Yleinen

Neljä syytä ihastua Neal’s Yard Remediesin aromaterapeuttisiin kynttilöihin

05.12.2014, Hannamari Rahkonen

Hämärtyvä päivänvalo tarjoaa odotettuja tilaisuuksia istahtaa alas ja hengähtää kiireisen arjen sykkeessä. Vuoden pimein aika on käsillä ja meillä on ainutlaatuinen tilaisuus keskittyä tekemisen ohessa myös olemiseen. Kokosimme tämän kunniaksi neljä hyvää syytä ihastua Neal’s Yard Remediesin luonnollisiin sekä aromaterapeuttisiin kynttilöihin steariinipohjaisten vaihtoehtojen sijaan, olkaa hyvät!

5003_Aromatherapy_Candle_Uplifting_300dpi

1. Neal’s Yard Remediesin kynttilöiden pohja koostuu luonnollisista raaka-aineista kuten luomuvahasta, kasviöljyistä sekä eteerisistä öljyistä.

Parafiini-, ja steariinikynttilöiden pohjana käytetään yleisesti halpoja öljyjä, jotka tuottavat palaessaan nokea ja haitallisia kemikaaliyhdisteitä hengittämäämme sisäilmaan. Neal’s Yardin kynttilöiden raaka-aineet ovat peräisin uusiutuvista luonnonvaroista ja ne ovat myös biohajoavia. 100% orgaaniset korkealaatuiset vahasekoitukset (mehiläisvaha ja kasviperäinen vaha) takaavat sen, etteivät kynttilät sisällä petroleum-pohjaisia parafiinivahoja. Parafiinivahoista irtoaisi kynttilää polttaessa ilmaan haitallisia myrkkyjä.

5004_Aromatherapy_Balancing_Candle_300dpi

2. Neal’s Yard Remediesin kynttilät ovat käsinvalmistettuja.

Kynttilät valmistetaan käsin Englannin pohjoisrannikolla Cornwallissa kansainvälisen kynttilävalmistajan tilalla. Jokainen kynttilä on uniikki sen ansiosta, että jokainen kappale valutetaan käsin.

3. Neal’s Yard Remediesin kynttilät ovat kierrätettäviä.

Kynttilän paloaika on 40 tuntia ja kynttilä loputtua lasin voi pestä koristekäyttöä varten tai viedä lasinkeräykseen.

5005_Aromatherapy_Candle_Calming_300dpi

4. Jokaisella Neal’s Yardin kynttilällä on yksilöllinen aromaterapeuttinen vaikutus.

Neal’s Yardin valikoimissa on kolme erilaista kynttilävaihtoehtoa. Uplifting sopii lisäboostia kaipaavalle sen sisältämän muistia piristävän rosmariinin, virkistävän appelsiinin, antiseptisen greipin ja puhdistavan mintun ansiosta. Balancing sisältää bergamonttia ja patsulin eteerisiä öljyjä, jotka molemmat tasapainoittavat mieltä. Liian kiireiseksi yltyneen tunnelman kaitsemiseen sopii Calming, joka sisältää rauhoittavaa ruusua sekä stressiä lieventävää kurjenpolvea.

Kuvat Neal’s Yard Remedies

Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Haluaisitko 10 % alennuksen ensimmäiseen tilaukseesi?

Tilaa uutiskirjeemme.

Saat sähköpostiisi parhaimmat edut, upeimmat uutuudet ja kauneusinspiraatiota. Voit perua tilauksen milloin haluat.