Yleinen

Zuii-tuotevalikoima kasvaa — hehkuvat huulet Sheer Stickillä

04.11.2014, Hannamari Rahkonen

Olemme odottaneet koko syksyn ajan tätä päivää, sillä vihdoin saamme kertoa teillekin kauan odotetuista Zuiin uutuustuotteista. Luonnonkosmetiikan maailmassa Zuii on toiminut pioneerina mitä tulee sarjan monipuolisiin ja kirkkaisiin sävyvaihtoehtoihin sekä ensiluokkaisiin koostumuksiin.

Tänään sarjan huulikiillot, huulipunat sekä yksittäiset luomiväripakkaukset saavat täydennyksekseen Sheer Stick-huulipunat, nestemäiset Satin Colour-huulipunat sekä kahden ja neljän luomivärin paletit. Voimme melkein vannoa, ettei tänä talvena turvauduta harmaavarpusten vaatimattomaan lookkiin, vaan otetaan kaikki irti kirkkaiden uutuussävyjen tuomasta piristyksestä.

zuii_sheerlipstick_jolie_hannamarirahkonen_natural3

Ensimmäisenä valokeilaamme pääsee sarjan Sheer Stick-huulipuna, joka on kevyempi versio sarjan huulipunista. Tuotteen hoitava koostumus on peräisin sheavoista, jojoba- ja auringonkukkaöljyistä sekä aloe verasta. Kosteuttava vaikutus tekee Sheer Stickistä loistavan tuotteen erityisesti niille, joiden huulilla on taipumus kuivahtaa näin talvea lähestyttäessä. Kauniista huulimeikin suhteen ei tarvitse enää tehdä kompromisseja, kun käytössä on huulia hoitava tuote.

zuii_sheerlipstick_jolie_hannamarirahkonen_natural4

Sheer Stickiä on helppo levittää huulille arkikäytössä joko suoraan hylsystä tai sormilla. Juhlatilanteita varten suosittelemme pohjustamaan huulet ja levittämään sävyn siveltimellä, jotta huulimeikistä saadaan mahdollisimman kestävä. Sävyjen peittävyyttä voidaan säädellä voimakkaammaksi kerrostamisen avulla. Kosteuttavan koostumuksensa ansiosta Sheer Stick saa huulet näyttämään terveiltä ja tuo niille kauniin kuullon.

zuii_sheerlipstick_jolie_hannamarirahkonen_natural1

Sheer Stickien sävyistä löytyy niin helmiäisellä terästettyjä sävyjä kuin mattaisempiakin vaihtoehtoja. Helmiäiskuultoon mieltyneitä ihastuttaville on tarjolla lämpimän kuparinen Buttercup, helmiäisen oranssi Ruby ja hennon ruusuinen Azalea. Mattaisempaa lopputulosta etsiville löytyy myös runsaasti vaihtoehtoja, joista muutamia ovat murretun pinkki Lilly, dramaattisen punainen Seduction ja vaaleanliila Fig.

Siskot, Zuii-uutuushuulipunasävyjen kohdalla ei puhuta tänä talvena ainakaan runsaudenpulasta. Luulemme, että suurempi vaikeus tulee koskemaan itse valintatilannetta, sillä webshopistamme löytyvät kaikki Sheer Stickin 18 herkullista sävyä.

zuii_sheerlipstick_jolie_hannamarirahkonen_natural2

Huomenna esittelemme teille sarjan nestemäiset Satin Colour-huulipunat ja loppuviikosta luomme katseemme kahden sekä neljän sävyn luomiväripaletteihin, joilla saa toteutettua mitä erilaisempia meikkilookeja.

Lämpimästi tervetuloa juuri Sinulle sopivien huulipunasävyjen löytämiseen Jolie shopiin Uudenmaankadulle tai webshopiimme.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
R
R
9 years sitten

Kivalta näyttää! Mikähän sävy tuo ylimmän kuvan alin puna mahtaa olla? Ja onko sävy huulilla suurin piirtein sama kuin puikossa?

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
9 years sitten

Kyseessä on sävy Lilly. Zuii Sheer Stickien sävyt vastaavat erittäin hyvin sitä miltä ne näyttävät huulilla.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.