Puhdistussienet ja -liinat kasvoille

Päivittäisiin ihonpuhdistusrituaaleihin voi yhdistää puhdistustuotteiden vaikutusta tehostavia puhdistusliinoja tai puhdistussieniä.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing all 3 results

Päivittäisiin ihonpuhdistusrituaaleihin voi yhdistää puhdistustuotteiden vaikutusta tehostavia puhdistusliinoja tai puhdistussieniä. Kevyesti kuoriva ja täysin luonnollista alkuperää oleva Konják-sieni sopii käytettäväksi kasvoille joko sellaisenaan tai erilaisten puhdistustuotteiden kanssa. Löydät valikoimastamme erinomaisen Konják-sienen Absolutionilta.

Joliesta saat luonnonmukaisia ja ekologisia vaihtoehtoja kasvojen puhdistuksen viimeistelyyn, jotka tuovat ihanan hemmottelevaa spa-tunnelmaa kotiin vastuullisesti!

Unelmanpehmeä puhdistusliina vähentää kuivattavan vesipesun tarvetta, jonka ansiosta se soveltuu varsinkin kuivuuteen taipuvaiselle ja herkälle iholle. Puhdistusliina eli musliiniliina kuorii myös samalla kuollutta ihosolukkoa pois ihon pinnalta, mikä tekee siitä myös loistotuotteen helposti tukkeutuvalle iholle. Valikoimastamme löytyy sekä yksipuolisia että kaksipuolisia musliiniliinoja.

Puhdistusliinaa voi käyttää myös savinaamion päällä, jolloin se ei kuivahda ihoon ja jätä kiristävää tunnetta.

Suosittelemme hyödyntämään Konják-sientä sekä puhdistusliinaa myös kuorintojen sekä naamioiden pyyhkimisessä. Konják-sieni ja musliiniliina sopii myös meikin ja auringonsuojavoiteen puhdistukseen, jolloin iho tuntuu syväpuhdistetulta ja raikkaalta. Puhdistusliinasta huomaat nopeasti onko meikkiä jäänyt iholle puhdistuksen jälkeen. Täydennä koti-spa tunnelmaa ihanilla ja hemmottelevilla musliiniliinoilla ja Konják-sienellä.

Unelmanpehmeä puhdistusliina vähentää kuivattavan vesipesun tarvetta, jonka ansiosta se soveltuu varsinkin kuivuuteen taipuvaiselle ja herkälle iholle. Puhdistusliina kuorii myös samalla kuollutta ihosolukkoa pois ihon pinnalta. Valikoimastamme löytyy sekä yksipuolisia että kaksipuolisia musliiniliinoja.

Suosittelemme hyödyntämään Konják-sientä sekä puhdistusliinaa myös kuorintojen sekä naamioiden pyyhkimisessä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.