Yleinen

Patyka pink state of mind

17.07.2014, Jutta Ruonansuu

“Pink it’s my new obsession / pink it’s not even a question.”

pink7 pink4

Arvasitte oikein, nyt puhutaan Patykasta.

Patykan kaksivaikutteinen kuorinta on vaaleanpunainen ihme, joka vähin äänin ottaa siivet selkäänsä ja pyrähtää lentoon hyllystämme. Huomaamme tuoterivin uhkaavan hupenemisen aina vähän ennen sitä hetkeä, jona olisi ollut jo liian myöhäistä soittaa Pariisiin ja tilata lisää.

Jo pelkkä huoleton vikaisu inci-listaan paljastaa, miksi tuotteella on niin valtavan uudistava ja kirkastava voima. Peiliin katsominen kyseisen kauneusrituaalin jälkeen tuntuu enemmänkin kuin hivenen taianomaiselta. Iho näyttää siltä, kuin vaaleanpunainen supersankari olisi käynyt viemässä pois kasvoilta väsymyksen, harmauden, työviikon pölyt ja stressin. Hymyilyttää. Osansa on varmasti tuotteen hattaraisella habituksella, Patykan ylellisellä pakkausdesignilla ja sillä, että näihin valkoisiin elegantteihin purnukoihin kätkeytyy suuri annos intohimoa.

Kun kyse on arkiluksuksesta, ero tavallisen ja ylellisen välillä ilmenee pienimpiä yksityiskohtia myöten. Moni asia ei ole ilahduttavampaa, kuin laadukas kosmetiikkatuote, joka on pakattu sisältöänsä kunnioittaen. Patykan Biokaliftin-linjan pakkauksissa on yksinkertainen mutta nerokas design, joka pitää tuotteen freesinä, puhtaana ja ilmatiiviin kannen alla bakteerien ulottumattomissa. Pieni painallus kannen keskeltä ja saat kannen alta juuri sen verran tuotetta, kuin tarvitset. Tämä on yksi syy siihen, miksi Patyka on tunnettu tuotteidensa riittävyydestä.

pink3

Tuotteen efektit ovat kiistatta monet. Se tasoittaa pieniä juonteita, uudistaa ihosolukkoa ja kirkastaa. Pikakaunistaja buustaa kollageenin muodostusta eli toisin sanoen napakoittaa, elävöittää ja kiinteyttää ihoa – siksi tuote onkin vahvasti anti-age-vaikutteinen.

Vaaleanpunainen olemus viestii ruusuista. Kannen alta löytyykin laadukasta ruusuvettä, joka tasoittaa, kosteuttaa ja uudistaa. Kumppanina toimii avokadoöljy, joka on tunnetusti yksi korjaavimmista, kallisarvoisimmista ja ravitsevimmista kasviöljyistä. Jojobaöljy antaa kosteutetun tunteen ja lempeän suojan. Ja ne pienet kirkastavat kaverit, ne ovat puolestaan mietoja ja ystävällisiä hedelmähappoja, jotka eivät ole liian vahvoja kuivallekaan iholle. Kyseessä on siis jokaiselle lisäkirkkautta kaipaavalle naiselle ja ihotyypille sopiva tuote.

pink5

Kuorinta levitetään kuivalle, puhdistetulle iholle. Emme suosittele käyttöä suihkussa tai saunassa, sillä vesi ja vesihöyry laimentavat efektiä. Tuotteen annetaan vaikuttaa hetki, jonka jälkeen rakeet hierotaan iholle kevyesti ja nautiskellen. Lopuksi huuhdellaan, viimeistellään kasvovedellä ja kirkastunut iho on valmis kosteusvoiteelle tai vielä mieluummin naamiokierrokselle. Koska kuorinnan jälkeen kuolleet ihosolut ovat poissa, naamiot, seerumit ja voiteet pääsevät vaikuttamaan paljon paremmin ja ihon kirkas kuulaus kestää useita päiviä.

“…pink on the lips for your lover, ’cause / pink is the love you discover.”

(Kuvat Jolie)

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.

Olet poistamassa lahjatuotetta ostoskoristasi. Jos jatkat, se poistetaan pysyvästi.