Cultivator's

Cultivator’s Organic Herbal Hair Colors on laadukas luonnollinen hiusvärisarja, joka sisältää patentoituja värisekoituksia luonnollisista vaaleista hehkuviin punaisiin, täyteläisiin ruskeisiin ja intensiiviseen mustaan. Sarjan kasviväreillä on erinomainen peittokyky ja värinkesto.

Cultivator's
Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

16 tuotetta

Cultivator’s Organic Herbal Hair Colors on laadukas luonnollinen hiusvärisarja, joka sisältää patentoituja värisekoituksia luonnollisista vaaleista hehkuviin punaisiin, täyteläisiin ruskeisiin ja intensiiviseen mustaan. Sarjan kasviväreillä on erinomainen peittokyky ja värinkesto. Kauniin sävyn lisäksi Cultivator’s tuo hiuksiin upean kiillon. Jokainen Cultivator’s -hiusväri sisältää lisäksi aloe veraa, joka hoitaa hiusta ja tekee hiuksista pehmeät ja paksun tuntuiset. Tuotteiden raaka-aineet ovat peräisin Cultivator’sin omilta luomuviljelmiltä. Värisävyt ovat 100% kasvipohjaisia ja niiden valmistuksen hiilijalanjälki on nolla.

Cultivator’s -hiusvärit eivät läpivärjää hiusta vaan väri syntyy hiuksen pinnalla, hiuksen rakennetta vahvistaen ja hiuksien vivahteikkuutta korostaen. Värit ovat puolikestovärejä ja lähtevät asteittain hiuksista pesujen myötä. Kasvipigmentteinä on käytetty mm. hennaa, cassiaa, kamomillaa, eukalyptusta ja hibiskusta. Ne toimivat yhdessä hiusten luonnollisen pigmentin kanssa, jolloin lopulliseen väriin vaikuttavat hiusten pohjaväri, aiemmat kemialliset käsittelyt, värjäyksen vaikutusaika, sekä värjäyksessä käytetty lämpötila.

Listasimme valikoimamme TOP3 -kasvivärisävyt tänne. Kasvivärjäykseen erikoistunut ekokampaaja Tiina Toratti vastasi yleisimpiin kysymyksiin kasvivärjäyksestä ja voit lukea Tiinan vastaukset täällä.

Tilaa Jolien uutiskirje

Uutena asiakkaana saat heti 10 % alennuskoodin sähköpostiisi.