Esse 30 Day Rewild – saa paras ihosi takaisin 30 päivässä!

30 Day Rewild -haaste pyrkii elvyttämään ihosi ja palauttamaan sen luonnolliseen ja tasapainoiseen tilaansa. Otatko haasteen vastaan?

puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppa

ilmaiset näytteet

5 ilmaista näytettä jokaiseen tilaukseen

ilmainen toimitus yli 100

Ilmainen toimitus yli 79 euron tilauksiin

Aloita matkasi kohti parempaa ihoa

Jos iho on raivoavassa tilassa joko aknen tai muun vaivan kuten atopian, kuivuuden, psoriasiksen tai ruusufinnin vuoksi, aloita Essen Sensitive-linjalla. Sensitive-linja tarjoaa probiootteja herkästi reagoivalle ja monin tavoin haastavasti käyttäytyvälle iholle. Esse Sensitive -linjan probioottiset ainesosat palauttavat ihon suojabarriäärin toiminnan vähentäen herkkyysreaktioita.

30 Day Rewild -paketti soveltuu erinomaisesti tilanteen helpottamiseen. Pakkaus sisältää Esse Sensitive -linjan tuotteita ja haaste pyrkii palauttamaan ihosi juurilleen: mikrobiomiltaan monimuotoiseksi, hyvinvoivaksi ja tasapainoiseksi.

Pakkauksen hinta on 91,90 € (norm. 184 €) – säästät 50 %.

Haasteen ajaksi on tärkeää luopua muista ihonhoitotuotteista, jotta ihon pH-tasapaino ei häiriinny. Niin ihosi ja sen mikrobiomi saavat mahdollisuuden palata luonnolliseen tilaansa. Tavoitteena on alentaa herkän ihon reaktiotasoa kuukauden käytön aikana, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä Essen normaalilinjan tuotteisiin.

Haaste toteutetaan helmi-huhtikuussa 2022.

Osta oma Esse 30 Day Rewild Challenge -ihonhoitosettisi

#30dayrewild-matkasi onnistuu näillä tuotteilla

30 Day Rewild -ihonhoitosetti sisältää viisi Esse Sensitive -linjan tuotetta pienemmässä koossa.

Tuotteet ovat 100% luonnollisia ja niiden tuoksukomponenttien määrä on alle 0,03 %. Tuotteiden säilöntäsysteemi on poikkeuksellisen mieto ja raaka-aineiden määrä on minimoitu.

Rewilding-matkallesi täydellinen pakkaus maksaa 91,90 € (norm. 184 €) – säästät 50 %.

Sensitive Cleanser 50 ml
Tämä pH-tasapainotettu voidemainen puhdistus on suunniteltu minimoimaan herkän ihon ärsytystä ja samalla se poistaa meikin tehokkaasti.

Sensitive Toner 50 ml
Tämä kasvovesi sisältää probioottisia uutteita ja prebioottisia ravinteita, jotka tukevat ihon mikrobiomin tasapainoa. Hellävaraiset, kosteuttavat ainesosat parantavat ihon kosteutta.

Nourish Moisturiser 30 ml
Tämä intensiivisesti rauhoittava kosteusvoide yhdistää probioottisia uutteita ja prebioottisia ravintoaineita parantaen ihon suojabarriääriä.

Protect Oil 12 ml
Ximenia-öljy suojaa herkkää ihoa ja tarjoaa kattavan suojan myös ympäristön stressitekijöiltä.

Resurrect Serum 12 ml
Kosteuttava ja täyteläistävä seerumi, joka torjuu ikääntymisen merkkejä ilman liiallista stimulaatiota.

Osta oma #30dayrewild-pakettisi tästä!

Mitä on rewilding? Iho sopusoinnussa luonnon kanssa

Rewildingin ydin on yksinkertaisesti luonnon takaisin tuominen elämäämme. Rewilding voidaan sisällyttää kaikkiin elämän osa-alueisiin ja ihonhoito on yksi tärkeä osa. Olemme pitkään ajatelleet, että “puhtaus” edellyttää ihmisen elämistä erillään luonnosta. Saippuoimme päivittäin, kuorimme ihoa, poistamme talin ja luonnolliset öljyt iholtamme ja desinfioimme tappaen 99,9 % kaikista tuntemistamme bakteereista.

Syväpuhdistaminen ja luonnollisten öljyjen poistaminen kuitenkin järkyttää ihon luonnollista mikrobiomia, hienosäädettyä mikrobiekosysteemiä, joka on kehittynyt yhdessä ihomme kanssa miljoonien vuosien aikana. Tämä johtaa herkkyyksien lisääntymiseen ja tulehduksellisiin ihosairauksiin.

puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppa

ilmaiset näytteet

5 ilmaista näytettä jokaiseen tilaukseen

ilmainen toimitus yli 100

Ilmainen toimitus yli 79 euron tilauksiin

Näin iho palautetaan juurilleen

Tutkimalla terveen ihon mikrobiomia Esse on paikantanut missä asiat menevät pieleen ongelmaihon kohdalla. Tämän tiedon avulla Esse on tunnistanut keskeiset mikrobilajit ja populaatiot, joilla on kyky parantaa ihon toimintaa ja korjata suojabarriäärin toimintaa.

Esse on kehittänyt tuotteita, jotka sekä kylvävät ihoon ihanteellisia mikrobikumppaneita että ruokkivat hyödyllisiä mikrobeja parantaen ihon terveyttä.

Essen 30 Day Rewild -haaste pyrkii palauttamaan ihon juurilleen ja tarjoamaan sille luonnollisen tuen, jota se tarvitsee oman mikrobiominsa kuntouttamiseen. Tavoitteena on upea ja terve iho.

Aloita nyt!

Jaa matkasi Instagramissa ja voita

Jaa Instagramissa ennen ja jälkeen kuvasi 30 Day Rewild -matkastasi. Voit voittaa Esse Skincare -tuotteita 300 euron arvosta!

Tägää kuvaan @esseskincarefinland ja käytä #30dayrewild-hashtagia. Kilpailu on voimassa 1.2.-30.4.2022.

Lue lisää 30 Day Rewild -haasteesta

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.