// Jolie-lahjakorttien arvonta // Instagram // Facebook //

yellowmood_sisustus_hannamarirahkonen1

Tykkään näperrellä pieniä juttuja arkipäivien iloksi ja yksi tällaisista kohteista on erilaisten asetelmien tekeminen. Silloin vanhat lehtipinkat, lasipullot, kauniit hajuvesipullot ja muut kosmetiikkatuotteet saavat kyytiä.

yellowmood_sisustus_hannamarirahkonen2

Asetelmien ei tarvitse olla mitään ihmeellisiä, itselleni tärkeintä noina hetkinä on lähinnä se, että saan tehdä käsilläni jotain. Se auttaa rentoutumaan ja tarjoaa kivan breikin ajattelemisesta. Suuria ajatuksia on meinaan viime aikoina riittänyt.

yellowmood_sisustus_hannamarirahkonen3

Nyt kun työrintamalla tapahtuu ehkä enemmän kuin koskaan, huomaan tarvitsevani muiden asioiden suhteen tasapainoa ja yksinkertaisuutta. Mahdollisimman ravitsevaa ja simppeliä arkiruokaa, riittävästi unta ja ulkoilua kauniissa talvisäässä.

yellowmood_sisustus_hannamarirahkonen4

Kaipaan tasapainoa myös kosmetiikan suhteen, tällä hetkellä kiinnostavin ja koukuttavin kynsilakka on ollut Kure Bazaarin Essenziale – täydellisen rauhoittava nudesävy, jonka soisi löytyvän jokaisen tyttösen kosmetiikkavalikoimasta.

Sellaista täällä juuri nyt, kuulemme taas pian ystävät.

// Jolie-lahjakorttien arvonta // Instagram // Facebook //

 1. Mari Vee

  En malta odottaa mitä kaikkea uutta sinulta tuleekaan. Olet aivan todella taitava kuvaaja ja muutenkin ammattitaidon lisäksi jutuista ja muustakin huokuu jotain sanoinkuvaamatonta lämpöä. Jos (ja toivottavati kun) joskus taas pääsemme pohjoiseen lomailemaan niin haluan ehdottomasti pysähtyä Rovaniemelle sinua moikkaamaan vaikka sitten Superpirtelöbaariin jos se silloin on auki. Jos saisin päättää, niin muuttaisin täältä pääkaupungin hälinästä pienempään kaupunkiin ja varsinkin sinne pohjoiseen enemmän kuin mielelläni, mutta pitäisi ensin saada joku työ tai jotain jolla elää.

  • Hannamari Rahkonen

   Voi Mari! Jätät aina niin kauniita kommentteja ja voin sanoa myös sinusta huokuvan valtavasti lämpöä <3 Kun saavut tänne niin laita minulle vaikka meiliä. Super-Pirtelöbaari ei ole nyt pysyvästi missään, mutta ainahan sitä kaffekupposelle ehtii!

 2. Mari Vee

  Voi kiitos kauniista sanoistasi! Tänä syksynä jäi ensimmäisen kerran moneen vuoteen perinteinen ruskareissumme Kilpisjärvelle tekemättä kun jouduin työttömäksi ja sydäntä särkee kun en päässyt pohjoiseen. Mulla on aina sellainen tunne kun kotiin palaisi kun ajamme kohti pohjoista kauneutta. Toki arki on sielläkin siinä missä täällä, mutta jotenkin kotini on siellä pohjoisessa siitä olen varma (vaikka täältä Hesasta olenkin kotoisin). Liekö sitten syynä osittain myös se, että olen viennyt lapsuudessa paljon aikaa maalla eli vaikka olen Helsingistä, niin maaseutukokemuksia on runsaasti. Nyt pitäisi alkaa tehtailemaan noita ihania raakaherkkujasi. Ostin tänään ihanan raakasuklaakakkupalan ja olen aikaisemmin herkutellut sellaisella jos on osunut kohdalle (vain keskustassa löytyy ne muutamat paikat jossa on raakaherkkuja). Olen aika vihreä noissa raakaherkuissa vaikkaolen lukenut niistä sinun blogissa ja onhan monissa kaupoissa nykyisin esillä näitä raaka-aineita, mutta olen jotenkin sivuuttanut ne tuntuu, että leipominen on vähän haastavaa ja osa raaka-aineista on vieraita. Toki pyrin syömään perusterveellisesti, mutta tekisi mieli laajentaa raakaherkkujen leipomiseen. Mulla ei ole varsinaista blenderiä, mutta monta vuotta vanha toimiva tehosekoitin löytyy, jolla on tehty monet pirtelöt. Tällainen tehosekoitin varmaan sopii tähän tarkoitukseen. On kestävä Kenwood mutta ei ole lasikannu vaan sellainen metallikannu. Ollaan kuitenkin murskattu sillä jäätäkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2019