Jolien Toimituksen valokeilassa ovat viihtyneet tällä viikolla Estelle & Thildin uudistetut tuotelinjat. Tulemme saamaan kevään mittaan lisää ihania uutuuksia tältä ruotsalaiselta luonnonkosmetiikkabrändiltä, mutta sitä ennen esittelemme vielä kahden eri tuotelinjan tuoteuutuudet.

estellethild_jolie_joliewebshop_hannamarirahkonen

Super Bioactive -tuotelinja on saanut riveihinsä kiinteyttävän päivävoiteen. Hennon vaaleanpunainen voide on erityisesti kuivan ihon tarpeisiin vastaava anti-age -tuote, jonka pehmeä ja täyteläinen koostumus imeytyvät nopeasti iholle. Kiinteyttävä päivävoide tuoksuu sarjan muiden tuotteiden tapaan hienostuneelle ja makealle kukkaniitylle.

Voiteen pohjana toimivat tehokosteuttava sheavoi sekä E-vitamiinipitoiset jojoba- ja manteliöljy, jotka lisäävät ihon kimmoisuutta sekä elastisuutta. Merilevästä saatavaa astaksantiini on voimakas luonnon antioksidantti, joka antaa iholle vastustuskykyä vapaiden happiradikaalien hyökkäyksiltä sekä haitalliselta UV -säteilyltä. Boysenmarjauute elvyttää ihon mikroverenkiertoa parantaen ihon ravinnonottoa.

estellethild_jolie_joliewebshop_hannamarirahkonen1

Herkälle iholle suunniteltu hajusteeton Biocalm -tuotelinja on saanut riveihinsä rauhoittavan seerumin. Kevyen koostumuksensa puolesta seerumia voidaan käyttää meikin alla tai iltaisin sellaisenaan tai sekoitettuna tuotelinjan kosteusvoiteisiin.

Rauhoittavan seerumin raaka-ainevalinnoilla on pyritty maksimoimaan paitsi herkän ihon tehokas kosteutus, myös ärsytystä sekä ihon punoitusta ehkäisevät ominaisuudet. Rauhoittava seerumi sisältää muun muassa kirkastavaa mustaa seljankukkaa, aprikoosiöljyä sekä ärsytystä hillitsevää kauraa. Tuote on allergiatestattu ja se on 100 % hajusteeton.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jolie 2018