Sofia Ruutu 🖤 Novexpert

Ihastuttava helsinkiläinen lifestyle-vaikuttaja ja malli Sofia Ruutu tunnetaan elämänilostaan, pettämättömästä tyylitajustaan ja rakkaudestaan ranskalaiseen kosmetiikkaan ja ihonhoitoon. Sofia tutustui Jolien suosikkibrändiin, Novexpertiin ja löysi itselleen suosikkituotteet. Kurkkaa tästä, mitkä tuotteet Sofia valitsi.

Novexpert on ranskalainen, hypoallergeeninen ihonhoitosarja, joka ei sisällä säilöntäaineita ja on 100 % tehokas. Sarjasta löytyy apu jokaisen ihotyypin tarpeisiin sekä ongelmiin ja kaikki sarjan tuotteet sopivat myös raskaana oleville. Innovatiivisten ja tieteellisten tuotteiden hinta-laatusuhde on loistava.

 

Novexpert: Tehokas, hypoallergeeninen, ikääntymistä vastaan

Omega Ultra-Nourishing SOS Mask -Ravitseva Kasvonaamio

Runsaasti ravitseva naamio pelastaa talven pakkasille tai auringolle liikaa altistuneen ihon. Suojaava naamio saa ihon taas tuntumaan mukavalta ja pehmeältä, ja ihon kiristävä ja ärsyttävä tunne on muisto vain. Loistava tuote atooppiselle iholle tai ihottumaan.

“Välittömästi rauhoittava ja syväkosteuttava naamio, joka jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Käytän naamiota sekä aamuisin ja iltaisin.”

 

Magnesium Mist -Magnesium suihke

Hoitava kasvosuihke rauhoittaa, kosteuttaa ja suojaa herkkääkin ihoa tehokkaasti. Hypoallerginen ja steriili koostumus sopii käytettäväksi kasvoveden tapaan sekä meikin kiinnitykseen.

“Raikastaa ja valmistaa ihoa vastaanottamaan ja tehokkaammin hyödyntämään tehoaineita.”

Booster Serum with 5 Omegas –Ravitseva Anti-Age Seerumi

Tämä omega-öljypohjainen seerumi imeytyy nopeasti tuoden helpotusta kosteusköyhälle iholle. Jättää kasvoille sametinpehmeän ja syväkosteutetun tunnun.

“Ihanan lempeä öljy joka pehmentää kuivan ihoni kuivimmat kohdat.”

Booster with Vitamin C –Kirkastava C-vitamiiniseerumi

Kirkastavan seerumin C-vitamiinipitoisuus on jopa 25%, mikä auttaa uudistamaan ihoa sekä ennaltaehkäisemään ihon ikääntymistä. Tuote tuo uutta elinvoimaa samealle ja väsyneelle iholle.

“Kirkastava seerumi joka tuo kasvoihin kaunista hehkua ja auttaa ihoa sen uusiutumisprosessissa.”

Omega Extra-Rich Repair Cream -Kasvovoide

Erityisen täyteläinen ja ravitseva kasvovoide antaa välittömästi iholle mukavan tunteen ja hoitaa pitkäkestoisesti, ilman tahmaista tunnetta iholla.

“Pehmeä voide, joka suojaa ihoa samalla kun se pitää sen hyvin kosteutetun tuntuisena koko päivän.”

Kaikki ihastuttavat Novexpert-tuotteet löydät täältä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.