Aurinkopuuterit

Aurinkopuuterilla muotoillaan kasvot erilaisten varjostusten avulla. Suosittelemme kasvojen muotoiluun viileää ja mattaista aurinkopuuterin sävyä. Lämpöä kasvoille tuo puolestaan hehkuva aurinkopuuterin sävy. Lue lisävinkit aurinkopuuterioppaasta!

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Näytä kaikki 13 tulosta

Lehdestä tunnistat luonnonkosmetiikkatuotteen.

Aurinkopuuterilla voit muotoilla kasvoja erilaisten varjostusten avulla. Suosittelemme kasvojen muotoiluun viileää ja mattaista aurinkopuuterin sävyä. Jos haluat mahdollisimman luonnollista lopputulosta, suosittelemme aurinkopuuterin sävyksi hieman omaa ihon väriä tummempaa sävyä. Mikäli haluat kasvoillesi lämpimämpää sävyä, valitse käyttöösi lämmin ja hehkuva aurinkopuuterin sävy, näin saat kauniin päivettyneen ilmeen. Sävyn saa sulautumaan helposti ihoon, kun valitset aurinkopuuterin käyttöön vähintään poskipunasiveltimen kokoisen siveltimen.

Jos suosit joko voidemaista tai puuterimaista aurinkopuuteria, käytä verkkokaupassamme “Tuotetyyppi”-suodatinta, niin löydät oikeanlaisen tuotteen helpommin.

Aurinkopuuterin käyttö:

Aurinkopuuteri sopii loistavasti kasvojen kehystämiseen. Vaalean sävyiset aurinkopuuterit ovat turvallisia valintoja aurinkopuuterin käytön harjoitteluun, voit sutia vaalean sävyistä aurinkopuuteria isolla siveltimellä koko kasvoille.

Mattaiset ja syvät sävyt sopivat kasvojen kehystämiseen:
Lisää aurinkopuuteria kasvojen ulkoreunoille, kuten hiusrajaan kehystämään otsaa. Levitä mattaista aurinkopuuteria siveltimellä poskiluun alapuolelle ja leukalinjoihin edestakaisin vedoin tai kevyin pyörivin liikkein, aloittaen vedot korvan vierestä.

Paras aurinkopuuteri aikuisempaan, hillittyyn lookiin on juurikin mattainen aurinkopuuteri. Matta sopii myös epätasaiselle iholle, jossa voi olla juonteita, arpia tai epäpuhtauksia.

Lämmin tai helmiäinen aurinkopuuteri sopii korostamaan kasvojen ”korkeita” kohtia, kuten otsaa, poskipäitä, leukaa ja nenänpäätä. Voit levittää sitä suoraan poskipäiden päälle ja vetää kohti hiusrajaa. Lämmin aurinkopuuteri tuo kasvoille päivettynyttä ilmettä ja sopii erinomaisesti rusketuksen korostukseen myös dekolteelle ja olkapäille.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.