Yleinen

Vuoden ensimmäiset hiustuotelöydöt

31.01.2019, Jolie

Jolie-tiimiin ja kanta-asiakkaisiin kuuluvia luonnonkosmetiikan tuntijoita on viime kuukausina testaillut erityisesti Less is Morea ja Khadia. Molempien tuotemerkkien valikoimiin kuuluu sykähdyttäviä tuotteita, joihin ei ilman erillistä huomautusta tule ehkä ensimmäisenä tarttuneeksi. Siksi haluamme ehdottomasti jakaa muutaman tuotevinkin, jotka ovat herättäneet kulisseissa yhteisen ylistyslaulun.

Less is More Lavender Smooth Balm”Hiuksiin jätettävä hoitovoide silottaa ja kosteuttaa hiusta. Hiusten muotoilu, käsittely ja talvinen sähköpörrö helpottuvat huomattavasti. Muutaman viikon käytön jälkeen tuntuu siltä, että karheiden hiusten kunto paranee silmissä ja sormissa. Riittoisassa tuotteessa on lämpösuoja, joten balmi sopii kuntosalilla käyvän kiireisen työläisen elämään. Käytän sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin. Laventeli, malva ja tuoksupelargonia tekevät tuoksun, joka paitsi tuoksuu, myös tuntuu hyvältä.”

Khadi Herbal Hairwash Powder”En olisi ikinä uskonut, että jaksaisin innostua käyttämään jauheesta tehtyä tahnaa hiustenhoidossa. Nyt on kuitenkin käynyt niin, että olen koukussa, enkä tiedä, onko paluuta pois pesujauheesta. Pitkät hiukset jäävät pesujauheen jäljiltä pehmeiksi, kiiltäviksi ja takuttomiksi. Olen käyttänyt pesujauhetta yhdessä Khadin öljyjen kanssa. Laitan ensin Balsam Hair Oilia hiuspohjaan ja annan vaikuttaa vartin verran. Sitten teen Khadin Herbal Hairwash Powderista tahnan, jonka levitän öljytyn hiuspohjan päälle. Annan vaikuttaa toisen vartin ja huuhtelen setin pois. Lopputulos on uskomaton eikä kaipaa erillistä hoitoainetta. Suosittelen ehdottomasti kaikille tehohoitoa, tuuheutta tai silkkistä pehmeyttä kaipaaville. Täydellinen käsitellyille tai vaurioituneille hiuksille.”

Less is More Limesoufflé”Kevyt Limesoufflé on ihan paras kihartamisen jälkeen avaamaan ja rouhimaan kiharasta luonnollisen näköisen, mutta sopii hyvin myös suoralle hiukselle. Limesoufflé antaa hiuksille pitoa ja kiiltoa. Tuotteessa on ihana sitruksinen tuoksu ja koostumus. Aivan liian vähän huomiota saanut Less is More -tuote, joka on ehkä jäänyt brändin kansainvälisten tähtien kuten Mascobadogeelin jalkoihin. Erinomainen, lämpösuojallinen ja monikäyttöinen muotoilutuote monenlaisiin kampauksiin ja eri pituisille hiuksille.”

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.