Luonnonkosmetiikan asiantuntija Strawberry Emmin suosikit

Luonnonkosmetiikan asiantuntija ja tuotekehittäjä, meikkaaja ja kampaaja Strawberry Emmi eli Emmi Mansikkaviita on entinen kosmetiikkamyyjä ja verkkokauppias, nykyinen kauneusvaikuttaja ja sisällöntuottaja.

Emmi on rakastanut kosmetiikkaa aina nuoresta tytöstä lähtien ja on testannut uransa aikana satoja kosmetiikkasarjoja ja tuhansia purnukoita. Hän syttyy uutuustuotteista, mutta luottaa arjessaan hyväksi havaittuihin, pomminvarmoihin purkkeihin, jotka tuovat tasapainoa ja pysyvyyttä tuotekokeilujen rinnalle.

Emmin kaikissa suosikeissa on erinomainen hinta-laatusuhde. Emmi pihistää aina sopivan edullisen purnukan löydyttyä, mutta on toisaalta myös valmis satsaamaan, mikäli tuotteessa yhdistyvät loistavat ainesosat, erinomaiset tehot, ihana käyttökokemus ja mielellään vielä pakkauksen kaunis ulkonäkökin.

Emmi luo sisältöä, josta on helppo inspiroitua ja hänen kaikki meikkiohjeensa ovat yksinkertaisia toteuttaa. Emmin sisällöissä ihohuokoset saavat näkyä ja meno on rentoa. Hän keskittyy jakamaan valtavaa kokemustaan tuotteista ja kauneudenhoidosta erilaisille ihoille helposti ymmärrettävässä muodossa, ilman vaikeita termejä ja turhaa jäykistelyä.

Emmin iho voi hyvin kaksoispuhdistuksen ja kosteutuksen avulla

“Ihotyyppini on rasvainen, helposti tukkeutuva, joka vaatii kuitenkin paljon vesikosteutta. Vannon kaksoispuhdistuksen nimeen ja valitsen itselleni tuotteiksi useimmiten helposti vedellä huuhtoutuvan puhdistusöljyn sekä raikkaan geelin.”

Whamisa Cleansing Oil

Whamisan puhdistusöljy on oma kirkkain suosikkini omalle iholleni, sillä se tuntuu erityisen tehokkaasti puhdistavalta. Se sopii siis erinomaisesti helposti tukkeutuvalle iholle, mutta käy loistavasti muillekin ihotyypeille. Ihanan vaivaton meikinpoistaja!

Patyka Purifying Cleansing Gel

Geeli tuoksuu raikkaan minttuiselle ja sisältää pieniä hiilipalloja, jotka tehostavat puhdistusta. Söpö ja helppokäyttöinen, suuri purkki viimeistelee kaikin puolin täydellisen tuotteen. Tämä geeli ei kuivata ihoa, mistä erityistä plussaa.

Kaksoispuhdistukseen Whamisan öljy ja Patykan geeli.

Whamisa Toner Refresh

Tämä kasvovesi on kirkastuspommi, joka tuoksuu pirskahtelevan sitruksiselle ja tuntuu iholla juuri sopivan kosteuttavalta. Turhaan kuuluisamman sisarensa Toner Deep Richin varjoon jäänyt tuote on mielestäni Whamisan piilossa oleva timantti, jota suosittelen ihan kaikille heleyttä kaipaaville ihoille!

Whamisa Toner Refresh

Evolve Rainforest Rescue Blemish Serum

Vaihtelen seerumeita aina vähän ihon tarpeiden mukaan, mutta peilikaapistani löytyy aina vähintään yksi kosteuttava ja yksi epäpuhtaalle iholle tarkoitettu vaihtoehto. Tämä Evolven seerumi on kaikin puolin ihan täydellinen puhdistava seerumi, aina raikasta tuoksuaan myöten. Iho jää tämän jäljiltä yllättävän pehmeäksi, ottaen huomioon ettei tuotteen tarkoitus ole edes olla kosteuttava. Sillä on erinomainen kyky suitsia epäpuhtauksia ja ehkäistä uusien syntyä.

Absolution Le Sérum Anti-Soif

Anti-Soif-seerumi on enemmän kuin tavallinen kosteuttava seerumi. Sen nerous piilee sen kyvyssä paitsi vesikosteuttaa ihoa tehokkaasti, mutta samaan aikaan maagisesti tasapainottaa ihoa niin, että epäpuhtaudet vähenevät ja iho rauhoittuu. Geelimäinen seerumi imeytyy nopeasti, mutta jättää iholle tosi miellyttävän tunteen. Käytän tuotetta välillä ihan sellaisenaan, monesti sekoitettuna Addiction kasvoöljyyn.

Absolution Addiction

Addiction on samaan aikaan ravitseva, kirkastava, uudistava, tasapainottava ja oikeastaan kaikkia adjektiiveja, mitä keksit. Se sopii Anti-Soifin tapaan ihan kaikille ihotyypeille, myös epäpuhtaalle iholle. Moni asiakkaani on saanut vähennettyä epäpuhtauksia Addictionin avulla, joten oma samansuuntainen kokemukseni ei ole yksin.

Absolutionin Addiction-kasvoöljy
Novexpert Booster with Vitamin C

Kesäisin haluan tarjota iholleni mahdollisimman reippaan annoksen antioksidantteja ja Novexpertin C-vitamiiniseerumi on siihen tarkoitukseen ihan ässä. Se toimii iholle piristysruiskeen tavoin ja on myös hyvä tasoittamaan näppyjen ja auringon jättämiä jälkiä ihossa. Suosittelen tätä seerumia oikeastaan kaikille ihotyypeille pullollisen kuurina aina kesällä tai sen jälkeen.

Bybi Beauty Bakuchiol Booster

Kylppäristäni on aina löydyttävä tämä pieni violetti pullo. En tiedä mikä taika siinä on, mutta ihoni RAKASTAA tätä tuotetta. Sekoittelen tipan sinne toisen tänne muiden tuotteiden joukkoon tai käytän boosteria kasvoöljynä. Tuote sisältää vain kahta ainesosaa ja ehkä juuri siitä syystä se tuo joka kerta rauhan kasvoilleni. Suosittelen tätä öljyä kaikille, mutta etenkin ikääntyvälle iholle ja toisaalta taas epäpuhtauksista tai niiden jättämistä jäljistä kärsivälle iholle.

Bybi Bakuchiol Booster Serum
Absolution La Crème Gommante

Pomminvarma kasvokuorinta, joka sisältää sekä pientä raetta että miedon cocktailin hedelmähappoja. Yhdessä nämä kaksi lempeää kuorivaa vaikutusta muodostavat juuri sopivasti ihoa kuorivan ja kirkastavan voiteen. Kokemukseni mukaan tämä kuorinta on erityisen hyvä helposti tukkeutuvalle iholle.

Cattier Paris Green Clay Mask

Käytän savinaamioita tunnollisesti vähintään kerran viikossa, koen niillä olevan suuri vaikutus ihoni kuntoon. Eniten minulla kuluu Cattierin loistavaa Green Clay Maskia, joka on must-have rasvaiselle iholle. Se imee liiallista öljyisyyttä todella tehokkaasti, oikeastaan paremmin kuin mikään muu naamio. Jättikokoinen pakkaus yhdistettynä superedulliseen hintaan tekee tästä naamiosta aivan lyömättömän.

Whamisa Organic Fruits & Tomato Hydrogel Facial Mask

Olen innokas naamioitsija ja kaipaan silloin tällöin kosteuttavaa ja heleyttävää vaikutusta vastapainona puhdistaville naamioille. Suurin osa kosteusnaamioista kuitenkin tukkii ihoni täyteläisillä koostumuksillaan. Olen ratkaissut ongelman sheet maskeilla. Whamisan Fruits sheet mask sammuttaa ihoni janon takuuvarmasti pitkäksi aikaa, samalla tehden siitä ihanan elinvoimaisen näköisen.

Emmin meikin kulmakivet ovat mineraalimeikkipohja ja punainen huulipuna

“Panostan tasaiseen, silti kevyeen ja luonnolliseen pohjameikkiin, jota piristän aina raikkaalla poskipunalla. Rakastan kirkasta huulipunaa! Tutustuin mineraalimeikkipohjiin lähes 15 vuotta sitten ja siitä asti olen kokenut ne kaikista omimmaksi tavaksi tehdä meikki. Rakastan sitä, ettei meikki tunnu kasvoilla miltään!”

Strawberry Emmi ja punainen huulipuna.

Alima Pure Satin Matte Foundation

Pisimpään olen käyttänyt Alima Puren Satin Matte Foundationia, joka on minusta kokonaisuutena paras. Se tekee ihon todella kauniin näköiseksi, siinä on juuri sopivasti pigmenttiä ja sitä on myös helppo kerrostaa. Pigmentti riittää itselläni peittämään myös tummat silmänaluset ja mahdolliset yksittäiset näpyt eli käytän sitä pienellä siveltimellä myös peitevärin tavoin. Käytän talvisin sävyä Beige 2 ja kesällä sävyä Beige 3. Muina vuodenaikoina miksailen itselleni sopivan sävyn näistä kotoani aina löytyvistä vaihtoehdosta. Katso myös tekemäni YouTube-video mineraalimeikkipohjan käytöstä.

Patyka Face Sun Cream

Suurimmalla osalla ihoista Aliman pohja pysyy kauniina ilman pohjustajaa, mutta rasvaiselle iholle ja muuten helposti kiilteleville ihoille suosittelen primeria. Uusin löytöni on vähän outo: käytän Patykan loistavaa aurinkovoidetta primerina meikin alla. Se saa jostain syystä pohjan näyttämään ihan mielettömän upealta, lisäksi se pidentää meikin kestoa. Myös aurinkovoiteena Patyka on ihan paras!

Paytkan aurinkosuojavoide kasvoille.

Novexpert Magnesium Mist ja Trio Zinc Face Mist

Mineraalimeikki kannattaa aina kiinnittää iholle kasvovesisuihkauksella, Novexpertin mistit ovat tähän tarkoitukseen huiput niiden tasaisen sumun ansiosta. Käytän molempia vähän fiiliksen mukaan: vaaleanpunainen Magnesium mist tuo enemmän kuulautta kun taas mintunvihreä Zinc Mist pitää ihon paremmin mattaisena päivän mittaan. Käytän niitä lukemattomilla muillakin tavoilla: suihkuttelen niitä virkistyksesi päivän mittaan, savinaamion päälle ehkäistäkseni sen kuivumista iholle ja ennen kasvoöljyä auttaakseni öljyä levittymään paremmin.

Kjaer Weis Lipstick

Huulipuna on minun ylivoimainen lempparituotteeni, etenkin kirkkaan punaisessa sävyssä. Upein ja useimmin käytetty huulipunasävyni on Kjaer Weisin Amour Rouge, joka on räiskyvä, hyvin kevyesti oranssiin taittava punainen. Huulipunan tärkeimmät ominaisuudet minulle ovat hyvä pysyvyys ja vahva pigmentti. Pidän enemmän mattapunista kuin kiiltopunista. Kjaer Weisin punat ovat yksiä suosikeistani, kannattaa kurkata myös muut sävyt, vaikkei punainen olisikaan juttusi!

Lavera Natural Matt’n Stay Lips

Huulipunakynä on mitä täydellisin tuote, sillä sitä voi käyttää samalla rajauskynän sekä huulipunan tapaan. Koostumus on kuivahko eli omasta mielestäni napakymppi, mutta mikäli pidät joustavammasta tunteesta huulilla ja olet valmis uhraamaan ripauksen mattapunan pysyvyydestä, laita kynän alle huulivoide ja kas, lopputulos on juuri sopivan kermainen. Omistan Laveran kynistä koko värisuoran ja sävyt ovat mielestäni kaikki kauniita. Useimmin tartun silti babypinkkiin Roseen sekä tummaan (ei liian!) Plumiin.

Kjaer Weis Cream Blush

Mineraalimeikkipohjien lisäksi toinen meikkisuosikkini on voidemainen poskipuna. Ne näyttävät poskilla erittäin imartelevilta ja luonnollisilta, ihan kaikilla ihotyypeillä ja kaiken ikäisillä. Kjaer Weisin Cream Blush on monivuotinen suosikkini, jonka koostumus on aivan täydellinen. Vanha suosikkisävyni Blossoming on jäänyt viime kuukausina pahasti paitsioon löydettyäni sävyn Blushing, joka on raikas, pirteä ja nuorekas. Blossoming on kuitenkin sävy, jonka valitsisin jos minun pitäisi nimetä yksi luonnollinen sävy, joka sopii mahdollisimman monille.

Alima Puren mineraalimeikkipuuteri ja Laveran kulmageeli.
Kjaer Weis Ravishing Highlighter

Kaunis korostustuote, jonka hehku on makuuni täydellistä. Se ei kimalla eikä hohda liian voimakkaasti vaan tuo juuri sopivasti luonnollista hehkua. Voidekoostumus on helppo levittää ja imartelee myös kuivaa ihoa.

Kjaer Weis Eye Shadow Quads

Kjaer Weisin luomiväripaletti sävyssä Wanderer sisältää suosikkisävyjäni, jotka toimivat takuuvarmasti yhteen. Luomiväripaletit ovat monesti isoja ja niistä jää aina joitain sävyjä käyttämättä, mutta tämä neljän värin kompakti setti on toista maata. Tartun tähän aina, kun haluan nopeasti kauniin meikin ilman ylimääräistä kikkailua. Sopii hyvin sekä arkeen että juhlaan.

Lavera Eyebrow Styling Gel

Sävy Hazel Blonde on käytetyin kulmatuotteeni. Se antaa juuri sopivan sävyboostin ja tykkäänkin käyttää sitä monesti ihan sellaisenaan. Sävy sopii myös luonnostaan tummemmille kulmille. Mikäli sinulla on hankaluuksia kulmien meikkaamisen kanssa, testaa tätä!

Emmin suosikkeja ovat tuoksuvat suihkugeelit ja hiuksiin jätettävät hoitoaineet

Taika Käsisaippua

Suosikkini käsisaippuoista on Taikan nestesaippua, josta tuli ilahduttavasti hetki sitten myös täyttöpussi! Tuoksu on herkullisen hedelmäinen ja raikas, mielestäni juuri sopivan voimakas. Vaahtoavuus on hyvä, ja mikä tärkeintä, saippua ei kuivata käsiä tippaakaan.

Lavera Natural & Strong Roll-on Deodorant

Laveran uusien Strong dödöjen roll-on -versio kohosi nopeasti suosikikseni. Tämä dödö kuivuu vauhdilla, tuoksuu tosi kivalta ja pitää erinomaisesti. Se on kaikkea, mitä voin deodorantilta toivoa.

Nurme Shower Gel

Suihkugeelien kanssa menen aina lähes pelkästään tuoksu edellä. Tykkään pitää suihkussa vähän eri tuoksuja, joista sitten valitsen fiiliksen ja kellonajan mukaan sopivan. Iltasuihkuun ihanin seuralainen on Nurmen laventelinen suihkugeeli, jonka tuoksu on rauhoittava ja ylellinen. Käytän käsisaippuaksi nimettyä tuotetta, joka on siis kuitenkin samaa kamaa kuin varsinainen sarjan suihkugeeli. Tässä on vain kätevä pumppupullo, joten suosin sitä.

Patyka After Sun Creamy Gel

Patykan After Sun on kuin seerumi tai kosteuttava geelivoide vartalolle. Se on toki loistava auringon jälkeiseen viilennykseen, rauhoitukseen ja kosteutukseen, mutta sen käytön ei tarvitse missään nimessä rajoittua vain siihen! Se on mitä parhain tuote talvea ajatellen kuiville korppusäärille. Käytän päivittäin sellaisenaan ja levitän jaksaessani päälle vielä vartaloöljyn, jolloin lopputulos on optimaalinen.

Patyka After Sun -geelivoide.
Khadi Deep Charocoal Cleanse

Sävytän hiuksiani kasvivärein ja tärkein tuote onnistuneen sävyn aikaansaamisessa, itse värin lisäksi, on hyvä syväpuhdistaja ennen värjäystä. Khadin jauhemainen Deep Charcoal Cleanse on suosikkini ja käytän sitä myös värjäysten välillä. Hiukset tuntuvat sen jäljiltä todellakin puhtailta ja täysin erilaisilta kuin aiemmin. Ryhtiä, jämäkkyyttä ja tuuheutta tulee vaikka millä mitoin lisää. Suosittelen tuotetta erityisesti kaikille kasvivärjäilijöille sekä suht hyväkuntoisten hiuksien omistajille.

Four Reasons Nature Color Mist

En juurikaan käytä poishuuhdeltavia hoitoaineita, koska en pidä niiden tekemästä tunteesta hiuksiin. Ne vievät mielestäni parhaan tuuheuden ja latistavat. Sen sijaan olen hiuksiin jätettävien hoitoaineiden suurkuluttaja, koska tällöin pystyn paremmin kontrolloimaan, mihin kohtiin tarkasti haluan tuotteen. Käytän joka pesun jälkeen vähintään suihkutettavaa jätettävää, joista suosikkini on kotimaisen Four Reasonsin Color Mist. Se muistuttaa hyvällä tavalla kampaamotuotteista tuoksullaan, ulkonäöllään ja ihanan pehmeällä lopputuloksella.

Strawberry Emmi sävyttää hiukset kasviväreillä.

Kurkista hyväntuuliset blogipostaukset ja tutorialit

Emmi kirjoittaa luonnonkosmetiikasta verkkokaupoille ja toimii Yellow Mood -median kauneustoimittajana. Tutustu Strawberry Emmi -kauneusblogiin.

Lisäksi Emmi tuottaa hyväntuulisia meikki- ja ihonhoitovideoita sekä tuotearvosteluita ja -vinkkejä Instagram-tililleen @strawberryemmi. Meikkitutoriaaleja löydät myös Emmin YouTube-kanavalta Strawberry Emmi.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.