Hampaiden hoito

Jolien valikoiman hampaidenhoitotuotteissa on sekä fluorittomia että fluoria sisältäviä hammastahnoja, luonnollisia hampaidenvalkaisutuotteita sekä erityisesti lapsille suunnattuja hammastahnoja. Jolien hampaidenhoitotuotteissa ei ole muoveja eikä synteettisiä vieras- ja haitta-aineita.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing 1–12 of 15 results

Jolien valikoiman hampaidenhoitotuotteissa on sekä fluorittomia että fluoria sisältäviä hammastahnoja, luonnollisia hampaidenvalkaisutuotteita sekä erityisesti lapsille suunnattuja hammastahnoja. Jolien hampaidenhoitotuotteissa ei ole muoveja eikä synteettisiä vieras- ja haitta-aineita. Osalla tuotteista on lisäksi ekosertifiointi.

Fluori on virallisten suositusten mukaan hyödyllistä hampaille ja vähentää tutkitusti hampaiden reikiintymistä. Silti osa haluaa valita fluorittoman ja luonnollisemman vaihtoehdon. Joissakin Jolien valikoiman hammastahnoista on vaikuttavana aineena hiiltä, joka on luonnollinen puhdistava ja värjäytymiä poistava ainesosa. Siksi hiilihammastahnat ovat jossakin määrin hampaita valkaisevia.

Jolien pitkäaikainen hittituote on australialainen hampaidenvalkaisujauhe Warpaint. Se on markkinoiden ensimmäinen aktiivihiilijauhevalmiste, jolla voi poistaa värjäytymiä hampaista 100% luonnollisesti. Warpaintia myydään tyytyväisille asiakkaille yli 65 maassa. Eri maiden hammasterveyden asiantuntijat pitävät tuotetta hyvin hienojakoisen koostumuksen ja sen

neutraalin pH-arvon vuoksi hammaskiilteelle turvallisena. Tuote on myös reilun pakkauskokonsa vuoksi kilohinnaltaan edullisin markkinoilla olevista aktiivihiilituotteista.

Warpaintin sisältämä aktiivihiili saadaan kookoksenkuoresta (Activated Coconut Shell Charcoal). Aktiivihiili on syötäväksikin turvallista hiiltä, jota käytetään myös lääkehiilenä. Hiilen huokoinen rakenne sitoo epäpuhtauksia, mihin perustuu sen hampaita vaalentava vaikutus. Hampaiden harjaaminen hyvin hienojakoisella aktiivihiilipulverilla auttaa poistamaan hampaan pintaan kertyneitä värjäytymiä sekä likaa, joten hampaan pinnasta tulee puhdas ja vaaleampi.

Warpaint sisältää myös muuta kuin pelkkää aktiivihiiltä, esimerkiksi mineraalirikasta bentoniittisavea ja raikastavia yrttejä. Tuotteen koostumus on huolellisen tuotekehityksen tuloksena jalostunut nykyiseen muotoonsa. Eri ainesosat toimivat synergisesti ja hoitavat suuta ja hampaita kokonaisvaltaisesti. Kaikilla Warpaintin sisältämillä ainesosilla on oma tärkeä tehtävänsä suun ja hampaiden hoidossa.

Jolien valikoimassa on myös suosittuja ja tyylikkäitä Humble Brush -hammasharjoja lapsille ja aikuisille. Humble Brush hammasharjat ovat ekologisia. Niiden harjakset ovat testatusti BPA -vapaita eli ne eivät sisällä bisfenoli-A -yhdistettä. Harjasten materiaali on nylon-6, joka kompostoituu 2 – 3 vuodessa jättämättä minkäänlaisia toksiineja jälkeensä. Humble Brush -hammasharjan varsi on 100 % biohajoavaa ekologista bambua. Harjan pahvipakkaus on valmistettu kokonaan kierrätysmateriaalista ja kääre on täysin kasvipohjainen. Humble Brush lahjoittaa jokaisesta myydystä harjasta yhden harjan hammashoitoa tarvitseville.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.