Lifestyle

Mielen pika-detox

13.01.2014, Outi Rinne

Tammikuusta on tullut yleisesti detox-kuukausi dietteineen, laihdutus- ja kuntokuureineen. Viherkuurin tai pätkäpaaston sijaan aloitan kuitenkin itse mieluummin uuden vuoden mielen detoxilla, karsimalla negatiivisia tai vanhentuneita ajatus- ja toimintamalleja. Mikä oli viime vuonna vielä okei, saattaa tänä vuonna olla jarruna uudelle kasvulle. Samalla voin valmistella myös kehoa hellään kevätsiivoukseen, jonka luonnollisempi ajankohtana meidän ilmastossamme  on mielestäni kevät.

Aivan samoin, kuin kuntoremppa, myös mielen kuntokuurissa kestää aikansa, että päästää pysyviin lopputuloksiin. Ihmepilleriä laihtumiseen tai six packiin yhdessä yössä ei ole olemassa, sen sijaan mielen kevennykseen sellainen löytyy!

Tutkitaanpa tuoteselosteen lupauksia hieman tarkemmin:

Vaikutukset:

Vähentää stressihormonien määrää ja saa kehon rentoutumaan.

Lisää taudinaiheuttajia tuhoavien valkosolujen määrää ja vahvistaa vastustuskykyä.

Vapauttaa mielihyvää tuottavia endorfiineja ja lisää hyvän olon tunnetta.

Lisää yhteenkuuluvuuden tunteita ja paikkaa ystävyyssuhteeseen ilmaantuneita rakoja.

Vähentää ryppyotsaisuutta ja auttaa sietämään erilaisuutta, epäsovinnaisuutta ja epätäydellisyyttä.

 

Mieltä ja kehoa puhdistava vaikutus alkaa välittömästi.

 

Annostus:

Voidaan nauttia melkein missä ja milloin tahansa muutamia poikkeustilanteita lukuunottamatta. Suositeltava päiväannos: Useita kertoja päivässä ilman ylärajaa. Kuuria suositellan jatkettavaksi tehostetusti vähintään kuukauden ajan, kunnes annostus saadaan nostettua vähintään kaksinkertaiseksi nykytasoon verrattuna. Tämän jälkeen ylläpitoannostus vähintään kerran tunnissa tai useammin.

Sivuvaikutukset:

Keveyden tunteen lisääntyminen koko kehossa, lihasjäykkyyden väheneminen, kipukynnyksen nousu. Mahdollista vatsalihasten kipeytyimistä saattaa esiintyä joissain tapauksissa. Pitkäaikaisvaikutuksena havaittu pienten ryppyjen ilmaantumista silmäkulmiin.

 

Tätä ihmelääkettä varten ei tarvitse mennä apteekkiin tai lisäravinnepuotiin, kuntosalille tai nettitohtorille, vaan sitä kannattaa etsiä omista varastoistasi tuotenimellä:

Nauru

Laugh

Kuva: Dustin J McClure (www.en.free-photos.gatag.net)

cc1CC

 

 

 

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anniina
Anniina
9 years sitten

Nauru on kyllä käsittämättömän tehokas lääke stressiin, ahdistukseen, masentuneeseen fiilikseen – oikeastaan melkein mihin vain, jos vain onnistuu jotenkin saamaan itsensä nauramaan 🙂

Outi Rinne
Outi Rinne
9 years sitten

Yllättävän usein nauraminen vain unohtuu ja sitten kun saa oikein kunnon naurut, muistaa taas, miten hyvää se tekeekään 🙂 Nauramisen taito taitaakin olla seuraava, jota alan harjoitella ihan tietoisesti.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.