Lasten ihonhoito

Jolien valikoima sisältää erityisesti vauvojen ja lasten herkälle iholle tarkoitettua kosmetiikkaa. Lasten ihonhoitoon ja suojaamiseen tarjoamme erilaisia baby oileja, kylpytuotteita ja ihon puhdistamiseen tarkoitettuja tuotteita sekä kosteus- ja hoitovoiteita.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 7 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Lasten iho on huomattavan ohut, herkkä ja helposti reagoiva verrattuna aikuisen ihoon, ja hyötyy siksi nimenomaan lapsen iholle kehitetyistä hellävaraisista, mutta tehokkaasti suojaavista tuotteista.

Tärkeää on myös lapsen ihon suojaaminen auringolta. Jolien tuotevalikoiman kemikaalittomissa aurinkotuotteissa lapsille on korkea luonnollisten mineraalifilttereiden aikaansaama suojakerroin ja ne ovat siksi turvallisia käyttää.

Jolien valikoiman sisältämät laadukkaat vauvan ja lapsen ihon puhdistamiseen soveltuvat tuotteet ovat hyvin mietoja, eivätkä sisällä voimakkaita pesutensidejä. Miedon koostumuksensa ansiosta ne soveltuvat koko vartalolle, myös hiusten pesemiseen.

Lapsen ohut ja herkkä iho kaipaa monenlaista kosteutusta ja suojaa. Lapsille tarkoitetut voiteet eivät sisällä eteerisiä öljyjä, joita puolestaan aikuisille suunnattuihin tuotteisiin on usein lisätty niiden monipuolisten vaikutusten vuoksi.

Valikoimassamme on lasten ihon peruskosteutukseen sopivia voiteita niin vartalolle kuin kasvoillekin, ja lisäksi täyteläisempiä, suojaavia ulkoiluvoiteita. Myös vaippa-alueen iholle löytyy omat hoitovoiteensa.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.