Korostustuotteet

Meikin korostustuotetta käytetään tuomaan valoa ja kolmiulotteisuutta kasvoille. Korostustuotteet eli highlighterit tuovat valon kasvoille.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 3 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Joliesta saat ihanimmat korostustuotteet! Valikoimissamme on korostuspuutereita, korostusvoiteita sekä ihania poskipuna- ja highlighter-pakkauksia. Korostustuotteet tuovat heleää hohdetta arkimeikkiin ja viimeistelevät valovoimaisen iltameikin.

Mihin highlighteria eli korostustuotetta laitetaan?

Meikin korostustuotetta käytetään tuomaan valoa ja kolmiulotteisuutta kasvoille. Korostustuotetta sipaistaan poskiluun korkeimpaan kohtaan, amorin kaareen, nenänvarteen sekä kulmaluulle ja sitä voidaan käyttää myös luomille luomivärin sijaan tai sen päälle. Korostustuotteet eli highlighterit tuovat valon kasvoille. Voit sipaista puuterimaista korostustuotetta kasvoille esimerkiksi viuhkasiveltimellä.

Millaisen korostustuotteen valitsen?

Voidemainen highlighter sopii käytettäväksi ennen meikkivoiteen lisäystä tai sekoitettuna meikkivoiteen joukkoon. Näin saat meikkipohjaan ihanaa kuulautta ja luonnollista ilmettä. Halutessasi voit lisätä voidemaista highlighteria kasvojen korkeisiin kohtiin meikkipohjan päälle tai käyttää sitä luomivärinä.

Puuterimainen highlighter sopii viimeistelemään meikkipohjan. Sipaise puuterimaista highlighteria kasvojen korkeisiin kohtiin, erityisesti poskipäille. Näin saat sädehtivää lisähehkua piristämään kasvojasi. Puuterimainen highlighter sopii myös silmämeikkiin heleänä luomivärinä.

Vinkki: Aikuisen naisen highlighter kannattaa olla kevyt koostumukseltaan sekä tasaisesti hehkuva, ilman erillistä kimalletta tai glitteriä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.