Yleinen

Viikonlopun Supertarjous – ostaessasi vain yhden Supermood -tuotteen saat toisen ilmaiseksi!

23.05.2015, Hannamari Rahkonen

Tänä viikonloppuna juhlistamme yhdessä kotimaisen Supermoodin kanssa pian alkavaa kesää erinomaisella kampanjalla, jossa lahjomme teitä ilmaisella luonnonkosmetiikalla! Kun ostat yhden Supermood -tuotteen, sujautamme jolienvärisiin silkkikääreisiin ja ylelliseen lahjaboksiin myös täysikokoisen Supermood -kylkiäistuotteen.

supermood_beautysleep_jolie_hannamarirahkonen_jolieshop3

Supermood luottaa kosmetiikan käyttäjän kokonaisvaltaisiin kauneudenhoidon tarpeisiin ja omaa sarjana hyvin holistisen näkemyksen. Olemme valinneet kolme valloittavaa Supermood -tehotuotetta, joiden oheen sujautamme teille täysin ilmaisen lahjatuotteen, kas näin:

1) Beauty Sleep Absolute Bliss -yöseerumin (89 €) ostaja saa lahjaksi uuden Beauty Sleep
silmänympärysseerumin (arvo 69 €)

2) Egoboost Gentle Foam Wash -vaahtopuhdistustuotteen (39 €) ostaja saa lahjaksi Egoboost Pure Micellar Foam Toner -miselliveden (arvo 39 €)

3) Egoboost One Minute Facelift -seerumin (69 €) ostaja saa lahjaksi Egoboost Moisture Kick -kosteuttavan seerumin (arvo 59 €)

Herkulliset tarjoukset ovat saatavillanne Jolie shopissa ja webshopissa tästä hetkestä keskiviikkoon 27.5. klo 00.00 saakka. Tervetuloa noukkimaan omat luottotuotteesi kotimaisen luonnonkosmetiikan kermasta!supermood_beautysleep_jolie_hannamarirahkonen_jolieshop1

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AA
AA
8 years sitten

Aika houkuttelevan kuuloisia tarjouksia, mutta harmi vain, että kasvovettä ei ollut tarjolla, ja misellivedenkin (joka kai kävisi kasvovedestä?) kanssa oli vaihtoehtona vain tuo puhdistustuote, jollaiselle itselläni ei ole nyt tarvetta.

Hannamari Rahkonen
Hannamari Rahkonen
8 years sitten

Onpas harmillista, ettei tarjouksesta löytynyt tällä kertaa sinun kaipaamiasi tuotteita. Misellivesi toimii 2 in 1 -tuotteena, joten sitä voi aivan hyvin käyttää myös kasvovetenä.

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.