Nui Cosmetics

Nui Cosmetics on saksalainen, täysin vegaaninen meikkisarja, jonka laadukkaat tuotteet sopivat vaativaankin makuun. Puhdas kauneudenhoito, tyylikkäät sävyt ja moderni design yhdistettynä ensiluokkaiseen laatuun ovat brändin kulmakiviä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

13 tuotetta

Nui Cosmetics on saksalainen, täysin vegaaninen meikkisarja, jonka laadukkaat tuotteet sopivat vaativaankin makuun. Puhdas kauneudenhoito, tyylikkäät sävyt ja moderni design yhdistettynä ensiluokkaiseen laatuun ovat brändin kulmakiviä. Huoleton ja urbaani brändi henkii tätä päivää.

Nui Cosmetics sai alkunsa, kun brändin perustaja Swantje Van Uehm lähti kehittämään kokonaan luonnon raaka-aineista valmistettua ja vegaanista, täydellisen kirkkaanpunaista huulipunaa, jollaista ei markkinoilta sillä hetkellä löytänyt. Samalla syntyi kokonainen meikkisarja, jonka 100% luonnollisten, vegaanisten ja gluteenittomien tuotteiden idea on tarjota parasta mahdollista laatua järkevään hintaan. Brändin maorinkielinen nimi ”Nui” tarkoittaakin suomeksi mahtavaa tai erittäin hyvää.

Tuotteiden pehmeät koostumukset syntyvät korkealuokkaisista raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu edistämään tuotteen ominaisuuksia ja toimivuutta. Tuotteissa ei ole käytetty mitään ylimääräistä ja kaikki tuotteet ovat vähintään 70% luomuviljellyistä ainesosista valmistettuja. Sarjan meikkivoide on yksi parhaista, mitä luonnonkosmetiikan nestemäisissä meikkivoiteissa on nähty.

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.