Esse Probiotic Skincare

Esse Probiotic Skincare on Ecocert- sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Ylellisen ihonhoitosarjan salaisuus piilee tuotteiden sisältämissä probioottisissa ainesosissa, jotka edistävät ihon terveyttä ja hyvinvointia vähentäen tehokkaasti iho-ongelmia. Probiootit ehkäisevät tehokkaasti myös ihon vanhenemista.

 

Esse Organic Skincare
Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing 1–12 of 46 results

Esse Skincare on hoitolatason tuotesarja

Esse Skincare on sertifioitu, probioottinen hoitolatuotesarja, joka pohjautuu probioottisiin ainesosiin ja ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta. Jotta iho voisi hakeutua tasapainoon ja toimia parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee pinnalleen monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää oikeaa pH-tasapainoa. Mikrobit myös opastavat kehon omaa immuunijärjestelmää ja tuhoavat toksiineja ihon pinnalla. Käytännössä siis probiootit ja prebiootit hoitavat ihoa samalla ajatuksella kuin niiden on totuttu hoitavan suolistoa ja siten ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vastustuskykyä.

Probioottinen ihonhoito

Probioottinen ihonhoito on vanha keksintö, mutta mitä suurimmassa määrin tulevaisuutta. Ihonhoidon yksi kuumista trendeistä pohjaa ideologiansa ihon omien puolustusmekanismien vahvistamiseen, jolla voidaan selvästi jarruttaa myös ihon vanhenemista. Probioottisilla ja prebioottisilla tuotteilla voidaan hoitaa vaikeitakin ihopulmia tuloksekkaasti. Probioottinen ihonhoito saa nopeasti myös hyväkuntoisen ihon näyttämään entistäkin terveemmältä ja hehkuvammalta. Sen ansiota on lisäksi aivan erityinen ihon ikääntymismuutosten ehkäisy.

Essen tuotteet sisältävät prebiootteja ja probiooteja

Essen tuotteissa käytetään prebiootteja, joilla ruokitaan valikoituja hyödyllisiä mikrobeja ja lisäksi imitoidaan ihon luontaisia öljyjä ja pH:ta, jotta saadaan luotua ympäristö, joka suosii hyödyllisiä mikrobeja. Tämä ympäristö on hapan, kuten ihokin luonnostaan on. Essen tuotteissa käytetään myös probiootteja eli eläviä mikrobeja haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Nämä aktivoituvat päästessään kosketuksiin ihon kosteuden kanssa. Prebioottien ja probioottien vuoksi Essen tuotteita ei tule päästää kylmettymään alle neljään asteeseen, tai vastaavasti säilyttää auringossa, jossa lämpö nousee yli kolmenkymmenen asteen.

Sosiaalinen ja ekologinen vastuu

Esse Organic Skincare toimii tiiviissä yhteistyössä PhytoTrade Africa -järjestön kanssa. Järjestö valvoo kestävää kehitystä sekä takaa eettisen ja Reilun kaupan mukaisen kohtelun maaseutuyhteisöille kasvien keräämisestä. Essen tuotteet ovat Ecocert -sertifioituja ja Vegan Societyn hyväksymiä. Eläinkokeettomuus tuotannon kaikissa vaiheissa on Essen perusarvoja ja se on myös PETA:n ja Beauty Without Cruelty:n jäsen.

Essen tuotelinjat

Esse Plus -linja tarjoaa tehokasta anti-age-hoitoa ikääntyvälle iholle. Tuotteet sisältävät sekä probiootteja että prebiootteja, jotka auttavat vahvistamaan ihon omaa suojamekanismia sekä hidastamaan näkyviä ikääntymisen merkkejä iholla. Optimaalisesi ihon kuntoa parantavien mikrobien lisäksi tuotteet sisältävät useita kasviaktiiviaineita ja -uutteita, jolla on palauttava ja lihaksia rentouttava vaikutus – ryppyjen syntyminen vähenee. Uuteyhdistelmillä on pitkäaikainen ryppyjä vähentävä ja kiinteyttävä vaikutus. Tuotteisiin lisätty pienimolekyylinen hyaluronihappo tehokosteuttaa ihoa. On välttämätöntä, että tämän linjan tuotteita ei käytetä yhdessä muiden tuotemerkkien tuotteiden kanssa, sillä tämä vahingoittaa hoitoprosessia. Puls-linja on suunniteltu uudistamaan ihon mikrobiomin tietyssä ajassa, tämä ei onnistu, mikäli ihon ekosysteemi vahingoittuu tai pH-arvo muuttuu.

Esse Sensitive -linja on kehitetty vastaamaan herkän ihon ongelmiin. Tavoitteena on alentaa herkkäihoisten reaktiotasoa kahden-kolmen kuukauden käytön aikana, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä Essen normaalilinjan tuotteisiin. On välttämätöntä, että tämän linjan tuotteita ei käytetä yhdessä muiden tuotemerkkien tuotteiden kanssa, sillä tämä vahingoittaa hoitoprosessia. Ihanteellinen herkälle ja stressaantuneelle iholle sekä hoitamaan erilaisia iho-ongelmia, kuten rosceaa, aknea, ekseemaa ja atopiaa. Tuotelinja sisältää neljä tuotetta: puhdistustuotteen, seerumin sekä kaksi erilaista kosteusvoidetta, joista Nourish Moisturiser on kosteuttavampi ja Hydro Moisturiser kevyempi.

Esse Core on Essen probioottinen ydintuotelinja, joka kattaa sarjan loput tuotteet. Joukosta löytyy monipuolisesti puhdistustuotteita, kasvoveden, kuorintoja, naamioita, seerumeita, kosteusvoiteita sekä vartalonhoitotuotteita. Tästä linjasta löydät jokaiseen ihotyyppiin sopivia tuotteita myös nuorelle iholle.

Essen tarina

Esse Skincare sai alkunsa vuonna 2002 kahden vuoden tuotekehityksen jälkeen. Essen perustaja Trevor Steyn valmistui orgaanisen kemian maisteriksi vuonna 1998, jonka jälkeen hän kiinnostui Afrikan kasveista ja niiden potentiaalista ihonhoidossa. Probioottiseen ihonhoitoon brändi siirtyi vuonna 2009 ja loppu onkin historiaa. Nykyään yritys suorittaa tutkimuksia etsiäkseen uusia probiootti lajeja sekä keinoja, joiden avulla voidaan taistella ihon ikääntymistä ja iho-ongelmia vastaan.

Esse haluaa lisätä tietoutta mikrobiomin merkityksestä ihonhoidossa ja auttaa ihmisiä tunnistamaan terve sekä hyvinvoiva iho, ja kuinka sitä tulisi ylläpitää. Olemme tottuneet puhdistamaan ihoa saippuoilla ja muilla kemikaaleilla samalla tuhoten iholle tärkeän mikrobiomin. Essen probioottiset ihonhoitotuotteet tarjoavat mahdollisuuden elvyttää ihon mikrobiomi sekä tehdä ihosta kauniin hehkuvan ja hyvinvoiva.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.