Couleur Caramel

Uudistunut, ranskalainen luomusertifioitu Couleur Caramel -meikkisarja on tehnyt paluun Jolieen! Laadukkaat, hoitavat ja runsaspigmenttiset tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Kauniit ja korkealaatuiset pakkaukset tuovat ripauksen ylellisyyttä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä 1–18 kpl 53 tuloksesta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Ammattitason laatua kaikille ihotyypeille

Couleur Caramel tuotteissa yhdistyvät tehokkaat, nykyaikaiset luomutuotteet ja uniikit koostumukset. Tuotteissa on korkeat pitoisuudet aktiiviraaka-aineita, jolloin ne suojaavat, hoitavat ja ravitsevat ihoa. Ammattitason tuotteissa ei ole tingitty laadusta – tuotteissa on paljon pigmenttiä ja sävyvalikoima on laaja.

Couleur Caramel käyttää mikronisaatiotekniikkaa puuterituotteissa. Kyseisellä tekniikalla partikkelit saadaan litteämmiksi ja näin varmistetaan, että tuotteissa on runsaasti pigmenttiä tinkimättä tuotteiden laadusta. Tuotteet on helppo levittää ja ne pysyvät erinomaisesti.

Couleur Caramel on COSMOS ORGANIC -sertifioitu sarja. Sarjan pakkaukset ovat PLA-muovia, joka on ”biomuovia”. PLA-muovi on johdettu maissista saatavien sokereiden ja tärkkelyksen fermentaatioprosessin kautta. PLA maatuu noin 6-24 kuukaudessa, mutta se lajitellaan sekajätteeseen.

NATURE COS group on kehittänyt hyväntekeväisyysohjelman, jonka avulla tuodaan yhteen ihmis- ja eläinoikeuksille sekä maapallon suojelemiselle omistautuneet voittoa tavoittelemattomat organisaatiot. Hyväntekeväisyysohjelma arvostaa vastuullista tekemistä, jonka vuoksi jokaisella NATURE COS -tuotteen ostolla tuetaan ohjelman järjestöjen tekemistä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.