Luonnonkosmetiikka

Patyka – La Beauté Remarquable: esittelyssä Biokaliftin uutuudet

11.01.2014, Katja Kokko

Biokaliftin-viikko lähenee loppuaan: vielä huomenna tutustumme sunnuntai-iltaan sopivaan kotispa-kaksikkoon ja ensi viikon lopulla jatkamme Patyka-viikkoa sen toisella osalla eli Absolis-teemalla, mutta tänään valokeilat suunnataan Biokaliftin-linjan uuteen parivaljakkoon, joka näkee virallisen Suomen ensi-iltansa än-yy-tee-nyt!

Tuotteet on lanseerattu Ranskassa syksyllä ja meidänkin valikoimiinne ne ilmestyivät kaikessa hiljaisuudessa loppusyksystä, mutta panttasimme niiden virallista esittelyä aina tähän saakka. Pidemmittä puheitta, Jolie distribution ylpeänä esittää: Biokaliftin Supreme Defence Fluid ja Biokaliftin Huile Ultime Régénérante Uudistava Vartaloöljy!

IMG_4105

Tutustutaanpa ensin Supreme Defence Fluidiin, joka onkin hyvää jatkoa eiliselle katsaukselle Biokaliftin kosteusvoiteisiin. Supreme Defence Fluid on super kosteuttava ja kirkastava antioksidantticocktail kasvoille, joka toimii kahdella tavalla: joko kosteuttavan ja kirkastavan seerumin tavoin Biokaliftin voiteiden alla tai rasvoittuvalle, epäpuhtaalle ja helposti kiiltävälle iholle sellaisenaan kosteusvoiteen sijasta. Tunnen luissani, että tässä on Patykan seuraava hittituote ja se palaute, jota asiakkaamme ovat tähän mennessä jo antaneet, on vain vahvistanut tätä tunnetta.

Supreme Defence Fluidin rasvaton koostumus on vastaus päivän aikana rasvoittuvan ihon hätähuutoon. Ja varsinkin jos iho on pintakuiva ja alta rasvoittuva, tämä fluidi on vastaus kaikkiin toiveisiin: paljon kosteutta, ei liikaa rasvaa. Olipa iho rasvoittuva tai ei, Supreme Defence Fluid kirkastaa samean ja elinvoimattoman ihon ja tekee ihosta kiinteän ja tasaisen.

Voidepohjasta löytyvät Biokaliftin voiteistakin tutut vadelmauute ja damaskuksen ruusuvesi, mutta toisessa järjestyksessä: fluidissa ruusuvettä on enemmän kuin vadelmauutetta. Näitä kirkastavia ja korjaavia raaka-aineita seuraa talineritystä säätelevä seesamiöljy. Kirkastavina ja korjaavina antioksidantteina toimivat viikunaopuntiansiemenöljy, taatelinsiemenuute, myrtinlehtiuute ja oliivinlehtiuute. Hyaluronihappo ja merileväuute omaavat uskomattoman kyvyn sitoa kosteutta ja niiden ansiosta fluidi auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa, joka saa aikaan myös juonteiden silottumisen.

Supreme Defence Fluid tulee taatusti olemaan myös meikkaajien keskuudessa rakastettu tuote. Uudenmaankadun meikkaajatiimi on ainakin hullaantunut!

IMG_4091

Biokaliftin-tuoteperhe sai uudistavan vartaloöljyn myötä ensimmäisen vartalonhoitotuotteensa. Jos tämä on vasta alkua, niin mitäköhän kaikkea on vielä luvassa? Tämän perusteella odotukset ovat korkealla! Huile Ultime uudistaa, ravitsee, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Se ei siis ole selluliittiöljy tai hoikennusöljy, vaan se uudistaa, ravitsee ja kirkastaa. Koostumus on Biokaliftinin muille öljyille tuttuun tapaan silkkisen sileää, hyvin imeytyvää eikä liian rasvaista.

Öljyn pohjan muodostavat auringonkukansiemenöljy ja seesamiöljy, mitkä tekevät siitä myös oivan hierontaöljyn (arvatkaapas vain mitä öljyä Jolie spassa suositaan!). Hamppuöljy korjaa ja ravitsee ihoa sekä tekee ihosta pehmeän ja sileän. Viikunaopuntiaöljy, sacha inci -öljy ja viinirypäleensiemenöljy kirkastavat vapaiden radikalien samentaman ihon ja silottavat sitä. Tujaus rosmariiniuutetta saa veren kiertämään ja lihakset vetristymään.

Marraskuisella Thaimaan reissullamme lotrasimme Jutan kanssa kokonaisen pullollisen öljyä ja kun allekirjoittaneen hipiä pääsi palamaan perinteisesti aurinkoon torkahtamalla, Huile Ultime lunasti myös palaneen ihon rescue-tuotteen tittelin. Parin viikon päästä pullo sujahtaakin myös matkalaukkuun kohti Intiaa!

IMG_4052

Kuvat Katja Kokko

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.