytetään ympäri maailmaa kylpylöiden kauneushoidoissa. Pyöriteltävä ja kuulamainen kristallikivi sopii ihanasti koko vartalon hierontaan, jolloin saat hurmaavaa rentoutumista aromaterapian ja energiavärähtelyjä antavan kristallikiven avulla.

Neutraalia tuoksua sisältävä Obsidaani sopii myös kasvojen ihon gua sha -käsittelyyn. Sen sisältämä hoitoöljy tehostaa solujen uudistumista ja tekee sileän pinnan myös erilaisille gua sha -välineille.

Parfyymiöljyn annostelu on ihanan vaivatonta kristallikiven sisäosan reikien kautta, jolloin voit säädellä sopivan määrän öljyä levitysalueen mukaan. Parfyymiöljyjä voidaan lisätä myös hiuksiin, jossa tuoksu on pitkäkestoisempi kuin vartalon iholla. Voit sipaista parfyymiöljyä pulssikohtiin ranteisiin ja kaulalle sekä ympäri kehoa. Hienovarainen tuoksu hälvenee iholta muutaman tunnin kuluessa. Tuoksuöljyt sopivat myös aurinkoisiin päiviin, sillä ne eivät ole valosensitiivisiä.

Ihanat parfyymiöljyt ovat saatavana niin 50 ml kokoisena kuin 10 ml kokoisena matkakokona. Näitä käytännöllisiä hyvinvoinnin aarteita voit kantaa kätevästi käsilaukussa, jolloin tuoksuöljy on aina helposti saatavilla hetken rentoutumiseen.

Me olemme myytyjä – entä sinä? <3

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.