Normaali iho

Normaalissa ihossa kaikki toiminnot ovat harmoniassa, eikä iho ole kuiva tai rasvainen. Normaalin ihon hoitamisessa tärkeintä on saada ylläpidettyä kosteustasapaino. Väärillä tuotevalinnoilla ja hoidolla myös normaalin ihon voi saattaa epätasapainoon.

Alennus-%
Tuotekategoria
Iho-ongelma
Ihon pohjasävy
Ihonsävy
Ihotyyppi
Lopputulos
Peittävyys
Preferenssit
Sertifikaatti
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Tuotteen ominaisuudet
Sopii erityisesti

Showing 1–12 of 470 results

Normaalissa ihossa kaikki toiminnot ovat harmoniassa, eikä iho ole kuiva tai rasvainen. Satunnaisia, yksittäisiä pieniä epäpuhtauksia saattaa ilmetä etenkin nenän ja leuan alueella. Normaalin ihon hoitamisessa tärkeintä on saada ylläpidettyä kosteustasapaino. Väärillä tuotevalinnoilla ja hoidolla myös normaalin ihon voi saattaa epätasapainoon. Suurin virhe on ajatella, ettei normaali iho tarvitse hoitoa ja jättää se hoitamatta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ikääntyessään ihon tarpeet muuttuvat ja ennaltaehkäisevä hoito palkitsee viimeistään tässä vaiheessa. Vuodenaikojen vaihtelut tulee ottaa huomioon hoitotuotteita valitessa, jotta iho ei pääse pinnastaan kuivumaan vaan säilyy kauniin pehmeänä ja kuulaana ympäri vuoden. Luonnonkosmetiikan kasvipohjaiset, ravinteikkaat tuotteet hoitavat ihoa aidosti, ilman täyte- ja lisäaineita ja korostavat ihon luonnollista hehkua. Kun ihoa hoidetaan monipuolisia kasviöljyjä sisältävillä tuotteilla, iho säilyy pitkään kimmoisana ja sileänä.

Luonnonkosmetiikan puhdistustuotteet ovat pääosin iholle hellävaraisia, joten normaali-ihoinen voi valita puhdistustuotteensa pitkälti omien mieltymystensä mukaan. Esimerkiksi puhdistusmaidot, -voiteet ja -öljyt sekä miedot geelit sopivat hyvin. Tärkeää on, että puhdistus poistaa tehokkaasti kaiken meikin, mutta ei jätä iholle kiristävää tunnetta.

Kasvovedeksi voi valita kosteuttavan, kirkastavan ja mielellään alkoholittoman vaihtoehdon. Kasvovedestä iho saa tarvitsemaansa vesikosteutta ja se myös auttaa muita hoitotuotteita imeytymään ihoon. Normaalille iholle riittää, että kasvot pesee ainoastaan iltaisin puhdistusaineella. Aamulla kasvot pyyhitään kasvovedellä kostutetulla vanulapulla.

Kosteutukseen kannattaa valita vähintään yksi voide ja yksi seerumi. Niitä voi vaihdella omien mieltymysten ja myös vuodenaikojen mukaan. Seerumi voi olla esimerkiksi kosteuttava ja kirkastava. Silmänympärysiholle voi valita joko kosteuttavan geelimäisen tai voidemaisemman tuotteen. Aamuisin voi myös käyttää kevyempää tuotetta ja iltaisin hieman täyteläisempää voidetta.

Kerran viikossa iho kannattaa kuoria, sillä tämä kirkastaa ihoa ja auttaa hoitotuotteita imeytymään ihoon. Kuorinnaksi kannattaa valita melko pienirakeinen, mutta kuitenkin tehokkaalta tuntuva tuote. Myös hedelmähappokuorinnat, sekä kuorinnat, joissa on yhdistelty mietoja hedelmähappoja ja rakeita, sopivat hyvin. Kuorinnan jälkeen voi kasvoille levittää naamion ihon tarpeen mukaan, esimerkiksi kosteuttavan tai kirkastavan naamion.

Suosittelemme normaali-ihoisille kosmetologikäyntiä vähintään muutaman kerran vuodessa kauniin ihon ylläpitämiseksi. Tämä on myös oiva tilaisuus päivittää kotihoitotuotteet ja kuulla ammattilaisen mielipide siitä, onko kotihoito ollut oikeanlaista ja riittävää.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.