Ihonhoito

BYBI Beauty – erinomaista ja edullista luonnonkosmetiikkaa

28.06.2018, Jolie

Bybi Beauty 1

Jolien kesässä ei liikoja lomailla, vaan uutta pukkaa! Vastanähtyjen uusien meikkituotteiden Nui Cosmeticsin jälkeen Jolie-kesässä debytoi BYBI, ja ensi viikolla rytisee taas, kun Jolien oma distariportfolio jälleen kasvaa. Ensi viikon lanseeraus on odotettu premium-luonnonkosmetiikan tähtihetki monella tapaa, joskaan kalpeaksi ei jää tämänkään viikon anti.

BYBI Beauty – hyvää halvalla

Kahden englantilaisen kosmetiikkabloggaajan Elsie Rutterfordin ja Dominika Minarovicin harrastuksesta alkunsa saanut BYBI Beauty on selvästi ihonhoidon eksperttien lapsi. Naiset ovat kokeilleet kaiken kosmetiikan ja heidän kokemuksensa, näkemyksensä ja osaamisensa sai lopulta aikaan sen, että keittiöpuuhastelusta alkaneesta DIY-kosmetiikasta tuli oikea bisnes. Kosmetiikan vaativina kuluttajina naisille oli tärkeää, että kaikki BYBIn tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat oikeasti priimaa, eikä turhia täyteaineita näy. BYBI Beautyn tuotteet hellivät ihoa täydellisesti koko mitaltaan. Niistä löytyy kauneuden ajankohtaisia trenditeemoja; antioksidantteja, anti-pollutionia, aktiivihiiltä, huulikuorintaa, hehkubalmia. Joliessa ne vastaavat asiakkaiden pyyntöön lisätä valikoimaamme edullisen hintaluokan laatuluonnonkosmetiikkaa. BYBI Beautyn hinta-laatusuhde on erinomainen ja tuotteet ovat riittoisaa täyttä tavaraa alusta loppuun. Pakkaukset ovat sokeriruokopohjaista biomuovia.

Bybi Beauty 3

Jolie-tiimin tuotetärpit – Mega Mist, Detox Dust & Babe Balm

Jolien hullut kasvovesinaiset suosittelevat, että lähdet kokeilemaan englantilaisen BYBIn kapasiteettia Mega Mistillä. Mega Mistin ihanuus on kuitenkin myös sen surma, sillä tuote on niin himoittu, että se on tällä hetkellä loppu paitsi maahantuojalta, myös valmistajalta. Odotamme uutta satsia kuumeisesti, sillä Jolie shopissa jo piipahtanut aloituserä ehti kadota silmänräpäyksessä. Lupaamme päästää koko maahan kaikuvan ilonkiljahduksen, kun postipoika kantaa kaivatut BYBIt Punavuoreen.

Runsaan hyaluronihappopitoisuuden omaava ruusu-, appelsiininkukka- ja melissavesipohjainen Mega Mist -kasvosuihke on kesäihon hoitaja parhaasta päästä. Hyaluronihappo sitoo kosteutta, pehmentää ja kohottaa. Se auttaa vesikosteuden lisäämisessä iholle (ja pitämisessä iholla) ja on loistotuote erityisesti auringossa oleskelun jälkeen. Mistin ihanuutta voit toki täydentää esimerkiksi brändin hedelmäisellä Supercharge-seerumilla.

Bybi Beauty 2

 

Bybi Beauty 4

Aktiivihiili on kauneudenhoidon oleva ja tuleva megatrendi. Kaikki mitä olemme tähän saakka hiilisaralla nähneet, on vasta alkua. Kiinnostava ja ajankohtainen hiilitapaus on BYBIn Detox Dust eli putsaripuuteri. Aktiivihiilestä ja kaoliinista valmistettu puuteri voidaan sekoittaa mihin tahansa luonnolliseen raaka-aineeseen kasvomaskin valmistamiseksi. Puuteri imee epäpuhtauksia ja estää niiden kerääntymistä ihoon. Superpuuteri toimii erinomaisesti muun muassa sekoitettuna hunajaan, avokadoon, maitoon, jugurttiin tai ideoiden loppuessa myös veteen. Voit räätälöidä maskisi ihollasi vallitsevan tilanteen ja tarpeen mukaan. Tee haluamasi paksu tahna ja anna vaikuttaa puhtaalla iholla noin varttitunti. Puuterissa on mukana lisäksi lootusta, ginsengiä, papaijaa ja kauraa.

Jokaisen kesäbaben ykköstuote on BYBIn monitoimibalmi Babe Balm. Tämän huipumpaa kesälomareissu- ja festarituotetta on vaikeuksia löytää, ja sillä voi kaunistaa paitsi itsensä, huolehtia myös puolison, ystävät ja lapset samasta iloisesta tuubista. Balmi sopii vaikka mihin, kuten kasvoille, huulille, vartalolle ja kuiviin kohtiin jopa silmien alueelle. Jolie-tiimi löysi Babe Balmin myös primer-tarkoituksessa, sillä se korostaa meikin alla ihanasti poskipäitä, amorin kaarta ja kulmaluita. Saat sillä kasvoille freesiyttä ja hehkua. Raaka-aineisiin kätkeytyy esimerkiksi huikeat ja antioksidanttiset koentsyymi Q10, kehäkukka, hibiskus ja skvalaani.

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.