Luonnonkosmetiikka

Patyka – La Beauté Remarquable: esittelyssä Biokaliftin kosteusvoiteet

10.01.2014, Katja Kokko

Perjantain kunniaksi sukellamme Patykan kuningatarvoidepurnukoihin! Viimeistään viikonloppuna on aika hemmotella itseään luksuksella, jollei sitä ole jo arkena tehnyt. Luksusta voi olla kasvohoito omassa kotispassa, kuppi teetä omassa rauhassa, uppoutuminen joululahjaksi saatuun kirjaan, kotona valmistettu illallinen kynttilänvalossa… tai samettisenpehmeän voiteen sively poskipäilleen. Patyka-matkalla toteutamme tämän viimeksi mainitun hemmotteluhetken.

IMG_4165

Biokaliftin voidepurnukoita löytyy kahdenlaista: kuivalle iholle sekä normaalille ja sekaiholle. Molemmat voiteet sopivat Biokaliftin-linjan muidenkin tuotteiden tavoin 25 vuotiaasta ylöspäin. Kummatkin voiteet ovat korjaavia, ne siis silottavat ryppyjä sekä ihon pintaa tehden ihosta sileän ja pehmoisen. Ne kiinteyttävät ja napakoittavat ihoa. Lisäksi ne kosteuttavat ihoa syvältä ja sitovat kosteutta ihoon, joka saa myös aikaan ihon kiinteytymisen ja silottumisen. Ja kun ihon pinnasta tulee pehmeä, sileä ja kosteutettu, se alkaa myös hehkua samalla, kun ihon väri kirkastuu ja paranee.

Molemmat voiteet sopivat hyvin myös herkälle ja couperoottiselle ja punoittavalle iholle, sillä ne jättävät iholle näkymättömän kevyen hunnun, joka suojaa ihon pintaa ja tekee siitä samalla sileän ja tasaisen – täydellisen myös meikin alle. Kumpikin voide sopii päivä- ja yökäyttöön, iltaisin lisätehoa antaa eilen esitelty Biokaliftin-linjan korjaava yöseerumi.

IMG_4172

Molempien voiteiden teho perustuu samoihin raaka-aineisiin, mutta kuivan ihon voide sisältää runsaasti rasvahappoja sisältäviä öljyjä – avokadoöljyä ja ruusunmarjaöljyä – jotka ravitsevat, pehmittävät ja korjaavat kuivaa ihoa. Normaali- ja sekaihon voiteessa on puolestaan talineritystä säätelevää ja korjaavaa seesamiöljyä. Molemmista voiteista iholle jää sileä ja tasainen pinta, mutta normaali- ja sekaihon voiteen jättämä pinta on matampi, joten jos iho on taipuvainen rasvoittumaan päivän aikana, on tämä kevyempi voide tuolloin parempi valinta. Kuivalle ja pinnasta kiristävälle iholle kuivan ihon voide sopii paremmin.

Molemmissa voiteissa on käytetty vettä vähemmän kuin kosteusvoiteissa yleensä, joten vaikuttavien raaka-aineiden runsas määrä on varmistettu jo alusta lähtien. Runsaasti C-vitamiinia, magnesiumia ja mangaania sisältävä vadelmauute sekä ihoa uudistava damaskuksen ruusuvesi ovat voidepohjassa ennen vettä. Kumpikin voide sisältää hyaluronihappoa, joka tunnetaan kyvystään sitoa kosteutta ihoon ja näin myös rypyt silottuvat. Biofermentoimalla valmistettu Hexapeptide 11 kiinteyttää ja napakoittaa ihoa. Kaurauutteen polysakkaridit kiinteyttävät ja madaltavat ryppyjä tehokkaasti. Molemmat voiteet saavat loppusilauksensa laventelin ja palmarosan eteerisistä öljyistä, jotka toimivat paitsi säilövinä raaka-aineina, myös tasapainottavat ja säätelevät ihon talineritystä sekä epäpuhtauksia.

Kumpikin voide tuoksuu Biokaliftin-tuotteiden tavoin hienostuneelle ja miellyttävälle ja ovat taatusti kilpailukykyinen vaihtoehto kalliisiin synteettisiin luksusvoiteisiin tottuneelle. Paitsi että kerran Patykan korkattuaan, on vaikea enää palata takaisin vanhaan. Luonnollinen luksus on tätä päivää ja tulevaisuutta!

Matka Patykan kanssa jatkuu – huomenna on luvassa kahden Biokaliftin uutuuden Suomen ensi-ilta, joten pysykäähän kuulolla viikonloppunakin!

IMG_4128

Kuvat Katja Kokko

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hanna
Hanna
9 years sitten

Heips! Kirjoittelin teiltä ostamastani Kure Bazaarin lakasta, tässä linkki http://hannamariahh.blogspot.fi/2014/01/naglar.html jos kiinnostaa lukea 🙂 Oikein hyvää ja menestuksekästä vuotta teille sinne Jolieen! t. Hanna

Katja Kokko
Katja Kokko
9 years sitten

Wau mitkä kynnet! Aivan upeat! Caicos oli viime kesän hittisävyjä ja kausiväri. Toivotaan, että Kure tekisi uudestaan jotain samanlaista. Kuren lakoisssa 85 % raaka-aineista on luonnollisia ja loput synteettisiä kemikaaleja. Lakasta on haluttu tehdä mahdollisimman luonnollinen, mutta ei tinkiä laadusta. Ihana blogi sinulla! Hyvää uutta vuotta sinullekin 🙂

Tia
Tia
9 years sitten

Biokaliftin korjaava yöseerumi tekee kyllä ihmeitä!! Aamulla iho on niin sileä ja pehmoinen, että tuntuu kuin olisi koko yön ollut kasvohoidossa. Myös näpystä jäänyt pieni arpi vaaleni huomattavasti.. Ihmettelen voiko se tosiaan olla mahdolliata!?

Katja Kokko
Katja Kokko
9 years sitten

Hih, näköjään se vaan voi! 🙂

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.