Yhteistyössä Tuntu ja Jolie.

Helmikuu on monellakin tapaa merkityksellinen kuukausi Yellow moodille ja minulle henkilökohtaisesti. Miten, sen kerron teille aivan muutaman viikon kuluessa – uusia, isoja ja innostavia ovia on joka tapauksessa aukenemassa tämän kasvutarinan ympärille!

infrapunasauna_infrapunakalvot_saunakeskus_yellowmood (2)

Ennen suurien uutisten julkistamista haluan muistaa teitä upealla lahjakorttiarvonnalla, minkäs muunkaan kuin itselleni kovin rakkaan luonnonkosmetiikan välityksellä. Arvonnan sponsorina toimii tämä meidän ihana Jolie.

Voittajia tullaan valitsemaan kaksi kappaletta ja kumpainenkin saa 50 € arvoisen lahjakortin Jolie shopiin tai webshopiin!

infrapunasauna_infrapunakalvot_saunakeskus_yellowmood

Osallistuminen on helppoa kuin heinänteko, kas näin olet mukana: 

1) Klikkaa tätä

2) Kerro lyhyt mielipiteesi linkin takana olevasta sivusta – tämä toimii kuittauksena osallistumisesta!

(+ vapaaehtoinen ekstra: saat lisäarvan jakamalla tämän arvonnan Facebook -seinälläsi tai muissa some-kanavissasi. Mikäli jaat postauksen, kerro siitä minulle samalla kun kuittaat osallistuneesi arvontaan)

Arvonta on voimassa tästä hetkestä 28.2. klo 00.00 saakka. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Joko seuraat Yellow moodia Instagramissa?

 1. Nina Hautala

  Tälläiset lauteet kun omistaisi, niin voisi muuttaa saunaan. Aivan ihanat; taatusti rentoutuisi noissa knakaissa ja materiaaleissa.

 2. Salla

  Tuollaiset lauteet näyttävät paljon rentouttavammilta kuin perinteiset.

 3. Anni Minerva

  Wou, erikoista! Ehdottomasti kokeilisin, jos tulisi tilaisuus.

 4. Paulal

  Jos vielä joskus saan saunallisen kodin, niin tuommoiset lauteet kyllä ehdottomasti sinne hankkisin.

 5. Milla K

  Voi olipa kauniita ja mukavan näköisiä lauteita! Etenkin noi verhoilut oli hauska idea.

 6. Hanna

  ihanan ja niin rentouttavan näköistä! Tuollaiset haluaisin omaankin saunaan!

 7. Siinatar

  Tyylikkäät, mutta silti jotenkin niin kotoisen näköiset. Ihana kokonaisuus =)!

 8. Yrttejäpurkissa

  Lämpimät, kotoisat ja kauniit sivut. Jännittäviä lauderatkaisuja :) En ollut tuollaisia aiemmin nähnytkään.

 9. Marjak

  Ok sivut tykkäsin! Jaoin myös kilpailun :)

 10. Salka

  Näyttipäs ihanalta saunakonseptilta, oi jospa ois oma sauna! Plussaa myös siitä, ettei tuo nettisivu lähtenyt rullaamaan alaspäin, en yhtään tykkää siitä nettisivutrendistä!

 11. Anna

  Hyvältä näytti sivut. Tulin juuri saunasta mutta tuollaisilla laiteilla ja tyynyillä voisin mennä hetikohta uudestaan. :)

 12. Outi

  Jos saunaremontti olisi ajankohtainen, haluaisin ilman muuta perehtyä syvemmin Tuntu-tuotteisiin. Sivutkin olivat toimivat, selkeistä kokoamisohjeista plussaa! Linkki jaettu myös FB:ssä.

 13. Peppi

  Hienoa muotoilua!

 14. NinaS

  Ollaan nyt viikonloppuna puhuttu tulevaisuudesta ja siihen liittyy aina vahvasti isompi asunto jossa on sauna. Tuo nettisivusto upeine lauteineen oli hyvä jatko päivän mietteille ja haaveille. Sitten joskus kun asunto on ajankohtainen voisin hyvinkin kuvitella että hankkisimme jotain noin kaunista :) Sitä ennen osallistun mielelläni arvontaan. Jaoin postauksen myös Facebookissa parantaakseni voittomahdollisuuksiani.

 15. Heini

  Ihan mielenkiintoista mutta varmaan taas yksi juttu lisää joka maksaa aivan liikaa..

 16. SiniS

  Tyylikkään näköisiä sauna ratkaisuja. Kuvat kutsuvat saunomaan :)

 17. Tiina

  Tekee mieli saunaan! Ihania, erilaisia vaihtoehtoja

 18. Miiu

  ihanat, erilaiset, mukavanoloiset ja ennen kaikkea kotimaiset lauteet! Voi, olisipa saunaprojekti mitä toteuttaa :)!
  Jaettu ja Mukana arvonnassa!
  Miiu :)

 19. Krisku

  Kutsuvan näköiset lauteet! Aloin ajatella saunan tuoksua ja kiukaan pihinää. Tuli lämmöntunne iholle:D

 20. minna

  Tyylikkään näköisiä lauteita.ehkä seuraavassa saunaremontissa…

 21. Syreeni

  Rentoa

 22. Mikaela

  Sauna kuuluu suomalaisten arkeen ja uskon että konseptia kannattaa uudistaa rohkeasti perinteet mielessä pitäen. Nämä lauteet vaikuttavat juuri oikealta askeleelta saunomisnautinnon modernisoinnissa.

 23. Päivi

  Heille, jotka ovat valmiita tuulettamaan perinteisen saunasisustuksen lainalaisuuksia hieman, mutta ei liikaa. Jos olisi sauna, kiinnostuisin enemmänkin!

 24. Tiha

  Mukavan klassinen ilme ja saunaan sopiva värimaailma sivustolla. Tuotekonseptit vaikuttivat raikkailta olematta turhan “shokeeraavia” :)

 25. Sini/Nautiskellen

  Sivusto näytti toimivalta ja kauniilta, mutta pidän kyllä itse henkilökohtaisesti enemmän perinteisistä lauteista saunassa…

 26. Sandelsson

  Onpa kauniit lauteet ! Niillä kelpaisi rentoutua … Selkeät ja toimivat nettisivut ovat aina plussaa. Tupla-arvalla mukana.

 27. merikukka

  Voisin kyllä kokeilla tuollaisia lauteita, voisi saunassa viihtyäkin.

 28. Mari Vee

  Sekä sivut että sivuilla olevat lauteet ja muukin kokonaisuus on todella hienoja. Sellainen lämmin tunnelma. Jos emme asuisi kerrostalossa niin tuolta ehdottomasti harkitsisin lauteiden hankkimista ja miksei koko saunan suunnittelua. Käyttäisi ammattilaista ihan alusta asti niin välttyisi stressiltä. Jos joskus unelmani omakotitalosta toteutuu, niin sitten tämä kaikki voisi olla mahdollista…

 29. juulia

  Mietinkin aiemmin mistä noin upeat lauteet saa ja tässä tulikin vastaus. Kun joskus muutamme omaan taloon niin tuollainen sauna olisi ehdottomasti toivelistan kärjessä. Sivut olivat lämpimät, selkeät ja tyylikkäät.

 30. marja porkka

  Modernin kotoisaa saunatyyliä, jopa kylpyläfiilistä! Itse ehkä kuitenkin enemmän pelkistettyjen lauteiden kannattaja.

 31. kirsi

  ei kolahtanut minulle lainkaan nämä lauteet; liian tehtyä mun makuun.

 32. Britt

  Näyttää ihanalta, kyllä tuollaisilla lauteilla kelpaisi löylyä heittää.

 33. kaija

  Ihanat lauteet, kauniit ja varmaan myös mukavat käytössä.

 34. N

  Näyttää todella mukavilta, voisi kuvitella, että noilla rentoutuu paremmin kuin perinteisillä lauteilla :)

 35. Alec

  Ensi kesäksi on tarkoitus rakentaa sauna uudelle kesämökille. Tuntuun en ole aikasemmin törmännyt, vaikka olen kahlannut aika monet nettisivut läpi. :) Kiitos siis tästä postauksesta.

 36. J

  Rennon näköiset lauteet, varmasti mukavat :) itse sivuihin olisin toivonut ehkä ripauksen raikkautta lisää.

 37. Nenna M

  Kerrassaan ihanat lauteet! Täytyy pitää sivu mielessä, voi olla remonttia edessä piakkoin.

 38. Ripsiväriä Villasukissa

  Sivut toimivat hyvin siinä, kuinka toivat esille omaa tuotettaan. Selkeät ja helposti kahlattavat. Mukavaa oli, kun galleriasta pääsi katselemaan monia eri ratkaisuja helposti. Kuvia oli riittävästi herättämään ajatuksia oman saunan muokkaamiseen.

  Omaa silmää miellytti eniten ne kelon väriset laudekokonaisuudet. Olen varmaan vähän vinksalla päästäni, koska pidän enemmän perinteisemmästä saunaratkaisusta kuin näin modernista ja spa-henkisestä. :)

 39. Johanna

  Heippa, nettisivut ovat kauniit ja kutsuvat kyllä oikein lämpimästi tutustumaaan tuotteeseen tarkemmin. Myös tuotteet vaikuttavat kiinnostavilta ja niistä saa sivujen perusteella laadukkaan vaikutelman. Itseäni miellytti yrityksessä etenkin kotimaisuus ja tuotteissa niiden valikoiman laajuus ja muuteltavuus. Kuluttajana olisin kaivannut lisätietoa siitä, mistä tuotteiden materiaalit ovat peräisin. Nyt ainakaan nopealla selailulla en löytänyt tätä tietoa. Jos kyseinen tieto siis sivustolta löytyy, niin omasta mielestäni se voitaisiin ilmoittaa näkyvämmin, ja jos tietoa ei löydy ollenkaan, sen voisi ehkä lisätä. Kaiken kaikkiaan sanoisin, että kylläpä teki mieli lähteä saunomaan! :) Onnea sulle kovasti Hannamari uusista työjutuista ja kivaa helmikuuta! :)

 40. Suvi

  Saunomishetkeltä toivon, että pääsen hetkeksi pois arjen kiireestä ja stressistä. Noin kauniissa saunoissa rentoutuminen onnistuu helposti :)

 41. sikkuralla

  Vaikuttavat laadukkailta ja erityisen mukavilta :)

 42. Miila

  Olipas lokoisan näköisiä lauteita! Saunat näyttivät melkeinpä olohuoneilta eivätkä kliinisiltä pesutiloilta. Itse tykkäisin vähän valoisammista kuvista, mutta toisaalta saunaan ehkä kuuluu pikkuisen hämyinen tunnelma.

 43. Mahti

  Olen tainnut tuollaisiin lauteisiin törmätä jossakin kuvassa, ja ihan kivoiltahan ne näyttivät. En kyllä tiedä, tulisiko omaan saunaan (jos sellainen joskus on) tuollaiset vai perinteiset.

  Sivut olivat ihan kohtuu kivanoloiset, vaikka ehkä vähän pliisut noin ulkonäöltään. En tietty tarkoita, että mitään neonvärejä tarvitsisi olla, mutta jotakin, joka kiinnittää paremmin huomion.

 44. Anastasia

  Tyylikkäät tuotteet, joita sivu ei tuo esiin ihan parhalla mahdollisella tavalla. Esim. etusivun kuvat olivat aika huonolaatuisia.

 45. Hanna GoingToRain

  Sivusto on miellyttävän selkeä ja ensi silmäykseltä tulee selväksi, mistä on kysymys. Kuvat ovat suurella näytöllä vähän rakeisia. Tuoteidea ja konseptointi vaikuttaa kiinnostavalta. :)

 46. Elina

  Tyylikkäitä tuotteita ja kivoja ideoita. Tuotteet tulivat hyvin esille, mutta voisiko kuviin vielä panostaa pikkasen enemmän, esim. pienillä stailausyksityiskohdilla voisi saada vielä eloa kuviin.

 47. iina

  Ihana muotoilu!

 48. Tutu

  Ihan mielenkiintoista.

 49. Marjut

  Jos minulla olisi sauna niin tuollainen olisi kiva

 50. Sonja

  Aika hauskat laudeliinat

 51. laura

  Erilaiset, rentouttavan ja mukavannäköiset lauderatkaisut.

 52. Sanna S.

  Tyylikkäät sivut! Tyylikkäät saunat sekä lauderatkaisut. Oma sauna on suuri haaveeni. :)

 53. Jelena

  Selkeät, tyylikkäät sivut. :)

 54. Ipe1961

  Sivuista välittyy saunan rentouttuva vaikutus. Tyylikkäät nettisivut!

 55. Teija H

  Rentouttavaa saunahetkeä jokaiselle.

 56. Susanna

  Selkeä ja visuaalisesti houkutteleva sivusto. Kun mökillä lauteet menevät vaihtoon, ovat nuo varteenotettava vaihtoehto kyllä!

 57. Aino

  Sitten kun joskus olen elämässäni siinä vaiheessa, että suunnittelen saunan rakentamista kotiin tai kesämökille, muistan tämän yrityksen! Aivan ihania, tavallisesta poikkeavia ja ylellisiä lauderatkaisuja!

 58. viivi

  Rennonnäköiset lauteet ja miellyttävää kotikylpyläfiilistä.

 59. Seija-Sofia

  Kaupunkisaunaan sopivat. Laitan jakoon naamakirjaan.

 60. Riitta S

  Sekä sivut että tuotteet ovat todella tyylikkäät!

 61. Ansa-Maria

  Selkeät sivut, houkuttelevat tuotteet

 62. Idelan

  Vähän hienommat lauteet kuin normaalisti saunoissa :) Wau! Muutimme syksyllä ensimmäiseen asuntoon jossa on sauna, joten kaikki saunomiseen liittyvä kiinnostaa.

 63. Siili82

  Tyylikäs sivusto ja todella hienoja lauteita.

 64. pex

  hienoja lauteita, mikäpäs siinä. jaettuna somessa.

 65. maisa

  riippulaudepaketit ois kivoja itsellekin. Sivut olivat visuaallisesti mahtavat.

 66. Hanna

  Mielenrauhaa ja luonnonläheisyyttä.

 67. Annette

  Makean näköisiähän nuo ovat, mutta pakko sanoa, että oman saunan pitää olla perinteinen. Suorat lauteet, joissa voi vaihdella asentoa paljon.

 68. Pia

  Aika jännät lauteet

 69. Hansu

  Ihanan rentouttavan näköisiä saunoja :)

 70. TiiaN

  Sivut ovat ihanan selkeät, laudekonfiguraattori on aivan mahtava! Sillä on kiva kokeilla kaikkea, vaikka saunan hankinta ei olekaan ajankohtainen. Tarjolla on paljon monipuolisia vaihtoehtoja, mutta hieman nuo riippuvat ovat pelottavia.
  Sivut olivat hyvin toteutetut ja sisälsivät tarpeellista tietoa.
  Jaoin arvonnan facebookissa =)

 71. Meiju

  ihana nähdä kotimainen, innovatiivinen ja perinteitä kunnioittava uusi yritys :) tuttu tuote on kauniisti muotoiltu uuteen raikkauteen!

 72. Pumpuliina

  Onpa tosi ihanan näköisiä lauteita. :) Tuommoinen ratkaisu olisi ihana omaankin saunaan. :)

 73. Vivia

  Ihania lauteita. Erilaisia kuin yleensä. Sivuilta saiki uusia ideoita pihasaunan remonttiin ;)

 74. Johanna

  Kauniit nuo puiset lauteet, kankaisia kyllä vierastan.

 75. Heidi

  Värimaailmaltaan mukavan rauhallinen sivusto. Etusivulta voisi ottaa uutiset pois ja jättää firman tarinan ja gallerian näkyviin, ilman että tarvitsee painaa “lue lisää” -nappia.
  Jollain tapaa olisi hyvä indikoida millä sivulla kulloinkin navigoi. Yhteydenotto lomake voisi olla sähköpostilinkin sijaan. Tsekatkaa galleria -linkki, onko sen tarpeellista olla linkki vai voisiko sen alla olevat Suunnitelmia ja Valokuvia linkit riittää?
  Videoista plussaa, ne voisi tuoda etusivulla esiin.
  Tuotteet näyttävät ihanilta, niitä esiin enemmän :)

 76. norppis

  Selkeät ja rennot sivut, värimaailma oikein sopiva :) kuvat aistikkaita ja niitä on tarpeeksi, myös asennusohjeet näytti selkeältä. Joskus kun saunan saan niin tommoset lauteet sinne haluan :)

 77. Heidi

  Oon joskus istunut saunassa jossa oli tollaset kaarevat lauteet, ne oli aivan mahtavat! Itse nettisivu on huolella tehty, puhelimella tosin jäi oikeaan laitaan sellainen tyhjä raita. Tykkään ulkoasusta, se on kutsuva ja väriteemaltaan saunamainen :)
  Jaoin arvonnan Twitterissä.

 78. saya

  Nettisivuihin on selvästi nähty vaivaa! Varmaan olisi ihanat lauteet tuollaiset, ja kuvat olivat tosi tunnelmallisia :)

 79. Piasi

  Kivat sivut. Toimi tabletilla hyvin. Ihanan tunnelmallisia kuvia :)
  Kyllä tollasissa puitteissa kelpais saunoa!

 80. Niina

  Tunnelmalliset kuvat aiheuttavat saunomisfiilistelyä ja nuo tyynyt näyttävät niin mukavilta. Näin talvella saunominen kiinnostaa erityisesti ja noita lauteita olisi ihana kokeilla :)

 81. Hanna

  Kivat sivut; hyvin valaistuja kuvia ja kauniita lauderatkaisuja. Liekö johtuu suomalaisesta saunaidyllistä mutta sivuista jää hyvin kotoinen olo. :)

 82. mariia

  Tuolla sivulla on upeita tuotteita. Halluaisin omaankin saunaan tuollaiset kankaiset. Voisi saunominen tihentyä nykyisestä kun olis mukava köllötellä sielä.

 83. Bigblue

  Uudenlainen moderni sauna, joka on kuitenkin onnistunut säilyttämään suomalaisen saunan tunnun.

 84. Audrey

  Sivut olivat helppokäyttöiset ja kivan näköiset ja värimaailma/fontit sopivat hyvin mainostettavalle tuotteelle. Sivuilla oli sopivasti informaatiota yrityksestä ja Tuntu-lauteista, ja erityisesti pidin artikkeliosiosta, jossa oli linkkejä lehtijuttuihin. On myös hienoa, että sivuihin ja tuotteen markkinointiin oli panostettu laittamalla esille video lauteiden asennuksesta. Tämä jos mikä on asiakaslähtöistä!

 85. tane

  Lämminhenkinen sauna missä mieli rentoutuu

 86. papayana

  Kävin sivuilla puhelimella, ja ainakin tällä tavalla ne toimivat hyvin. Selkeät ja helposti navigoitavat sivut ja tunnelmalliset kuvat :)

 87. RipRap

  Aika luksusta. Tahtoisin itsellekin.

 88. Pia

  Ihana ja hyvinvointia edistävä idea! Tykkään!

 89. PiaO

  Kankaisista saunoista tuli mieleen japanilainen sisustus! Kaunista ja rentouttavan näköistä.

 90. Sonja

  Onpa ihanan tunnelmallisen näköinen sauna! Erityisesti jäi mieleen että lauteet jatkuvat selkänojaksi asti. Aika hyvä idea :)

  Arvonta jaettu Facebookissa :)

 91. Reetta

  Upea muotoilu kyllä ja varsin raikas tuulahdus perinteiseen laude-kulttuuriin! :) painaakohan tuo vaan ikävästi selkää, ainut miinus jota mietin, pitäisi itse päästä testaamaan :)

 92. Jaana

  Näyttää tyylikkäältä ja ylelliseltä.

 93. Päivi

  Noin ihanassa saunassa saunoisin mielelläni!

 94. pinka

  Yleisfiilikseltään kivan seesteiset ja helppokäyttöiset sivut.
  Itselleni pisti kuitenkin silmään että etusivu koko ruudun mittaisen kuvan kanssa oli paljon “terävämpi” kuin sitten muut sivut (tuotteet, yhteystiedot, ym). Kiva ja perus, mutta pienellä hienosäädöllä saisi ehkä vakuuttavammat? Yläbanneri myös aika vaatimaton.

 95. emmuli

  Kiva, siisti ja selkeä ulkoasu mutta tuotteet-sivulla olevat “…testaama”-buttonit oli aika rumat.

 96. Elina

  Etusivulla kuvan, taustan ja tekstin suhde toimii, mutta sisältösivuilla reunoille jää jotenkin liikaa tyhjää/taustaa. Mutta etusivu toisiaan vaikuttaa kiinnostavalta ja selkeältä.

 97. Eevis

  Sivun värimaailma voisi olla vähän raikkaampi.. en tykkää henkilökohtaisesti harmaan sävystä. Sauna sen sijaan näytti ihanan persoonallisesta ja tunnelmalliselta, arjen hemmotteluhetkiin varmasti ihana : )

 98. Leben

  Tyylikkäät sivut, toteutettu maulla. Olisipa oma sauna! Riippulauteet kuulostaa just niin ihanilta kuin ne varmaan ovatkin… nautinnon maksimointia. <3

 99. Tosca

  Vihdoinkin löytyi saunassa pötköttäjille vaihtoehto. Veikkaan, että riippulauteilla on helpompi rentoutua kuin kovilla lauteilla.

 100. Paukku

  Tyylikkäät sivut, rauhallinen tunnelma!

 101. Alisa

  Hyvät sivut ja ihanan tunnelmallisia kuvia!

 102. Mari

  Aiiivan ihana sisustusratkaisu saunaan! Jos suunnittelisin oman kodin remppaamista, hankkisin ehdottomasti aurinkotuolimaiset lauteet, joissa olisi kiva istuskella pidemmänkin aikaa.

 103. RL

  Nyt haluan saunan lämpöön. Toimii!

 104. Emmi

  Mielenkiintoinen muotoilu noissa lauteissa!
  Ps. Jaettu FB:ssä :)

 105. J.e

  vau, tosi innovatiivista! Olisi kiva kokeilla miltä nuo lauteet tuntuu!

 106. Aino

  Ihana sivusto! Riippulauteet vaikuttavat todella mukavilta; pehmoisemmilta kuin tavalliset lauteet. Semmoisella köllötellessä on varmasti helppo rentoutua ja nautiskella saunan lämmöstä. Muutenkin yritys vaikuttaa tosi kiinnostavalta! Arvostan tosi paljon kotimaisuutta.

 107. Paula

  Väreiltään rauhallinen sivusto, kuvat houkuttelevat saunaan.

 108. rst

  Harmoninen, tunnelmallinen ja rentoutta puhkuva sivusto! Mahtava idea, olisi ihana päästä köllöttelemään noiden lauteiden päälle saunan lämpöön!

 109. heheb

  Näyttääpä samaan aikaan sekä kauniilta että mukavilta lauteilta. Hintakaan ei ole ollenkaan niin paha kuin ensikatsomalta oletin; nämähän voisi olla hyvinkin vaihtoehto, jos joskus oman saunan saan!

 110. Ulla

  Mainiot lauteet

 111. Hansu

  Hyvin selkeät sivut.

 112. Essi

  Jännän näköistä designiä, ja varmasti miellyttävä istua, mutta itse kyllä olen perinteisen saunan kannattaja. :)

 113. Päivi

  Tunnelmallinen sauna ja kivat/toimivat sivut!

 114. Sii

  Vois olla enemmän kuvia heti etusivulla!

 115. P

  Selkeät sivut ja ihanan tunnelmallisia kuvia. :)

 116. Paula P

  Kauniit ja toimivat sivut. Tuotteet eivät itseäni juuri innosta, toistaiseksi kokemus muotoilluista kovista istuimista on huono. Olen keskimääräistä pidempi ja tuntuu, että mutkat ovat aina väärässä paikassa.

 117. Mari

  Ihana muotoilu, tekisi mieli vaan köllähtää noille lauteille!
  Sivuston muotoilu ja väritys ihan saunan oloinen :-D Siitä peukkuja!

 118. Ankkurinappi

  Eka fiilis sivuista oli, “futon!”. Tuli siis mieleen Futon, varmaan pääosin kuvien vuoksi. Ei se välttämättä ole paha asia. Ehkä tässä haettiinkin jotakin simppeliä ylellisyyttä. Se ajatus mulle tuli. Sivut on kivat ja rauhalliset, vaikka itse en ehkä ole kohderyhmää. Mä tykkään perinteisistä puusaunoista, tai vaikka savusaunasta :D. Joillakin sivuilla oli kyllä aika paljon tekstiä. Ts. yleensä kai nettisivujen pääsääntö on, että ainakin lähes kaikki sivun asia pitäisi mahtua näytölle kerralla.

  Ja jes, jakoon meni Naamakirjan puolellakin :).

 119. Maikki

  Onpas kauniita lauteita, pitääkin tutustua paremmin, koska lauteet tarkoitus uusia viimeistään kesällä.

 120. annasofia

  Olisi mukava kokeilla noita lauteita. Sivut on informatiiviset, tietoa löytyy paljon. Ehkä kaipaisin enemmän tiedon kiteyttämistä ja tiivistämistä sekä visuaalisempaa esitystapaa.

 121. Katja

  Olisipa asunto, jossa sauna ja siellä tuollaiset lauteet!

  Jaettu myös facebookin puolella :)

 122. marika.t

  Hyvältä näyttää. Jos olisi saunaremontille tarvetta, voisin harkita juuri tuon kaupan lauteita. Tyylikkäät!

 123. Jolana

  Kohdasin riippulauteet ensimmäisen kerran nyt :) Tykkään pehmeydestä :)

 124. Seija

  Jos sauna remontti olisi ajankohtainen, voisin harkita tuollaisia lauteita :)

 125. MM

  Aivan ihanan ylellisen ja rentouttavan näköisiä ratkaisuja.

 126. Milla

  Sivujen tunnelma on rauhallinen ja selkeä. Lauteiden muotokieli on miellyttävä.

 127. Helenat

  Ihanan näköisiä lauteita! Sivut näyttivät hyviltä ja olivat helppokäyttöiset :)

 128. Sofia

  Kiinnostavaa muotoilua ja tyylikkäät nettisivut. Riippulauteet vaikuttavat jännältä keksinnöltä, jota olisi kiva kokeilla, vaikka en ehkä päätyisi oman saunan kohdalla juuri tähän ratkaisuun.

 129. Jenni

  Mielenkiintoista.
  Ja totta kai jaan tämän ystävilleni.

 130. Minja

  Selkeät sivut ja helppo navigoida. Väritys myös hyvä ja rauhoittava.

 131. SanskuLevis

  Kauniita lauteita! Olisipa itselläkin sauna. Kivat sivut muutenkin, helppo navigoida. Jaetaan fb.

 132. Marjak

  Vaikuttaa laadukkailta lauteilta :)
  Jaettu.

 133. Raija

  Houkutteleva!!!
  Sivu jaettu Facebookissa.

 134. Tiina

  Sauna ja lauteiden muotoilu näytti todella kauniilta ja kutsuvalta. Itse saunon harvoin, saattaisinpa viihtyä paremmin esteettisesti korkeatasoisessa saunassa! Sivuilla olevissa kuvissa on luonnollisuuden ja aitouden tuntua!

 135. Ulla

  Hmmm nouseekohan nuo lauteet ylös, jotta niiden alta voisi puhdistaa lattiaa? Nämähän ovat ihan kuin lepotuolit mutta niistä puuttuu kyllä rahi eli jalat olisi saatava ylös. Pehmeä muoto kyllä on houkuttelevampi kuin terävät reunat. Ottaisin itselleni sellaisen kokonaan maattavan version, sillä minä löylyttelen makuullani. Ulla

 136. Päivi

  Noilla lauteilla kelpaisi saunoa todella ajan kanssa. Kauniit muodot ja tekstiilit miellyttävät silmää.
  Jaettu facessa :)

 137. Pälvi Niemi

  Uusi tuttavuus minulle, selkeät sivut, ja kuinka osuvasti, kun suunnitellaan just remonttia. jaettu Google+

 138. Paula

  Tuollaiset lauteet olen aina halunnut!! Olis nytkin raskaana ollessa niin rentouttava istua niillä! Hyvät sivut, kivoja tuotteita ja kuvia. Jää kyllä vahvasti harkintaan uudet lauteet.
  Jaettu Facebookissa.

 139. paula

  siellähän olisi unelmalauteet, kiitos linkistä! jaettu somessa.

 140. NinaK

  Selkeät ja kutsuvat sivut olivat. Voisi sopia meidänkin saunaan :)
  Jaettu fb:ssä.

 141. Ulla Syri

  Tyylikkäät, houkuttelevat sivut. Saavat lukijan kiinnostuneeksi tuotteesta. Hyvä feelis, wau, kuinka ihanaa olisikaan saunoa juuri tuollaisessa saunassa, aina

 142. Ulla Syri

  Ps jäi sanomatta T&J

 143. Sari P

  Todella selkeät sivut ja upeat kuvat! Hienoa, että tälläkin saralla on saatu tuotekehitystä tehtyä ja ravisteltua perinteisen saunan kuvaa modernimmaksi!

 144. Jenna

  Oi, miten ihanan rentouttavan näköistä! Todella kauniit lauteet vau :) Jaoin myös postauksen Facebookissa!

 145. kiruska

  houkuttelevan näköiset tuotteet sivulla :)

 146. Annasofia

  Esteettiset ja selkeät – kaksi parasta adjektiivia ainakin minun mielestäni. Itse saunat näyttävät rentouttavilta ja muotokieli puhuttelee, tuollaiset kun saisi omaankin kotiin. :)

 147. Laura A.

  Ehkä hieman simppelit, mutta selkeät, toimivat sivut. Yhdellä silmäyksellä näkee mistä on kyse = ehdoton plussa! Tuotteet vaikuttavat ihanan rentouttavilta. :)

 148. Anne

  Sivuila kuvissa hyvä tunnelma; saunan tuoksun melein tunsi kuvasta :)

 149. Kc

  Jos omistaisin saunan, niin moiset lauteet kelpaisivat!
  Sormet siis ristiin ja toive uudesta saunallisesta kodista takataskuun. :)

 150. Venla

  Pisti mielen tekeen saunomaan ;)

 151. Jenny L.

  Sivut vaikuttivat kokonaisuudessaan toimivilta. Mukavan yksinkertainen ulkoasu ja tuotteiden löytäminen oli selkeää. Kieltämättä todella mielenkiintoisia saunanlauteita, näyttävät älyttömän rentouttavilta… :)

 152. Tia Y.

  Sivut ovat tosi selkeät ja helppokäyttöiset. Voisi jopa ajatella itselle joskus mallia: Puiset riippulauteet käsiteltynä kelon sävyyn. Arvonta-linkki jaettu fb:ssä :)

 153. piitzi

  Mielenkiintoiset lauderatkaisut, ehdottomasti harkitsemisen arvoiset jos joskus on itselle ajankohtaista hankkia lauteita =)

 154. Hanna

  Kivalta näyttää! :)

 155. Ulla

  Ihanaa, tuommoset saunan lauteet ne olla pitää. Pystyisi kunnolla rentoutumaan <3 Ja olihan se pakko lisäarvan takia jakaa tää myös facessa :)

 156. Riitta

  Wauu.. sanaton :)

 157. Elise

  Saunakerholaisena saattaisin kiljua ilosta, jos tuollainen sauna tulis eteen. Upea! Sivut toimivat myös hyvin.

 158. Saila

  Kauniita kuvia ja lauteita, sivujen ulkonäkö ei kuitenkaan houkutellut tutustumaan sen tarkemmin. Tyylikkyyttä kyllä mutta jäin kaipaamaan kuitenkin vähän raikkaampaa värimaailmaa.

 159. Tanja

  Rohkeaa, rauhoittavaa ja raikasta. Tykkäsin.

 160. Annika Fagerström

  todella siistit ja laadukkaan näköiset sivut! Fontin muuttaisin hieman paksummaksi ja isommaksi jotta erottuisi selkeämmin taustasta. (Ainakin kännykällä selatessa) . Jaoin facebookissa ja ehdottomasti arvonnassa mukana!

 161. Katri M

  Selkeän oloiset sivut ja kiinnostava konsepti. Muotoillut lauteet ovat varmasti miellyttävät istua, mutta makoilymiellyttävyys mietityttää. Olen itse näköjään sauna-asioissa erikoismeiningin sijasta perinteisen kannattaja :)

 162. Sini

  Jahas, koska saa aloittaa saunaremontin?? Ihana tunnelma sivulla ja kuvissa

 163. Elina

  Sivuissa on mukavan rauhallinen ja pehmeä tunnelma, kuten hyvässä saunassa :) tykkäsin myös sivuston taustasta, joka on pellava(?)kankaan näköinen.

 164. Jennika

  Selkeät sivut .

 165. jenni

  Saunominen on jotenkin niin perinteistä, etten tiedä osaisinko viihtyä noin modernissa saunassa. Olisi mielenkiintoista kokeilla.

 166. Sanna

  Onpas ihanan rennon näköisiä lauteita! (Jaettu facessa)

 167. Annina

  Sivut näytti todella hienolta ja ylelliseltä! Sivuja oli helppo lukea ja tuli sellainen olo että nyt haluaakin saunaan rentoutumaan! Tuotteet tuo varmasti lisää pientä arjen luksusta saunomiseen

 168. Julia

  Tunnelmalliset, kutsuvat sivut. Kaunis fiilis

 169. HeidiK

  Ihanan lämminhenkiset sivut…tuollainen sauna minulla on sitten kun kasvan isoksi!

 170. Elinakv

  Selkeät sivut ja rauhallinen, aiheeseen sopiva värimaailma.

 171. Lisko

  Saitti oli vähän hailakka, visuaaliselta ilmeeltään melko vanhainainen. Perin suomalaisen oloinanhan se tosin oli, sopii aiheeseen :) Mutta aika vaisu.

 172. annie

  Ihanan rauhoittavat sivut. Tulee rento olo jo pelkästään kuvia katsomalla:)

 173. Suvi

  Ihanan rauhallinen ja rentouttavan kutsuva tunnelma sivustolla. Tekeepä mieli päästä saunomaan.

 174. siru

  Mitä mieltä olin sivusta (ei tuotteesta)? Ihan perus toimivan oloinen sivu. Etusivulla valikotvoisivat mielestäni olla bannerin alapuolella, näin miniläppärillä tulee vähän turhaa scrollailua. Miettisin ehkä myös vielä valikkorakennetta, löytääkö asiakas nyt kaiken etsimänsä helposti? Tarkoitan tällä ehkä eniten muuttuvaa sivuvalikkoa.

 175. Johanna

  Mukavan näköisiä lauteita.

 176. Satu

  Ehdottomasti tyylikkään ja todella luxus design sauna! Jos olisikin mahdollista rakentaa sauna tällainen spa-tyylinen ratkaisu olisi vakuuttava vaihtoehto! ☺️

 177. Kaisa

  Loistava idea uusiin lauteisiin. Jos rakentaisin saunan, harkitsisin näitä normaalien lauteiden kaveriksi ehdottomasti!

 178. Minna

  Ihanan rentouttavaa!

 179. GunillaP

  Näyttää uudelta, raikkaalta ja hyvin mukavalta keksinnöltä. :) Miksei tosiaan saunassa istumis/ oleskelu mukavuuteen voisi satsata samalla tavalla kuin esim. olohuoneessa?
  Minun mielestäni ihan ehdottomasti!

  eviiliainen@gmail.com

 180. Santtu

  Rentouttavan tunnelmalliset sivut. Saa unelmoimaan ihanasta omasta hetkestä rentoutuen upeilla lauteilla.

 181. hulamaja

  Ihana tunnelma sivustolla. Rentouttavan näköistä ja kaunista. Sivuston rakenne selkeä ja rauhallinen.

  Kaksi arpaa, jaoin facebookissa.

 182. Annaleena

  Saunominen on itsessään käsittämättömän rentouttavaa, mutta jos saunassa vallitsee tuollainen fiilis niin tunnelma vie mukanaan paratiisiin asti <3

 183. Sarppu

  Kauniit mutta yksinkertaiset lauteet! Kodin parhaasta rentoutumispaikasta tulisi vieläkin mukavampi. Plussaa irrotettavuudesta. Jaan tämän facebookissa! :)

 184. Murkinamasu

  Voikun olisi edes sauna. Mutta jos olisi, niin tuollaiset lauteet olisivat upeat. Etenkin nuo kangasleuteet kiinnostaisivat. Sehän olisi kuin köllisi riippumatossa saunassa. Ihan huippu idea! :)

 185. Minde

  Viihtyisän näköistä, olisipa oma sauna!

 186. Anna

  Wow! Upeita lauteita. Olisi kyllä varsinaista hemmotteluhoitoa heitellä löylyä varsinkin noilta kankaisilta versioilta :)

 187. Julia

  Sivut näyttivät huokuttelevilta ja haluaisn kokeilla sivun lauteita. Olisi kiva saada kotiinkin noin mukavan näköiset lauteet. Tulisi mukava ja rento tunnelma saunaan!

 188. Tarja Bellaveglia

  tykkään melko tilavasta ja mukavasta saunasta, hiukan hämärää saisi olla. tärkeä rentoutumispaikka .

 189. Lilya

  Oho, näyttääpä aivan mahtavan ylelliseltä nuo saunatilaratkaisut! Sivustakin tulee varsin harmonisen ja miellyttävän oloinen tunnelma. Tämmöiseen saunaan haluaisin päästä rentoutumaan!

 190. Anna

  Ihanan pehmeännäköistä.Kaunista.

 191. Sanna

  Jos seuraavassa asunnossamme on sauna, niin ehdottomasti tutustumisen arvoisia ratkaisuja. Itse pidän saunassa loikoilusta pitkälläni tai vähintään nostan jalat lauteille, joten hyviä vaihtoehtoja perinteisille ratkaisuille. Myös sivut olivat selkeät.

 192. Hanna

  Houkuttelevan näköisiä! Yhtä aikaa tyylikästä ja tunnelmallista.

 193. Miina

  Sivusto vaikuttaa mukavan selkeältä, ylimääräinen karsittu pois. Kuitenkin tarvittavat tiedot tuntuvat löytyvän (ainakin näin kun ei etsi mitään). Yrityksen tuotteetkin vaikuttavat hyviltä vaihtoehdoilta peruslauteille. Oikein toimivaa.

 194. Anneli

  Kaunis sauna, tuollaisia lauteita olisi mielenkiintoinen koeistua.

 195. Mirkka

  Tosi kauniita lauteita. Sivustoa kuitenkin kehittäisin persoonallisemmaksi, nyt näyttää tavallisen sivupohjan päälle laitetulta. Enemmän isoja fiiliskuvia ja kauniimpaa typografiaa. Myös kuvitukset/infografiikka sopisi hyvin sivustolle.

 196. Heli

  hienoa ja laadukasta kotimaista työtä. Aivan ihanat ja juuri sopivasti uudistettuja saunamalleja.

 197. Henna

  Ensimmäinen ajatukseni oli “Enhän minä tee lauteilla yhtään mitään”. Mutta onhan vanhemmillani kesämökki, joka tulevien vuosien kuluessa tarvitsee saunaremonttia. Olen aina miettinyt, ettei niin pienelle saunalle saa tehtyä mitään, joten on tyydyttävä kohtaloon ja kiukaan kivien polttamiin vesirakkuloihin pakaroissa. Mallikuvia katsoessa voin huokaista helpotuksesta, sillä vaihtoehtoja on! Haluan riippuistuimet!

  Nettisivut on selkeät ja niissä on tyylikäs saunafiilis. Itse olen niin värifani, että olisi kiva nähdä sivuilla pieniä väripilkkuja. Pelkkä juuttisäkki käy pidemmän päälle tylsäksi.

 198. Riikka

  Ihanan monipuolisia laudevaihtoehtoja kankain ja erilaisin puun värein. Tyynyn pidikkeet seinällä ovat mainio tapa!

 199. Sonja

  Saunassa voisi viihtyä aika kauan pidempään, jos se olisi noin tunnelmallinen kuin gallerian kuvissa :) Niistä sai kivasti vinkkejä oman pikkusaunan tuunaamiseen.
  (arvonta jaettu Facebookissa)

 200. Johanna

  Selkeät, kauniit ja tunnelmalliset nettisivut. Ihastuin riippulauteisiin!

 201. Norre

  Rauhalliset ja selkeät nettisivut. Lauteet ei niinkään omaan perinteisempään makuun…

 202. Helena

  Upeat ja rentouttavan näköiset lauteet!

 203. Inksu

  Arvokkaan, selkeän ja lämpimän oloiset sivut. Nopeat ja helppokäyttöise ja melko selkeät.. Hieman “keski-ikäinen ” värimaailma ja ulkoasu.

 204. neitolintu

  Tästä sivusta tuli ihan vilpitön “wow-efekti”..todella hyvä idea!

 205. Mari

  Alkoipas tehdä mieli saunaan :) Tunnelmallisia kuvia.

 206. Ninne

  Sivut ovat selkeät ja informatiiviset. Bonusta kauniista kuvista. Jaettu myös facebookissa. :)

 207. Viena

  Selkeät ja tyylikkäät sivut. Voitto-onnea mulle :D

 208. murmelina

  Enpä voi sanoa, että missään olisi ollut vikaa. Tietoa on riittävästi ja sivut ovat selvästikin ajan tasalla. Värimaailma on hyvin aiheeseen sopiva ja rauhallinen, kuvat ovat selkeitä.
  Toisaalta huvittavaa, että sivuilta löytyy sekä laudelaskuri että laudekonfiguraattori :P Ihan siistejähän ne tietty ovat, tuovat teknisyyttä.

 209. Minttu

  Jaettu fb:ssä :)
  Kyllä tuli kuvista ikävä entisen kämpän saunaa. Saunominen auttaa palautumisessa ja rentouttaa mukavasti. Kuvien saunat oli kauneimpia joita olen nähnyt. Lauteet oli kyllä tosi fiksusti suunnittelu. Kelpais :)

 210. Heli

  hienoa, että saunamaailmakin uudistuu laadukkaan ja houkuttelevan näköisellä muotoilulla. Nettisivutkin hyvin harmoniset ja toimivat kännykälläkin.

 211. Minna L

  Hyvät sivut, selkeät, kuvat kauniit ja harmoniset, houkutteleva tuote. Oma sauna remonttiin….

 212. Tanja

  Selkeät, toimivat sivut. Kiinnostava tuote.

 213. KatiE

  Tyylikkäät ja raikkaat sivut. Kuviin panostettu ja siitä tykkään :) Selkeät sivut myös, hyvin löytyi tietoa.

 214. Jennik

  Mukavan näköiset lauteet! Saunon harvoin, mutta tuollainen sauna houkuttelisi kyllä rentoutumaan.

 215. Tapio

  Tyylikästä ja mukavan näköistä. Positiivista kehitystä perinteiseen laverityyliin.

 216. Marika

  Instant rentouttava vaikutus! Teki mieli kömpiä näille lauteille heti! Ostaisin, jos olisi oma sauna.

 217. Henna

  Sauna vaikuttaa ihanalta. Mutta miksi naisia käytetään kuvissa markkinoinnissa? Eivätkö miehet osaa rentoutua saunassa? Ja miksi mies laitetaan taasen nikkaroimaan lauteet kuntoon? Terveisin, sukupuolisestitiivinen.

 218. Marie

  Voih, tuollaiset lauteet kun saisin omaan kotiin :)

 219. Camilla - Kamomillakukkuloilla

  Upeita saunoja! Ensi syksyksi tiedossa onkin sopivasti saunaremontti, joten idea noista lauteista laitetaan ehdottomasti muhimaan! Hyvät sivut ja loistava idea!

 220. Hanna

  Olen testannut vastaavia lauteita ja ovat kyllä mukavat – tuo itse nettisivu taas on hieman tunkkainen tummine väreineen.

 221. Paula

  Voi, tykkään! Kun seuraavaan kotiin pääsen suunnittelemaan saunaa, nämä ovat ehdottomasti mielessä. Mukavampi versio lauteista toimisi tällaiselle levottomalle joka ei jaksa kauan perinteisillä lauteilla kököttää. Sivut olivat toimivat ja visuaalisesti miellyttävät myös.

 222. Johanna

  Ihanan rentouttavan näköistä! Kukin saunoo tyylillään ja nuo lauteet on ihanan erilaiset perinteisistä poiketen.

  -Johanna-

  Tykätty ja jaettu facebookissa :)

 223. Anni

  Kivat lauteet.. meillä on tuollaiset löhömallit olleet jo talon syntyajoista asti ja kyllähän on mukavaa!

 224. Mari

  Oi mitä luksusta! Karibia-fiilistä omaan kotiin. ;)

 225. Annariina Soini

  Itse en valitsisi kotiini noita lauteita. Jokin niiden ulkonäössä ei vain viehättänyt minua. Ne näyttivät minusta pikemmin pukuhuoneen kalusteilta.

 226. Laura

  Näyttääpä mukavalta ja ihanan kotimaista. Tuli mieli saunoa :)

 227. Kiti

  Sivusto näytti kauniilta ja selkeältä. Kotimaisuudesta plussaa. Tulevaisuudessa olisi ihana omistaa tuollainen moderni sauna:)

 228. June

  Uujee, uusille puteleille olisikin tarvetta! :)

  Näin äkkikatselulla sivustolta löytyi kaikki tarvittava, mutta ehkä fiilis itsessään oli vähän vanhanaikainen.

 229. MerjaK

  Hyvin toimivat nettisivut, visuaalisesti miellyttävä näkymä. Houkuttelee jopa harkitsemaan saunan uusimista

 230. Laura

  Ihania saunamiljöitä! Tekee mieli palata löylyn lämpöön vaikka juuri tulin :) Jaettu fesessä.

 231. Teija

  Selkeät kauniit sivut.

 232. sannikas

  Jaoin kilpailun seinälläni.Linkistä paljastui sauna,Tuntu Oy-kotimainen yritys.Tuo on loistavaa että on kotimainen,innovatiivinen,ja tekee myös saunasta entistä rentouttavamman.

 233. Henna

  Kivannäköiset nettisivut, erityistä plussaa kuvallisista kokoamisohjeista! Tuollainenkin sauna olisi hyvä kokeilla.

 234. SariAnne

  Sivut näyttivät selkeiltä ja toimivilta, tuotteet houkuttelevilta. Ylellisyyttä arkeen!

  Jaettu fb:ssa.

 235. Hanne

  Selkeät sivut ja paljon kuvia. Lauteiden muotoilu näytti mukavalta perinteisiin lauteisiin verrattuna. Olispa itselläkin sauna…

 236. m

  Kauniit ja myös informatiiviset sivut.

 237. Mari-Anne

  Mukavat lauteet jo senkin puolesta että rennompi asento saunoessa kielii kiireettömyydestä. Sitähän saunominen parhaimmillaan on, meditaatiota, ei suoritus.

 238. Mari

  Ihanan rennon näköisiä lauteita!

 239. Marja-Liisa

  Saunatunnelmaa, se on ollut ihan parasta näinä kylmänkosteina räntäiltoina nyt.
  Kyllä lauteet näyttää aika rentouttavilta.

 240. yhden naakan parvi

  Rauhallinen, jotenkin luksusfiilis. Tuollainen sauna sopisi hyvin johonkin day spa:han tai miksei aikuisille suunnattuun kylpylään.

 241. Kipsuli

  En oikein kuulu kohderyhmään, sillä pidän pidän enemmän vanhasta, hämärästä, hieman nuhjuisestakin saunasta, rannalla hiljaisuuden keskellä tietenkin.

 242. Heini

  Kauniita kuvia ja pääsi hyvin saunomisen tunnelmaan. Harmi, ettei lauteiden valinta kosketa juuri nyt omaa elämää, mutta omaan taloon tulee sitten joskus varmasti modernimpi sauna.

 243. nkm

  Sivusto huokui harmoniaa ,rentoutta ja tunnelmaa. Mielestäni kuvat loivat tunnun luksuksesta ,arvokkaista tuotteista. Tietoa näytti myös löytyvän kattavasti. Kotimaisuudesta aina suurta plussaa.
  Yleisvaikutelma sivustosta oli harmoninen – kesää kohden yleisilme voisi ehkä muuttua väritykseltään raikkaammaksi ? :)

  Sivusto ei valitettavasti ole tarpeellinen henkilökohtaisesti omassa elämäntilateessa.

 244. Timotei

  Kivannäköiset sivut ja houkuttelevat kuvat :)

 245. Elsa

  Lauteet ovat kauniita ja laadukkaan näköisiä, ja voisin kuvitella hankkivani tuollaiset yhdistettynä normaaleihin lauteisiin. Nettisivujen ilmeessä olisi ehkä parannettavaa.

 246. pea

  Selkeät ja sutjakkaasti toimivat sivut kännykälläkin ja ilahduttavan erilaisia vaihtoehtoja saunaratkaisuiksi. Hyvin valaistut kuvat ja onnistuttu mainiosti välittäämään rentouttava tunnelma. Laatu, toimivuus ja estetiikka loppuun mietittyjä ja lisäksi papukaijamerkki hyvästä suomesta.

 247. irkku

  oli aivan ihanan näköset lauteet. voi vain kuvitella kuin rentoutuis jo kuvan perusteella…

 248. Ilona

  Jos olisin saunaa vailla, niin ei vaikuttaisi ollenkaan hullummalta. :)

 249. Tiia

  Ylellisen tuntuiset sivut. Antoivat laadukkaan vaikutelman erikoisista ja persoonalisista lauteista. Sivut saivat myös tuotteen vaikuttamaan kalliilta.
  Omaan tyyliini, joka kääntyy enemmän perinteisen vanhan ajan pihasaunan puoleen, nämä eivät kuitenkaan sopisi.

 250. Tiiku

  Ensimmäisestä sivusta alkaen vaikutelma on pehmeä. Sielunsa silmin voi nähdä itsensä istumassa lauteilla turvenaamio naamassa :)

 251. Tallis

  Saunapuritaanina suosin perinteisempiä ratkaisuja, mutta näin selkäkipuisena vähemmän kulmikas muotoilu vaikuttaa kyllä houkuttelevalta. Ylellisiä tuotteita.

 252. Jennika

  Innovatiiviset lauteet houkuttelevat saunomaan. Sivut ovat tunnelmalliset ja selkeät. Ehkä kaipaisin niihin vielä jotain pientä raikastavaa väripilkkua.

 253. Johanna

  Saunalauteet olivat tyylikkään ja kotoisan näköiset <3 nettisivu antoi ylellisen vaikutelman.

 254. kielopioni

  Mielenkiintoisilta ratkaisuilta vaikuttavat. Kiinnostaisi päästä testaamaan noita käytössä. Ehkä unelmasaunassa olisi puolet perinteisillä lauteilla ja puolet näillä uutuus ihanuuksilla. Jaettu fb:ssä.

 255. Anu Lindqvist

  Tyylikkäät ja selkeät sivut. Kauniit ja mukavasti muotoillut lauteet.

 256. Linda

  Sivuston yleisilme oli jotenkin tunkkainen, eikä ollenkaan raikas. Yrityksen kuvauksessa sanottiin, että se on nuori ja innovatiivinen, mutta sivusto on kyllä tosi perinteinen ja yllätyksetön.
  Etusivulla on pallukka “Kuluttajien testaama”, niin olisi ollut kiva lukea oikeita käyttäjien kommentteja eikä pelkkää tutkimustulosta. Toinen pallukka “vuoden takuu” ei välttämättä ole sellainen iso asia, jota tarvitsee etusivulla mainostaa. Herättää vaan kysymyksiä, että mikä yleensä on saunoissa takuuaika, ja vuoden takuu kuulostaa aika lyhyeltä (ennen kuin tsekkasin oman uuden saunan takuu on 6kk).
  Lauderatkaisu on kyllä oikein hieno. Sivuston ulkoasu ei nyt tuo parhaalla mahdollisella tavalla tuotetta.

 257. Norre

  Sivut tuo tuotteet hyvin esille. Lauteet on upeita, mutta omaan makuun vähän liian moderneja… Tykkään enemmän perinteisestä rantasaunameiningistä!

 258. Ish

  Todella selkeä, tyylikäs ja kaikenkattava sivusto. Jos saunan rakennus/remppa olisi edessä en epäröisi ottaa heihin yhteyttä!

 259. Emm

  Houkuttelevia ratkaisuja, tekevät kodinomaisen tunnelman saunaan.Selkeät sivut.

 260. Mervi

  Sivujen ulkoasu ja värit ovat miellyttävät ja rauhalliset kuten saunominenkin on parhaimmillan. Sivujen rakenne on sopivan yksinkertainen ja tarvittavat tiedot löytyvät helposti. Myös puhelimella sivujen selailu onnistuu vaivattomasti. Hyvin suunnitellut ja toteutetut sivut.

 261. Reetta L

  Hyvin toimivat sivut ja sain nopealla vilkaisulla käsityksen myytävistä tuotteista. Voih, oli muuten ihanan näköisiä kaikki!

 262. Laura

  Vau! Kylläpä näyttää ihanan rentouttavalta! Kokeilisin kyllä!

 263. Annie

  Kauniit lauteet. Jos joskus saunan rakentaisin niin olisihan nuo ihanat vaihtoehtona tavallisiin lauteisiin. Ajankohtaista ei kylläkään itselleni juuri nyt (valitettavasti).

 264. Esmi

  Spa-henkeä kotisaunaan. Jos saunaremontti olisi nyt suunnitteilla, voisin harkitakin. Sivuston visuaalisuuden perusteella erittäin houkutteleva ratkaisu. Muutenkin toimiva sivusto.

 265. Titta L

  Tyylikkäät ja selkeät sivut, joilla on sopivan vähän asiaa. Sivuissa on juuri sellaista pehmeyttä/mukavuutta ja selkeyttä jota tuotekin viestii. Helposti sai käsityksen tuotteesta ja niiden käytöstä.

 266. Pauliina S

  Upeat lauteet saunasta nauttiville.

 267. Maaria Jäske

  Todella tyylikästä muotoilua ja kotimaisuus kunniaan! Tunnelmallisia kuvia myös :)

 268. Suvi

  Kivat sivut! Tuollaiset riippulauteet olisi ihanat omassakin saunassa! :)

 269. Tipitii

  Ihanan valoisia ja tunnelmallisia saunoja!

 270. Anna

  Kaunis ulkoasu, sivusto luo hyvän fiiliksen. Tuonne tekis moeli päästä saunomaan!

 271. Kati Ruotsalainen

  Todella tyylikkäät ja selkeät sivut. Kaikki tarvittava löytyy helposti :) ihana arvonta ja blogi <3

 272. V

  Kauniit saunalauteet ja lämpimät värit. Puu on juuri oikea materiaali saunaan. Selkeän näköiset webbisivut. Jaoin tämän arvonnan fb-sivullani.

 273. Sanna

  Sivusto henkii modernia saunomista, mielenkiintoinen vaihtoehto oli riippulauteet! Värit olivat hieman tylsät ja sivuja olisi voinut “raikastaa” eri värityksillä ja sivujen liikkeellä. Saunoisin kyllä mielenkiinnolla, niissä riippulauteissa :D

 274. Pirjo

  Ihana sauna. Tuommoisen kun saisin, niin sinne muuttaisin !

 275. Anna Karhulahti

  Ammattimaisen näköiset sivut, selkeät ja hyvillä kuvilla varustetut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019