Yleinen

Hehkutankkaus – luonnonkosmetiikan parhaat C-vitamiinituotteet

14.10.2018, Jolie

Pimeän vuodenajan laskeutuessa myös iho hyötyy kuuluisasta flunssantorjujasta C-vitamiinista. C-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka suojaa ihoa vapaiden radikaalien kuten ilmansaasteiden, auringon ja heikon ravinnon aiheuttamilta vahingoilta. Vapaat radikaalit vanhentavat ihosoluja. Tämä näkyy ihossa ajan myötä väri- ja pigmenttimuutoksina, ryppyinä ja veltostumisena.

UV-säteily hajottaa ihon C-vitamiinia. Siksi iholle voisi suositella tukevaa C-kuuria erityisesti kuluneen kesän porotuksen jälkitunnelmissa. C-vitamiini parantaa ihon entsyymitoimintaa, kykyä tuottaa kollageenia ja auttaa ihoa hyödyntämään paremmin myös sen muita vitamiineja (esimerkiksi E-vitamiini, B-ryhmän vitamiinit). Yksi ihanimmista ja näkyvimmistä C-vitamiinin aikaansaannoksista on sen kirkastava vaikutus. Jos kasvot näyttävät sameilta tai väsyneiltä, C-vitamiinipitoinen hoitotuote taikoo nopeasti eloa, valoa ja hehkua. Älä lannistu, jos C-vitamiini synnyttää satunnaisesti pientä ohimenevää epäpuhtautta, sillä kyseessä on puhdistava vitamiini, joka sisäisestikin nautittuna ajaa kehosta ulos esimerkiksi raskasmetalleja.

Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser

Ihon tarvitsemia suojaravintoaineita voi nauttia paitsi sisäisesti, myös erilaisten luonnonkosmetiikan superseerumien, ihanien ihoöljyjen ja laadukkaiden kosteusvoiteiden muodossa. C-vitamiini on nopeasti hapettuva, joten sitä sisältäviä tuotteita ei kannata jättää pitkäksi aikaa avattuina kaappiin lojumaan. Keräsimme muutaman luonnonkosmetiikan C-vitamiinipommin vinkkilistaan. Valitse omasi ja kuurita tovi!

Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser

Jelly/Gummy Cleanserit ovat sekoitus puhdistusgeeliä, -öljyä sekä -balmia. Niissä yhdistyy geelin helppokäyttöisyys ja kunnollinen pesutuntuma, mutta öljyjen ja balmien kyky tukea ihon omasuojaa ja pitää iho tasapainossa ja hyvinvoivana. Australialainen kakadumarja on yksi parhaita luonnollisen C-vitamiinin lähteitä. Kakadumarjassa on uskomattomat määrät C-vitamiinia: 3700 mg / 100 g, kun verraten esimerkiksi appelsiinissa on 53 mg ja kiivissä 180 mg. Jos Oilixian putsarin kirkastavaa vaikutusta haluaa tehostaa, sen voi jättää 5-10 minuutiksi naamion tavoin vaikuttamaan kasvoille.

100% Pure Ginseng Collagen Boost Hydrogel Mask -kertakasvonaamio

Naamion sisältämä ginseng on ravinnerikasta ja auttaa kiinteyttämään sekä vahvistamaan ihoa samalla kiihdyttäen ihon omaa kollageenin tuotantoa. Naamion voimakkaasti kosteuttava materiaali, hydrogeeli, muodostuu 95% luomulaatuisesta aloe verasta ja 5% kasviperäisestä selluloosasta. Naamio muuttuu ohuemmaksi nesteen imeytyessä iholle. Hydrogeeli auttaa kuljettamaan aktiivisia ainesosia iholle. Naamion annetaan vaikuttaa 15-20 minuuttia, kunnes naamion voi poistaa ja iholle jääneen aineen hieroa kasvoille seerumin tavoin. Kasvoja ei tarvitse huuhdella.

100% Collagen Boost Hydrogel

 

INARI Lifting Serum – kiinteyttävä seerumi

INARI Lifting Serum on ohutta metsältä tuoksuvaa fluidia. Tehoseerumi kiinteyttää ihoa ja auttaa häivyttämään ja minimoimaan ikääntymisen merkkejä. Hyaluronihappo kolmessa eri molekyylikoossa napakoittaa ihoa ja sitoo kosteutta ihon eri kerroksiin kosteuttaen pitkävaikutteisesti. Seerumi sisältää muiden INARIn tuotteiden tapaan ihon nuorekkuutta ylläpitävän arktisen kasviyhdistelmän, Arctic Blendin, joka koostuu lakasta, puolukasta, mustikasta, pakurista, männystä sekä ruusujuuresta. Arctic Blendin ainesosat ovat erityisen antioksidanttirikkaita ja toimivat keskenään synergiassa.

NUORI Supreme-C Serum Treatment – kirkastava tehokuuri

20 päivän tehokuuri korjaa ja kirkastaa ihoa sekä tarjoaa iholle vahvan antioksidanttisuojan. Tuoreuden ja tehokkuuden takaamiseksi kuuri pitää sisällään kaksi pientä seerumipulloa, joihin 100% puhdas C-vitamiinijauhe sekoitetaan ennen ensimmäistä käyttökertaa. C-vitamiini parantaa ihon rakennetta ja sävyä neutraloimalla vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita sekä edistämällä kollageenisynteesiä, joka ylläpitää ihon elastisuutta. Yhden seerumipullon käyttöikä on 10 päivää, jonka jälkeen tulee ottaa heti käyttöön pakkauksessa mukana tuleva toinen pullo.

Kuvat: Oilixia, 100% Pure & Jolie

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.