Toimitus

Jolien suuri synttäriarvonta – voita ihana hittituotepaketti!

06.06.2014, Jutta Ruonansuu

Edit: voittajat on nyt arvottu ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti. Arpaonni suosi nimimerkkejä Heli, Laura*, Outi ja Katri.

Huomenna tulee kuluneeksi tasan kaksi vuotta siitä, kun mintunvihreä brändimme näki ensimmäistä kertaa päivänvalon.  Kaksivuotissynttäripuheen pidimme jo aiemmin tällä viikolla, mutta tänään on synttäripakettien vuoro! Olemme koonneet teille neljä ihanaa kesäpakettia rakastetuimmista hittituotteistamme ja saatte niistä sekä verkkokaupassamme että myymälässämme -20% alennuksen tänä viikonloppuna. Pakettien sisältöihin voit tutustua lähemmin täällä.

IMG_5450

Synttäripäivän juhlituin on aina itse synttärisankari, mutta meidän synttärisankareita olette te, maailman ihanimmat asiakkaat. Jos voisimme, lähettäisimme teistä jokaiselle syntymäpäiväpaketin! Tästä ideasta inspiroituneena päätimmekin jäjestää synttäriarvonnan ja arpoa teidän kesken neljä synttäripakettia. Te neljä, joita onnetar suosii, saatte vapaasti valita paketeista itsellenne mieluisimman!

Arvontaan osallistut jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin synttäriviikonlopun aikana, sunnuntai-iltaan 8.6. kello 12 mennessä.

Kerro kommentissasi meille:

1. Mikä Jolie mediassa on sinulle kuluneiden kahden vuoden aikana ollut mieluisinta? Ovatko sisältömme ilostuttanut arkeasi, tuotevinkkipostauksemme olleet hyödyllisiä? Tai ovatko tekstimme kenties tuoneet elämääsi uutta näkökulmaa hyvinvointiin? 

2. Millaisia juttuja haluaisit lukea Jolien verkkomediasta jatkossa?

Voittajille viestittelemme henkilökohtaisesti ja julkaisemme voittajat myös kommenttiboksissa heti kun onnetar on valinnut voittajat. Kiitos vastauksistanne, onnea kisaan ja ihanaa synttäripäivää meille kaikille!

IMG_5442

(Kuva Katja Kokko)

avatar
92 Kommentteja
0 Vastauksia kommentteihin
0 Seuraajia
 
Reagoiduin kommentti
Kuumin kommentti
90 Comment authors
KerttuUntuvaaPiiaPiaMimosa Recent comment authors
  Ilmoitukset kommenteista  
uusimmat vanhimmat eniten ääniä
Ilmoita
Hanna
Vieras
Hanna

1. Luotettavaa ja uutta tietoa luonnonkosmetiikasta 2. Luonnonkosmetiikkatuotteiden arvioita ja vertailuja – niitä kun mediassa yleensä käsitellään edelleenkin valitettavan vähän

Kesätuuli
Vieras
Kesätuuli

1. Tykkään lukea ihania ja aurinkoisia blogeja ja myös tuotearviointeja 2. Lisää erilaisia tuotekatsauksia, näistä ei koskaan tunnu saavan tarpeeksi.

Tiina
Vieras
Tiina

Jolie mediassa minua ovat ilahduttaneet ihanat raakaruokaherkkujen ohjeet, myös muutkin ruokaohjeet. Moni niistä on jäänyt taloutemme vakioresepteiksi. Tuotevinkkipostaukset syventävät hyvin tietoutta luonnoskosmetiikan sisällöstä, ja myös siitä mitä eroa merkeillä on ja kenelle ne sopivat. Kun tieto tässä muodossa, niitä on mukava rauhassa lukea ja tutustua tuotteisiin. Moni tuotemerkki tulee hyvin esitellyksi. Postaukset ovat lisäksi ihanan inspiroivia ja hyväntuulisia. Arvostan valtavasti sitä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin korostamista, joka huokuu kaikesta mitä teette.Sitä inauutta ja iloa soisi leviävän laajalle! Itselleni Jolie edustaa ihanuutta ja kaunista, onnellista ja positiivista elämänkatsomusta. Jatkossakin lukisin saman tyyppistä lifestyle-osastoa ja tuotetietoutta. Raakaruoka kiinnostaa, samoin nämä ajankohtaiset jutut kesä- ja… Lue lisää..

Emilia
Vieras
Emilia

1. Kahden vuoden aikana eniten minua on kiinnostanut jolien tekstit koskien acne sekä stressi ihoa ja kuinka luonnon kosmetiikka on yksi askel lähemmäs terveellisen elämän tavoitteita ainakin itselläni, myös ru

Hanna
Vieras
Hanna

1. Mieluisinta on ollut, että täältä löytyy laaja-alaisesti tietoa ihonhyvinvointiin liittyen. Erityisesti pidän ruokablogisteistanne ja siitä, että ihmiset ovat löytäneet sivut ja täällä käydään kiinnostavaa keskustelua. Visuaalinen ilme on myös valloittava! 🙂 2. Toivoisin tietoa, miten tietyt ruoka-aineet vaikuttavat ihon hyvinvointiin, asiantuntijahaastatteluja ihon hyvinvoinnista, onko esim. kasvojumppa oikeasti hyödyllistä? Myös edellisen kommentoijan luonnonkosmetiikka-arvioit kiinnostavat.

Emilia
Vieras
Emilia

Ruokaan liittyvät vinkit ovat avartanut katsettani siitä mikä vaikuttaa ihoon sisäisesti. Tuote vinkit ovat aina myös iso plussa. 2. Toivottavasti paljon vinkkejä ja postauksia ihoon ja muutenkin hyvinvointiin liittyen tulee jatkossakin, tykkään jolien tyylistä lähestyä asioita, ja pysyä asiassa! Kiitos tästä

Hekku
Vieras
Hekku

Vielä melkoisena aloittelijana luonnonkosmetiikan parissa olevana on täältä löytynyt tosi hyviä juttuja, jotka on opastaneet luonnonkosmetiikan pariin. Ja heti alusta alkaen Jolie media tuntui tosi luotettavalta ja tuli tunnu, että täältä löytyy sitä oikeaa tietoa. Toivoisin sellaista kattavaa pakettia ihon hoidosta. Eli miten ihoa pitäisi hoitaa, mitä kaikkien kannattaisi tehdä, mitä “extraa” voi tehdä ja onko jotkut jutut taas ihan turhia. Tiedän että on aika yksilöllistä varmaan mutta itsellä ei esim oo mitään hajua pitäiskö käyttää jotain silmänympärysvoiteita voi onko ne ihan fuulaa? Tai kasvovesi jne.

Pia
Vieras
Pia

1. Olette tuoneet luksuksen luonnonkosmetiikkaan. Ihonhoitoon liittyvistä tuotesuosituksista olen tykännyt kovasti ja ne ovat osuneet nappiin myös. 2. Ravinnon ja hyvinvoinnin linkkiin liittyviä juttuja on aina mukava lukea

annika
Vieras
annika

1. Olen alkanut ajatella ihonhoitoa uudesta näkökulmasta ja kiinnittää siihen paljon enemmän huomiota. Esim oma samea kasvojen ihoni vaikuttaa ulkonäköön enempi kuin olenkaan ajatellut. Ajattelinkin varata ajan ihonhoitokonsultaatioon tälle kesälle! 2. Monipuolisia juttuja, kuten tähänkin saakka! Viittaan tällä kaikkiin Jolien blogeihin jotka ovat tosi monipuolisia. Hyvä innostava fiilis yhdistää silti kaikkia. Aivan ihana saitti jolla tulee vierailtua usein.

TiinaH
Vieras
TiinaH

1. Raikas verkkomedian ulkoasu miellyttää silmää ja erityisesti ihanat ja helpot herkku- ja ruokaohjeet ovat ilo sekä keholle että mielelle. Tietopaketit ja vertailut luonnonkosmetiikasta ovat myös osa erittäin toivottua ja kiinnostavaa kokonaisuutta! 2. Jatkossa toivoisin lisää tätä kokonaisvaltaista hyvinvointia käsittelevää kauneussisältöä: vaalikaa iloista ja valoisaa otetta mediassanne!

Sannie
Vieras
Sannie

Seuraan Jolie mediaa vähintään viikoittain, joten täytyy ihan kiittää teitä inspiroivasta otteestanne. Jolie Media ilostuttaa kaikessa kauneudessaan saamalla aikaan “flow”-olon omaankin elämään. Flowlla tarkoitan juuri Jolie mediassakin tärkeää haaveilua ja haaveiden muuttamista elämän punaiseksi langaksi. Tuotepostaukset ovat tarpeellisia, samoin se että tuotte niin mahtavasti esiin luonnonkosmetiikkaa yhtenä hyvin voinnin kulmakivenä. Raakaruoka kiinnostaa myös näin raakaruokanoviisina, samoin yleensäkin hyvinvointi- ja lifestyle jutut. Viime kesän Pariisin-postauksenne olivat aivan omaa luokkaansa, sillä niistä tuli fiilis, kuin olisi melkein itsekin kopsutellut punaisessa huulipunassa Pariisin kaduilla. Jatkossa toivoisin meikkivinkkejä, ihonhoitovinkkejä eri ikäisille/kuntoisille ihoille, juttua eläinkokeettomuudesta, ekologisesta muodista ja ylipäätään Jolien omaisia lifestyle-postauksia. Ja Katja saisi… Lue lisää..

Sini
Vieras
Sini

1. Olen tykännyt tosi paljon jutuistanne liittyen luonnonkosmetiikan tuotesuosituksiin ja -vertailuihin. Myös ihonhoidon käytännön opastukset ovat olleet hyviä! Sivuston ulkoasu, kuvat ja teksti miellyttävät kaikki visuaalista silmääni! 2. Jatkakaa samaan malliin! Ravintoon ja yleisesti kaikkeen luonnonkosmetiikkaan liittyvät jutut luen jatkossakin huolella!

Tropnordique
Vieras
Tropnordique

1. Tuotevinkkipostaukset ovat olleet kiinnostavia, samoin meikkitutoriaalit. Tosi mielelläni olen lukenut myös juttuja, joissa avoimesti kerrotaan Jolien syntymisen taustoista ja vaiheista. Jolien ote kaikessa viestinnässä on ihanan omanlaisensa. Tekijöiden asenne ja intohimo kuultaa läpi, ja se on hyvä se. 2. Toivon, että jatkossakin saan lukea paljon tuotevinkkejä ja meikkitutoriaaleja 🙂

Tanja
Vieras
Tanja

1. Mieluisimpia juttuja ovat olleet reseptit ja hyvinvointiin liittyvät artikkelit. On mahtavaa, että Joliessa keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin terveellä tavalla. Unelmoimiseen ja unelmien toteuttamiseen liittyvät postaukset olen myös aina lukenut suurella mielenkiinnolla ja ihailulla. 2. Toivoisin, että Jutan blogi tulisi takaisin. 🙂

Kati
Vieras
Kati

1. Tuote- ja meikkivinkkejä, mikä sopii millaiselle iholle jne. Tuotteita on niin paljon että on mahdotonta löytää muuten itselleen sopivia. Tokihan sitten kun myymälään tulee niin saa viimeistään ne parhaat neuvot 🙂 2. Hyviä meikkivinkkejä ja ehkäpä kokemuksia Jolie-hoitolasta? 🙂

Jonna
Vieras
Jonna

Mieluisinta ovat olleet erilaiset ruokapostaukset, joista olen saanut raikkaita ja terveellisiä uusia ideoita keittiöön. Lisäksi tietysti kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvät jutut kiinnostavat, tuotevinkit. Oikeastaan en osaa toivoa mitään uutta sisältöön, teillä on ollut aina virkistävän kiva tapa kirjoittaa monipuolisesti itseäni kiinnostavista asioista 🙂

Anu
Vieras
Anu

1. Stressi- ja akneihon hoitoon liittyvät artikkelinne ovat olleet erityisen mieluisia. Sivustostanne ja artikkeleistanne saa luotettavan kuvan. 2. Luonnonkosmetiikkatuotteiden vertailua kaipaisin lisää, niitä kun vielä yllättävän vähän on tarjolla.

Kirsi
Vieras
Kirsi

1. Ihanaa saada tietoa luonnonkosmetiikasta ja ihan mahtavaa, Suomessa on siihen erikoistunut liike! 2. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Blogipostaukset ovat niin mielenkiintoisia! 🙂

Nina
Vieras
Nina

Tuotepostaukset ovat olleet oikeastaan kaikkein parhaita. Kaikkein parhaita ovat olleet ongelmaihojen hoitovinkit. 🙂 Jatkossa tykkäisin saada yhä tuotepostauksia ja mielellään eri luonnonkosmetiikkamerkkien vertailua suhteessa toisiinsa. Vaikka ne KAIKKI olisivatkin hyviä niin kaipa joku on parempi edes jossain. Lisäksi kiinnostaisi vertailu erihintaisten tuotteiden suhteen. Taloudellinen tilanteeni on hieman heikentynyt ja olisi kiva löytää välillä joku edullisempi sarja. Eli onko se kalliimpi aina huimasti parempi? Vai toimisiko joku edullisempi merkki yhtä hyvin? Ja minkä tuoteen kohdalla kannattaa säästää/ei kannata? eli jos kosteusvoiteeseen satsaa niin voiko kasvovesi olla jotain hieman edullisempaa.

Laura
Vieras
Laura

1. Itselleni arvokkainta on ollut “vertaistuki”. Vaikka luonnonkosmetiikka onkin jo valloittanut markkinoita, tuntuu että tuonne synteettiseen maailmaan olisi niin helppo melkein huomaamatta liukua takaisin. Synteettinen kosmetiikka kun on niin helposti saatavilla ja tuntuu tarjoavan pikaratkaisuja lähes jokaiseen “ongelmaan”. Onneksi Jolien verkkomediasta on helppo inspiroitua ja houkuttua. KIITOS! 2. Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä luonnonkosmetiikka rintamalla on yleisesti meneillään. Minkälaista tuotekehittelyä, minkälaisia innovaatioita, vaikka ihan, että onko joku julkkis hurahtanut johonkin tiettyyn sarjaan. 😀

Päivi
Vieras
Päivi

1. Jolien mediassa olen pitänyt eniten meikkilookeista, sekä fantasiameikeistä, että jokanaisen meikeistä. Lisäksi näppyihon jutut + muut jotain ihopulmaa koskevat aiheet tuotesuosituksineen osuu ja uppoaa sattuneesta syystä. Ja uutuusesittelyt tottakai! 2. Jatkossa lukisin mielelläni lisää step by step -meikkijuttuja, joissa käytettäisiin mahdollisimman monipuolisesti teidän valikoimaa. Ja uutuusesittelyjä tottakai!

Sanna Kemppainen
Vieras
Sanna Kemppainen

1) Tuote-esittelyt ja arvioinnit ovat aina kiinnostavia, etenkin kun luonnonkosmetiikka on itselleni verrattain uusi tuttavuus. 2) vertailuja luonnonkosmetiikan ja muiden välillä

Tytti
Vieras
Tytti

1. Mieluisia juttuja minulle ovat olleet tietoiskut ja vinkit ihonhoidossa, olen saanut niistä oikeasti paljon hyötyä. Lisäksi tykkään myös resepteistä, etenkin raakaruokaohjeista joiden mukaan olen pyöräyttänyt kakun jos toisenkin. Myös Outin henkisenpuolen jutut ovat olleet mielenkiintoisia. Joitakin olen niistä ottanut omaan elämääni mukaan, olen saanut pari huomattavaa ahaa -elämystä. Aika kokonaisvaltaisesti olen mediaanne seuraillut :), kiitos siis hyvistä kirjoituksista. 2. Jatkossa haluaisin kuulla lisää tuotteiden valmistukseen käytetyistä raaka-aineista ja mieluusti myös meikkaukseen liittyviä vinkkejä. Ja tietysti haluaisin kuulla myös edellisessä mainitsemistani asioista lisää. ps. On ollut myös mukava seurata teidän matkakertomuksia.

Riitta
Vieras
Riitta

Tuotevinkkipostaukset ovat olleet kullanarvoisia kun miettii mitä ihanuuksia lähtisi kokeilemaan. Blogi toimii myös arjen ilostuttajana. Jatkossa toivoisin lisää meikkitutoriaaleja ja ehkä tuotteiden käyttäjien näkökulmia tuotteiden ja niiden yhdistelmien tehosta eri ihotyypeille before-after – tyyliin vaikkapa.

Varpu
Vieras
Varpu

1. Oli hyvä saada tietoa, miten hoitaa omaa ihotyyppiäni luonnonkosmetiikalla. 2. Meikkaukseen liittyviä vinkkejä laiskalle ja mahd. vähän kosmetiikka käyttävälle henkilölle.

Suvi
Vieras
Suvi

Tuote- ja ihonhoitovinkit ovat olleet mainioita ja osuvia. Mieluista on ollut myös avoimuus yrityksenne synnystä ja vähän toiminnastakin. Jatkossa toivon näitä samoja juttuja ja ehkä lisäyksenä vielä, että ihanhoitotuotteiden eroja korostettaisiin entistäkin tarkemmin. On selvää, että kaikki tuotteenne ovat toimivia ja ihania, mutta olisi hienoa pystyä vielä tarkemmin ennustamaan, millaisia vaikutuksia jollakin tuotteella olisi iholleni.

H
Vieras
H

Jolie on piristänyt erilaisilla blogeillaan erilaisine persoonallisuuksineen. Meikkivinkit, tuotevinkit, elämän ilot ja surut ovat kaikki viihdyttäneet viime vuosien aikana, ja tuntuu todellakin että olisi osa yhteisöä täällä Joliessa 🙂 Ihon kunto on parantunut kun on oppinut oikeat niksit ihonhoitoon ja luonnonkosmetiikkaan! En voi oikeastaan muuta sanoa kuin että jatkakaa samaan malliin! (no ehkä Jutta voisi kirjoittaa omia juttujaan enemmän, hänkin kun on niin lahjakas kirjoittaja :))

Sanna S.
Vieras
Sanna S.

1. Paljon, paljon hyvää tietoa luonnonkosmetiikasta yleensä ja eri luonnonkosmetiikkamerkeistä. Itse olen juurikin pari vuotta sitten tehnyt päätöksen siirtyä luomu-kosmetiikan (ja muutenkin luomuillaan…) käyttäjäksi, ja tässä matkassa myös Jolie on ollut tärkeä opastaja. <3 2. Toivon edelleenkin juttuja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen – ei pelkästään ulkokuorta vaan sisäistä kauneutta… joka tietysti sitten säteilee ulospäin. 🙂 Onnittelut kaksivuotiaalle!!

Kipsuli
Vieras
Kipsuli

1. Luen tarkkaan kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvät postaukset. On hienoa huomata, että uusia tuotteita tulee jatkuvasti ja siksi on mukava lukea arvioita tuotteista, jotta pystyy tekemään helpommin ostopäätöksiä. 2. Toivon edelleen samaa positiivista asennetta ja monipuolisesti juttuja hyvinvointiin liittyen.

iduska
Vieras
iduska

1. Käyn täällä ainakin kerran viikossa kurkkimassa toimituksen blogin ja vaihtelevasti myös muut palstat. Sivusta on kaunis ja jotenkin “joliemainen”, täällä on kiva piipahtaa. Pidän siitä että olette alusta asti löytäneet oman visuaalisen linjan ja suunnan johon brändiä kehitetään- ja siitä on pidetty kiinni. Eniten olen saanut irti tuotevinkeistä ja arvioinneista, mutta tykkään lukea myös siitä mitä teidän yritykselle kuuluu 🙂 Pillitin kun luin 1. vuoden kertomusta, heh. 2. Toivoisin myös kriittistä arviointia ja vertailua tuotteiden välillä (esim. vs tavallinen kosmetiikka), että olisi vielä helpompi erottaa joukosta ne itselleen parhaat, eikä hukkuisi ajatukseen “mutta kun kaikki on ihanaa”. Mutta hyvä… Lue lisää..

Tiina
Vieras
Tiina

Kommentoin jo edellä, mutta olisi ihana saada raw food for dummies -uusinta Moments- blogiin. Sitä juttua on kaivattu 🙂

neitolintu
Vieras
neitolintu

1. Myönteiset, valoista artikkelit ja kuvat tuovat iloa arkeen. Olen saanut myös paljon uutta tietoa luonnonkosmetiikasta ja vähitellen siirtynyt käyttämään pääasiassa sitä. Tuon tuostakin huomaan suosittelevani muillekin.. 2. Nyt on jo niin paljon hyvää, että on vaikea toivoa muuta kuin tämän suunnan jatkuvan.

Anne
Vieras
Anne

Löysin arvonnan myötä blogin,ja alan tutustumaan. Aina kiinnostaa luonnonkosmetiikka. Jos mahdollista esim hius-ja ihonhoito tuote-esittelyt kiinnostaisi.

Sofia
Vieras
Sofia

Kaikki luonnonkosmetiikka esittelyt,vertailut kiinnostaa. En osaa paljon toivoa,kun blogi tuntuu monipuoliselle jo nyt.

Mahti
Vieras
Mahti

1.Varmastikin luonnonkosmetiikan esittely noin ihan yleisesti on ollut kivointa. Pyrin kohtuu monessa asiassa elämään siten, että en tuota turhia kuormia, joten aiheenne liippaavat osittain läheltä omaa ajatteluani, vaikka omasta näkökulmastani teidän otteessanne korostuu paljon luksus, jota en itse kovasti kaipaa, ainakaan jos se nostaa tuotteiden hintaa. 2. Olisi kiva, että kertoisitte kriittisemmin siitä, mikä luonnonkosmetiikassa on hyvää, miksi jne. On helppo uskoa, että se on parempaa iholle, luonnolle jne. kuin tavallinen kosmetiikka, mutta tässä törmää samaan juttuun kuin “tämä ripsiväri pidentää” -tyyppisissä kommenteissa. Itse en ainakaan maallikkona osaa nähdä eroa vaikkapa eri ripsivärien välillä. Ensimmäisenä tulevat mieleen kynsilakat (olen tätä… Lue lisää..

Emm
Vieras
Emm

1. Mielestäni Joliessa yhdistyvät ihanalla tavalla ulkoinen ja sisäinen kauneus. Jolien myötä olen löytänyt luonnonkosmetiikan aivan uudella tavalla ja ihastunut siihen, että luonnonkosmetiikka voi tarjota todellista hemmottelua. Sivusto on lämmin ja hienostunut, tulee hyvä olo jo sivuilla vieraillessa. 2. Toivon, että jatkatte samaan malliin! Luonnonkosmetiikkatuotteiden esittely kiinnostaa, samoin terveelliseen ravintoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät jutut.

Alva
Vieras
Alva

1. Mieluisinta on ollut erilaiset ihonhoitopostaukset ja tuotearviot. Ihonhoito on jotenkin niin kenkkua välillä, että on ihana lukea, millaiselle iholle mikäkin tuote sopisi hyvin ja millaiselle iholle ei niinkään. Ja myöskin millaisia tuotekomboja kannattaa kokeilla! Ja koska hyvänä kakkosena suosikeissani tulee normaali arki ja yrittäjät kaiken tämän takana… 2. … toivoisin jatkossakin arkipostauksia! Ja tietysti matkapostaukset, niistä nyt ei voi kukaan olla pitämättä 🙂

Laura
Vieras
Laura

1. Erilaiset ihonhoito-ohjeet, joista olen saanut superpaljon apua ja tietoa päivittäiseen kosmetiikankäyttöön, sekä ihanat meikkivinkit. 2. Vain kahta kosmetiikkatuotetta en ole vielä onnistunut vaihtamaan luonnonkosmetiikkaan: deodorantti ja sheivausvaahto! Niin tärkeät tuotteet, joita käytän ihollani lähes päivittäin ja joiden avulla pysyn naisellisen tuoksuvana ja sileänä 😉 Useista kokeluista huolimatta vain ei-luonnonkosmetiikkatuotteet toimivat. Joten joku vertailu ja suosittelu siitä, millä urheilijaneitokainenkin pysyy suhteellisen tuoksuvana ja karvattomana ilman kemikaaleja, kiitooos!

Kaija
Vieras
Kaija

1. Jolie on todellakin ilostuttanut arkea ja ollut oivallinen apu luonnonkosmetiikan maailmaan. Blogeista olen saanut paljon vinkkejä omiin ihonhoito-ongelmiini. Ihanaa on ollut lukea monipuolisesti naisen elämää koskettavia kirjoituksia. 2. Edelleen kokonaisvaltaista hyvinvointia käsitteleviä aiheita – kauneudenhoito, liikunta, ravinto, mielen hyvinvointi, uutuudet…

Kaisa
Vieras
Kaisa

Parasta on ollut mielestäni ollut kaikista ihanista vinkeistä ja ohjeista huolimatta se, että olette tuoneen meidän suomalaisten naisten saataville mielettömän hyviä uusia luonnonmukaisia kosmetiikka- ja ihonhoitosarjoja. Kiitos siis siitä, että olette olleet rohkeita ja uskoneet unelmiinne! Jatkossa toivon, että olette edelleen ihanan “luonnollisia” 🙂 ja annatte välittömyyden huokua kirjoituksistanne ja esiintymisestä sosiaalisessa mediassa. Tykkään kovasti tarkoista ja kuvailevista tuote-esittely teksteistänne. Ihanaa kesää ja onnea kaksivuotiaalle Jolielle! 🙂

Johanna
Vieras
Johanna

1. Mua niin ilahduttaa FB-virrassa Jolien postaukset. Aina jotain ihanaa, monipuolisesti eri asioita. On tuotearvioita, on lifestyleä, jotain ajatuksia herättävää. Täydellisyyttä! 2. Tuotearvioinnit ovat ihania ja niitä toivon lisää, mutta muuten jatkakaa tällä otteella.

Mari Vee
Vieras
Mari Vee

1. Kaikki jutut ovat vaan niin ihania ja hyödyllisiä ja olen tutustunut teidän kauttanne LAADUKKAASEEN luonnonkosmetiikkaan ja saanut iholleni apua eri tilanteissa. 2. Toivoisin juttuja ravinnon merkityksestä ihon hyvinvointiin ja hyvinvointiin yleensäkin. Lisäksi nykyisen kaltaiset todella mielenkiintoiset jutut saisivat jatkua. Meikkijuttuja ja vinkkejä meikkaukseen voisi tulla lisää.

kaija
Vieras
kaija

tuote-esittelyt on hyviä, niistä pidän Toivoisin lisää käyttäjä kokemuksia, vaikka niitä on.

papayana
Vieras
papayana

1. parasta antia ovat mielestäni ehdottomasti olleet tuote- ja hoitosuositukset eri ihotyypeille. 2. toivoisin vielä lisää tuotteiden vertailua toisiinsa, joskus sitä itse nimittäin jää arpomaan kahden samaan tarkoitukseen käytettävän tuotteen välillä. Myös luonnolliset hiustenmuotoilutuotteet kehiin! Esim. Less is More- sarja on hyväksi havaittu 🙂

Sanna
Vieras
Sanna

1. Mieluisinta on ollut kokonaisvaltainen ote hyvinvointiin. Sisällöt ovat ilostuttaneet ja saaneet nauramaan. Tuotevinkkipostauksia on ollut ilo lukea, koska niiden avulla on ollut helpompi arvioida tuotteen sopivuus juuri itselle (: Uutta näkökulmaa hyvinvointiin? Hmm, en osaa sanoa. Ainakin Jolie on vahvistanut sitä, miksi lähes aina valitsen luonnonkosmetiikkaa. 2. Jatkolta odotan samaa hyvää linjaa. Erilaiset juttusarjat voisivat olla kivoja. Vegeruokareseptejä lisää ehdottomasti!

Anna
Vieras
Anna

1. Niin monia mieluisia asioita, että vaikea valita! Mieleen ovat jääneet kuitenkin todella kauniit meikkikuvat (tarkoitan etenkin niitä inspiroivia vuodenaikalook-kuvia) ja jutut mielen hyvinvoinnista. 2. Meikkausopastuksia on ollutkin, mutta niitä on aina kiva lukea! Monet myymistänne tuotteista ovat melko arvokkaita, joten olisi kiva nähdä, millaisen perusihonhoitopaketin kokoaisitte pienemmän budjetin asiakkaalle valikoimastanne 🙂 Kuulostaa kliseiseltä, mutta jatkakaa samaan malliin! Tämä todella on hyvän mielen media.

hukka
Vieras
hukka

1. Paljon uuutta tietoa luonnonkosmetiikasta ja erittäin mielenkiintoista luettavaa hyvinvoinnista ylipäänsäkin. 2. Meikkausjuttuja, tuotevinkkipostauksia hieman pienemmälle budjetille, käyttäjien omia kokemuksia ja tuotevertailuja. Sekä mielen hyvinvointiin liittyviä juttuja!

Satu
Vieras
Satu

1. Eniten ovat ilahduttaneet asennetta henkivät kirjoitukset, ihan tavallisesta arjesta kertominen ja ruokaohjeet. 2. Niitä haluaisin lukea jatkossakin.

Elina
Vieras
Elina

Ainoa blogi mitä viitsin seurata! Ihanaa kun tuotteista on kunnon selitykset. Vielä kun sais verkkokauppaan tuotteiden kohdalle linkin suoraan blogiin (tai sit en vaan osaa käyttää) 🙂 Kosmetiikkavertailut kiinnostaa ja esim miten kaikki syömämme ruoka vaikuttaa ihoon jne. Tää on kyl ihan besti kauppa!

Anna
Vieras
Anna

Pidän erityisesti vinkeistä/postauksista joihin on koottu esim. talvi-ihon pelastajat tai kaikki mitä kesällä tarvitset. Kokonaisuudessaan pidän Joliessa siitä, että voin luottaa sekä arvioonne tuotteen toimivuudesta, että olla varma siitä että kyseessa on aito luonnonkosmetiikka eikä viherpesu. Toivoisin lisää meikkivinkkejä!

Tilaa Jolien uutiskirje

Saat 10 % alennuskoodin heti sähköpostiisi!

Takaisin ylös

Sivustomme käyttää evästeitä tai vastaavaa teknologiaa erilaisten toimintojen toteuttamiseen, asiakkaan tunnistamiseen, personointiin sekä analytiikkaan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.