Yleinen

Vertailussa Jolien valikoimien neljä suosituinta meikkipohjaa

24.04.2015, Hannamari Rahkonen

iroisiebbvoide_kjaerweis_zuii_absolution_meikkipohja_jolie1

Luonnonkosmetiikan meikkipohjista löytyy jo hyvin runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joista valita itselle sopivin luottotuote. Lienette siskot samaa mieltä kanssamme siitä, että parhaimmillaan meikkipohja toimii toisena ihona, joka jättää iholle kauniin ja tasaisen pinnan, peittää huomaamattomasti pienet pigmenttivirheet ja kestää luotettavasti aamusta iltaan saakka.

Viime aikoina olemme kasvattaneet valikoimaamme useilla eleganteilla, innovatiivisilla ja luotettavilla meikkipohjavaihtoehdoilla ja se on luonnollisesti kirvoittanut ilmoille kysymyksen näiden ihanien tuotteiden eroista. Meikkipohjaa valitessa on tärkeää huomioida oikean sävyn lisäksi myös omalle ihotyypille sopiva koostumus, jotta tuotteella saadaan korostettua takuuvarmasti omien kasvojen parhaita puolia. Ihotyyppejä on hyvin monenlaisia ja mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle.

Koostimme teille Jolien myymälä- ja tuotevastaava Emmi Mansikkaviidan kanssa vertailun valikoimiemme neljästä suosituimmasta meikkipohjasta. Listauksemme avulla täydellisen meikkipohjan valinta on entistä helpompaa ja löydät juuri sinun ihotyypillesi sopivan vaihtoehdon!

iroisiebbvoide_kjaerweis_zuii_absolution_meikkipohja_jolie4

KJAER WEIS

Kjaer Weisin metallisiin luksusrasioihin pakatuista meikkipohjista löytyy seitsemän erilaista sävyä. Olemme tiiminä yhtä mieltä siitä, että tämän newyorkilaissarjan meikkipohjat tarjoavat kaikista valikoimiemme meikkipohjista ehdottomasti peittävimmän ja kestävimmän lopputuloksen.

Voidemainen meikkipohja toimii 2 in 1 -tuotteena, joka toimittaa sekä meikkipohjan että peiteaineen virkaa. Voidemainen koostumus ja runsas pigmenttipitoisuus takaavat hyvän peittävyyden, jonka avulla on vaivatonta häivyttää tummat silmänaluset ja saada erilaiset ihovirheet piiloon luonnollisesti. Saamme asiakkailtamme Jolie shopissa jatkuvasti ihastelevia kommentteja Kjaer Weisin meikkipohjien tuomasta tasaisesta ja erittäin luonnollisesta meikkipinnasta, vaikka iho ei olisi aivan priimakunnossa.

Kjaer Weis -meikkipohjat pähkinänkuoressa:

+ Sopivat kaikille ihotyypeille

+ Jättävät kasvoille himmeän kuulaan ja erittäin tasaisen pinnan

+ Mikäli iho on pintakuiva, laitetaan meikkipohjan alle muutama tippa kevyttä kasvoöljyä ja lämmitetään meikkipohjaa sormien välissä ennen levittämistä

+ Levittämiseen voidaan käyttää myös sivellintä

iroisiebbvoide_kjaerweis_zuii_absolution_meikkipohja_jolie5

IROISIE BB-VOIDE

Iroisie BB-voiteessa on selkeästi hoitavin ja voidemaisin koostumus muihin vertailumme meikkipohjiin verrattuna. Silkinpehmeä BB-voide levittyy kasvoille todella tasaisesti ilman rullaamista ja voiteen kevyesti kellertävä sävy sulautuu uskomattoman hyvin vaalealle skandinaavi-iholle. Kosteuttavien ainesosien ansiosta ihon pinta jää levityksen jälkeen erittäin kuulaaksi ja kauniiksi.

Iroisien BB-voide on siitä helppo meikkipohja, että se kestää hyvin työstämistä. Vaikka kysymyksessä on kevyemmän koostumuksen omaava Beauty Balm, saa voidetta kerrostamalla loihdittua yllättävän peittävän ja samalla luonnollisen meikkipinnan, joka sopii arkikäytön lisäksi myös juhlatilaisuuksiin.

Iroisien BB-voide pähkinänkuoressa:

+ Toimii parhaiten pintakuivalla ja kuivalla iholla

+ Sisältää aurinkosuojakertoimen 25

iroisiebbvoide_kjaerweis_zuii_absolution_meikkipohja_jolie2

ZUII

Australialaisen kukkaismeikkisarja Zuiin meikkivoiteet ovat vertailun pumppupullossa olevien meikkipohjien peittävin vaihtoehto. Valikoimissamme on kuusi erilaista meikkivoidesävyä, jotka kestävät iholla kauniina koko päivän. Zuii-meikkivoiteet ovat hyvin riittoisia ja ne kestävät levityksen jälkeen myös pientä työstämistä ilman pelkoa rullaamisesta.

Zuii-meikkivoiteet pähkinänkuoressa:

+ Toimivat parhaiten rasvoittuvalla iholla

+ Jättävät kasvoille himmeän pinnan

+ Suosittelemme peittävyyttä vaativiin kohtiin meikkivoiteen kerrostamisen sijasta Zuii-peitevoidekyniä, joita löytyy valikoimistamme neljässä eri sävyssä

iroisiebbvoide_kjaerweis_zuii_absolution_meikkipohja_jolie3

ABSOLUTION CRÉME DU TEINT

Hygieenisiin pumppupulloihin pakatuista Absolutionin meikkivoiteista löytyy kaksi erilaista sävyä; vaalealle skandinaavi-iholle suunniteltu Light sekä astetta tummempi Medium, joka on ihanteellinen päivettyneelle tai luonnostaan tummemmalle iholle. Créme Du Teint -meikkivoiteiden koostumus on tämän vertailun ohuin, jopa fluidimainen, mutta voide tarjoaa silti runsaan pigmenttipitoisuutensa ansiosta hyvän peittävyyden.

Rullailun estämiseksi meikkivoide kannattaa levittää kasvoille pieni alue kerrallaan, sillä voide kuivuu nopeasti eikä siksi kestä työstämistä muiden vertailumme meikkipohjien lailla. Créme Du Teint jättää iholle kuulaan luonnollisen pinnan ja se sopii varsinkin niille, joille Iroisien BB-voide jättää kasvot liian kiiltäviksi. Voiteessa on kevyt aurinkosuoja, joka tekee siitä sopivan peruskaupunkikäyttöön.

Absolution Créme du Teint pähkinänkuoressa:

+ Toimii parhaiten rasvoittuvalla iholla

+ Jättää kasvoille kauniin himmeän pinnan

+ Sävy Light on hivenen verran tummempi kuin Iroisien BB-voide

Suosittelemme kaikkien meikkipohjien kiinnittämiseen Couleur Caramelin Silkkipuuteria, jonka hienojakoinen koostumus antaa hyvin luonnollisen pidon ja saa meikin kestämään kauniina aamusta iltaan.

Kuvat Hannamari Rahkonen

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.