Ihonhoito

Fantastinen uutuusöljy Haut-Ségalalta

09.08.2021, Jolie

25 vuotta luonnollista ihonhoitoa

Haut-Ségalalla on tänä kesänä syytä juhlaan. Ranskalaisella luonnonkosmetiikan pioneerilla on jo 25 vuoden kokemus luonnonkosmetiikan valmistamisesta!

Kaikki ajanjakson tietotaito, rakkaus luontoon, naisellisuuteen sekä kauneuteen tiivistyvät upeaan juhlavuoden tuotteeseen: Fantastic Oil -vartaloöljyyn. Tämä kullanhohtoinen kaunotar koristaa päivettynyttä kesäihoa uskomattoman kauniisti. Se levittyy helposti vartalosi iholle jättäen jälkeensä hehkuvan lopputuloksen, joka säteilee kilpaa auringon kanssa.

Kullanhohtoinen öljy on kuin viimeinen silaus täydelliselle asukokonaisuudelle, joka tekee lookistasi unohtumattoman. Aivan kuin suihkauttaisit lempituoksuasi viimeistelemän tyylisi, voit tehdä saman Fantastic-öljyllä sipaisemalla sitä niihin kohtiin, joihin valo osuu luontaisestikin ensimmäisenä: poskipäihin, solisluiden kohdalle, olkapäihin ja vaikka säärillekkin.

Erityisesti kuiva ja normaali vartalon iho nauttivat öljyn hoitavuudesta.

Kimallusta kultakutreihin

Terveet ja hyvinvoivat, kiiltävät hiukset ovat varma katseenvangitsija. Öljy ansaitseekin paikkansa myös hiustenhoitorutiinissasi. Nauti puhaltavassa tuulessa hulmuavista hiuksistasi, jotka kimaltevat kauniisti auringon alla. Öljy suojaa hiuksiasi vaurioitumiselta ehkäisten hiustesi rakennusaineen, proteiinin hajoamista tehden niistä pehmeät ja sileäntuntuiset.

Hellää hoivaa luomulaatuisista öljyistä

Tuotteen pohjaöljynä on käytetty luomulaatuista kookosöljyä, jolla on useita hyvinvointia edistäviä vaikutuksia. Se suojaa ihoasi ulkoisilta haitoilta, kuten katupölyltä ja haitallisilta mikrobeilta ylläpitäen ihosi terveyttä ja ehkäisten tulehduksia. Makadamiapähkinäöljy sisältää luonnostaan runsaasti palmitoleiinihappoa, joka auttaa ihoasi pysymään nuorekkaana ja silkkisen pehmeänä. Fantastic -öljy onkin samalla mainio anti-age -tuote ikääntyvälle iholle!

Sen lisäksi, että öljy hoitaa ihosi ja hiustesi terveyttä, on se helppokäyttönen monitoimituote korostamaan juuri niitä kohtia vartalossasi ja hiuksissasi, joihin kaipaat pientä ekstraa tuomaan kuultavuutta ja hehkua.

Pilkahdus kesämuistoja peilikaapissasi

Kun valoisat kesäpäivät vaihtuvat tunnelmalliseen syksyyn, on öljy syytä pitää edelleen käsiesi ulottuvilla. Ihon hoitaminen tuo hyvää oloa ja Fantastic- öljy valoa vartalollesi silloin, kun aurinko painuu piiloon pilvien taakse.

Helmeilevän säteilevä iho muistuttaa kesän aikana koetuista iloisista ja rakkaudentäyteisistä hetkistä ystävien ja perheen kanssa. Mieleen palaa ne hetket, kun uitit varpaitasi järvellä laiturinnokassa ja nautit höyryävän kuumista löylyistä mökkireissulla. Yhtä kaikki, ne hetket jotka, joilla on taianomaisia voimia tehdä olostasi paremman ansaitsevat ylistystä.

Luonnonkosmetiikalla on uskomaton voima tuoda elämään pirskahtelevaa iloa ja onnellisuutta, kun tietää, että pitää itsestään ja ihostaan huolta luonnollisesti. Kun levität seuraavan kerran öljyä ihollesi, anna ihanien kesämuistojen palata mieleesi ja nostaa suupielesi ylöspäin.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.