Moi Forest

Kotimainen Moi Forest tuo innovatiivisen, suomalaisen “metsäpölyn” iholle. Reconnecting Nature™ tarjoaa puhtaiden metsiemme ihmeen; ainutlaatuisen mikrobiekosysteemin hyödyt jokaisen saataville ihonhoitotuotteiden muodossa. Ihoa ja immuunipuolustusta vahvistavat Moi Forest -ihonhoitotuotteet sopivat koko perheelle.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 7 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Metsä on ollut lähtökohtana Moi Forestin synnylle. Brändi yhdisti luomulaatuiset raaka-aineet niin kutsuttuun metsäpölyyn ja loi tuotteita tukemaan erityisesti herkkää ihoa. Tuotteiden tavoitteena on vahvistaa ihoa ja häiritä luontoa niin vähän kuin mahdollista.

Moi Forestin perustaja Karita oli viettämässä aikaa Tukholman Yasuragi-kylpylässä ja sen japanilaisessa puutarhassa. Hän uskoo, että Moi Forest syntyi siinä hetkessä tuntiessaan mullan hurmaavan tuoksun ja pehmeyden. Brändin taustalla toimii asiantuntijajoukko ja sen tutkijatiimi koostuu Helsingin ja Tampereen yliopistojen tutkijoista. Tuotteilla pyritään hoivaamaan sekä immuunisysteemiä että ihoa.

Suomessa valmistetut tuotteet on pakattu kierrätettäviin kartonkituubeihin ja muovikorkkeihin. Tuotteet ovat hiilineutraaleja, sillä niiden hiilijalanjälki on kompensoitu jokaisen tuotteen kohdalla.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.