Biosolis

Biosolis

Kasveista ja mineraaleista koostuva Biosolis-aurinkotuotelinja on suunniteltu hoitamaan ihoa luonnollisesti ja takaamaan iholle optimaalisen suojan auringon säteiltä. Tuotesarja täyttää kaikki EU:n aurinkotuotteita koskevat säädökset ja sisältää vain mineraalifilttereitä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 4 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Kasveista ja mineraaleista koostuva Biosolis-aurinkotuotelinja on suunniteltu takaamaan iholle optimaalisen suojan auringon säteiltä, samalla ihoa hoitaen. Tuotesarja täyttää kaikki EU:n aurinkotuotteita koskevat säädökset ja kaikilla tuotteilla on Ecocert/Cosmos –luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Fysikaalisen aurinkosuojan antavat tuotteet pohjautuvat titaanidioksidiin sekä sinkkioksidiin ja ne eivät sisällä nanopartikkeleita. Fysikaaliset Biosolis aurinkosuojat ovat turvallisia käyttää, sillä ne eivät imeydy ihoon. Ne muodostavat iholle pinnan, joka heijastaa auringon säteet pois peilin tavoin. Mineraaliaurinkosuojat eivät myöskään vahingoita luontoa.

Erinomaisen aurinkosuojan lisäksi Biosolis aurinkotuotteet sisältävät luomutuotettua, ihoa kosteuttavaa aloe veraa. Aloe vera-geeli korvaa veden lähes kaikissa sarjan tuotteissa. Jokainen tuote sisältää innovatiivisen koostumuksen, jonka ansiosta tuotteet levittyvät helposti ja ne antavat maksimaalisen aurinkosuojan kaikille ihotyypeille, myös kaikista herkimmälle iholle. Biosolis aurinkovoiteet sopivat koko perheen käyttöön.

Korkeampaa suojakerrointa kaipaaville paras valinta on Sport Extreme SPF 50, joka on helppo levittää iholle korkeasta suojakertoimestaan huolimatta. Kasvoille suosittelemme ohueksi ja miellyttävän tuntuiseksi levittyvää Face Cream SPF 50 Aurinkovoidetta. Nämä Biosolisin aurinkosuojat eivät jätä iholle valkoista pintaa ja sopivatkin käytettäväksi kaiken sävyisillä ihoilla.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.